- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
"Vagy nem tudom mit akar."
Akkor olvass kicsit figyelmesebben, mert annyira nem nehéz
Akkor tegyél állításokat meg sejtéseket ha azt igazolni is tudod és erre hajlandó vagy. Különben amit csinálsz az hangulatkeltés, amire meg az nem valami jó válasz hogy "nem nagyon érdekel" ugyanis a hangulatkeltés egy fórumon nem túlságosan díjazandó cselekedet 
A logout bejegyzéseim meg ha téged nem érdekelnek, azzal természetesen semmi gond, hiszen ugye nem kötelező olvasni, viszont akkor talán ne is próbálj ezzekel kapcsolatban trollkodni, légy oly kedves.
szerk: visszakerestem a fórumon, akkor is ezzel az f4-f5.6-tal jöttél. Képet gorgo hozott, de már nem elérhető. Tőled ott nem találtam hogy képet hoztál volna. Ellenben FEDman válaszolt számodra: "Ez nem igaz, ez a legalább f4-ig kell rekeszelni szerintem is több, mint erős túlzás.
Már f2,2-is sokkal jobb a helyzet. De f2,8-on meg már tényleg nagyon nehéz belekötni a képébe."
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tápos kibeszélő offtopik
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor tegyél állításokat meg sejtéseket ha azt igazolni is tudod és erre hajlandó vagy. Különben amit csinálsz az hangulatkeltés, amire meg az nem valami jó válasz hogy "nem nagyon érdekel" ugyanis a hangulatkeltés egy fórumon nem túlságosan díjazandó cselekedet