Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sticky35
tag
válasz
aginor
üzenetére
Szia!
Én ugyan a stackinget nem használom, inkább a bracketinget, de a kettő nagyon hasonló:
-a stacking automatikusan összefűzi a képeket, bracketingnél ezt neked kell megtenni
-a stacking mindig 8 képet csinál, míg bracketingnél te állítod be hogy mennyi képet szeretnél készíteni
-a stacking a kiválasztott fókusztávolsághoz képest egyet közelebb is léptet, hatot pedig a kiválasztott fókusz után, a bracketing csak távolabbra léptet
-a stacking levágja a képszéleket, ezt figyelembe kell venni a kompozíciónálA fókuszkülönbségnél mindkét módban azt tudod szabályozni hogy mennyire finoman léptesse a fókuszsíkokat, 1 a legkisebb távolság, 10 a legnagyobb, de hogy pontosan mennyi is a távolság mértéke, az rekeszérték és tárgytávolság függvénye, nem úszod meg a kisérletezést.
Én általában a 3-ast használom, de tényleg ki kell próbálni hogy az adott szituációban mi adja a kívánt élességet.Ha az angol nyelvvel nincs problémád, szerintem ez a legjobb ismertető a témában, az Olympus felvehetné hivatalos doksinak:
Focus bracketing investigation
Remélem segít!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én általában a 3-ast használom, de tényleg ki kell próbálni hogy az adott szituációban mi adja a kívánt élességet.