- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
enterlaci
senior tag
válasz
Grga_Pitic
üzenetére
+t72killer
+Lassú VízKöszönöm, így már kezdem tisztábban látni a dolgokat!
Szerezni fogok egy TTL-es vakut a vázra, talán Fl36-ot. A fantáziámat meg is mozgatta távvezérlés, még bele is férne most egy Godox vagy YN. Ráadásul az Amazon is már free shippinges Mo-ra (.de domainről, áfa, vám az árban).
Lehet volt már erről is szó, pl. a TT600-as fog menni optikai indítással slave-nek? Avagy az Rc megoldás esetleg jobb lenne és akkor milyen indítót/kioldót/triggert vagy mit kéne vennem? Grga láttam te szenvedtél ilyesmivel..Egy kínai Lambency diffúzort épp nemrég szereztem be, Gary Fong videója alapján, akkor sztempont jó lesz pl. lambériás mennyezeten is. Meg kíváncsi vagyok ha lefele kell döntenem a gépet akkor ez segít-e vagy egy mini softbox majd inkább.
Fix obi is tervben, járt már nálam 45 f1,8, kültérben voltam vele, bámulatos, a kitobim élessége mintha a fasorban sem lenne, ráadásul éltek a színek is. Kell egy fix nekem beltérre is!
Amúgy persze, picit paráztam, mert eddig jellemzően ilyen eredmények voltak csak

Mennyezetre, GN20, ennél épp 4-5méter a távolság (fel+le=össz) a vakutól a célig. A hisztogramról meg azt látom, hogy sok képinformáció elveszett, nem!? Ebből azt hiszem nagyon kevés a fény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 7
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz PVS416G360C7K
- TCL T505 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs