Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Egy ilyen jellegű tesztnél sose szabad a végső pontozást ennyire véresen komolyan venni.

Én pl ezeket már jó ideje meg se nézem.
Már csak azért se mert egy ilyen óhatatlanul tartalmaz nem kevés szubjektivitást, ami amúgy szerintem teljesen természetes. Emiatt viszont még akkor is egyénenként eltérő eredmények születnek, ha mindenki a tökéletes korrektségre törekszik, mert hát nem vagyunk egyformák így aztán valaki végül mindig elégedetlen lesz.
Mondok egy példát, aki mindig Raw-ban fotózik (mint pl én) az szinte meg se nézi mit művel egy gép Jpeg-ben így ez a rész nem is esik számításban. Megint más meg pont Jpeg-ben szeret fotózni, na neki meg pont ez a rész fog duplán számítani. Már ebből is látszik, hogy ez a két ember kapásból máshogy fogja pontozni ugyanazon gépeket.
Szóval nyugi, a végén a pontozás csak azoknak készül akik nem képesek maguk értékelni a látottakat. A teszt lényegi részét a pontozás előtt találod.

Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Robogó, kismotor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Call of Duty: Warzone
- BMW topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest