Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FEDman

addikt

válasz madgie #8328 üzenetére

Ezt a GX1-et igazán az új X zoom palacsintával kell értékelni. Ebbe az X-es szériában ez az új obi a legnagyobb dogás és gondolom a Pana ez alá egy olyan vázat akart tenni ami amellett, hogy nagy tudású lehetőleg minél kisebb, hogy ezzel is kihangsúlyozza a méret előnyét. Mert hát zoom kit obival érdemben kisebb lett, mint bármi más ebben a kategóriában.

Ettől függetlenül ha engem kérdeznek még akkor én se ezt a felépítést választottam volna. Ha már mindenképpen kicsi, de komoly vázat akartak akkor én 2 lehetőséget tudtam volna elképzelni.
    Vagy teljesen hagyják el az EVF csatiját és akkor bár nem lesz EVF, de ennél is kisebb lehetett volna. Ebben az esetben viszont a kijelző kötelezően legyen tilt-es!
    A másik lehetőség, hogy szintén elhagyjuk a helypazarló EVF csatit és inkább belepakolunk a sarokba egy V1-hez hasonló kis méretű ámde jó felbontású EVF-et. Ebben az esetben is alig változna a váz mérete.
    Aztán ha nagyon pofátlan akarok lenni, akkor erre is lehetne rakni egy tilt-es kijelzőt. :)

No de erre ugyanazt tudom mondani, mint az O-MD-nél, sajnos nem kérték ki a véleményem! :DDD

Ja és ami a beépített vakut illeti, általában én se ragaszkodom hozzá, de most hogy 8 év után megint eljutott oda a Pana, hogy végre megint lehet derítő állásban is rögzíteni, most azt mondom nem baj ha van benne. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés