Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- eBay-es kütyük kis pénzért
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Amit viszont pozitív, hogy a GX1 magas iso-n egyértelműen az eddigi legjobb Pana váz, érdemben jobb a GH2, meg a G3-nál is!

Nekem a zaj mennyiségével már eddig se volt túl sok bajom a 16-os Pana lapkás gépeknél, pláne mióta van LR3 meg szép filmszerű szemcsézet.

Viszont ennek ellenére sem tetszettek ezek a gépek iso3200 felett, mert onnantól kezdve elkezdtek torzulni a színek, amit viszont már én se szeretek.Na úgy látszik ezen sokat javítottak.
Érdemes először pixelkukkolás nélkül a képeket egészében megnézni. Jól látszik, hogy míg a G3 GH2-nél a színek rendesen elkezdenek torzulni, addig a GX1 szépen tartja azokat.
Aztán meg lehet nézni 100% őket, különösen a feketéket meg az árnyékos részeket. A zaj mennyiség hasonló, de a minősége már teljesen más, a GX1 sokkal egészségesebb, jobban egyben van, míg a másik kettőnél a színzaj aránya egyszerűen kezd szétesni.A fejlődés egyértelmű, még akkor is ha ezeket a finomságokat a DXOmark mérései képtelenek kimutatni.

Új hozzászólás Aktív témák
- gerner1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Synology NAS
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bundle topik
- Apple MacBook
- Linux Mint
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest