Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
"megtanít gondolkodni, ésszel fotózni."
Szerintem aki mesterséges kényszertől remélné a gondolkodást, az akkor sem gondolkodna ha muszáj lenne, mert gondolkodás helyett is csak másra vágyna.
Ezt látom igazolva szinte az összes fotós-fórumon. Olyan gyorsan váltogatják sokan a fotósfelszerelésüket, a cserétől remélve a jobb képeket, hogy amit lecserélnek, azt még meg sem tudták tanulni rendesen használni.A hörcsög üzemmódhoz: Ha nem csak egy fixet használ az ember, akkor szerintem már majdnem mindegy, hogy kettőt, hármat vagy négyet. Ezek a fixek picik és könnyűek, a csere pedig a számuktól függetlenül macerás.
Kétobis minálszetet úgy tudnék elképzelni, hogy két vázra van rágyógyulva két pici fix. Ezzel csak az volt a bajom, hogy amikor volt két vázam, akkor mindig szívesebben használtam az újabbat, úgyhogy maradtam az egy váz egy obis minimálnál (a táskában meg jöhet más obi is, ami az esetek nagy részében ott is marad végig :-) . Általában már induláskor tudom, hogy mit akarok fotózni és aszerint kerül az obi a vázra. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest