Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hegyimorc

senior tag

válasz nord_ #7459 üzenetére

"megtanít gondolkodni, ésszel fotózni."

Szerintem aki mesterséges kényszertől remélné a gondolkodást, az akkor sem gondolkodna ha muszáj lenne, mert gondolkodás helyett is csak másra vágyna.
    Ezt látom igazolva szinte az összes fotós-fórumon. Olyan gyorsan váltogatják sokan a fotósfelszerelésüket, a cserétől remélve a jobb képeket, hogy amit lecserélnek, azt még meg sem tudták tanulni rendesen használni.

A hörcsög üzemmódhoz: Ha nem csak egy fixet használ az ember, akkor szerintem már majdnem mindegy, hogy kettőt, hármat vagy négyet. Ezek a fixek picik és könnyűek, a csere pedig a számuktól függetlenül macerás.

Kétobis minálszetet úgy tudnék elképzelni, hogy két vázra van rágyógyulva két pici fix. Ezzel csak az volt a bajom, hogy amikor volt két vázam, akkor mindig szívesebben használtam az újabbat, úgyhogy maradtam az egy váz egy obis minimálnál (a táskában meg jöhet más obi is, ami az esetek nagy részében ott is marad végig :-) . Általában már induláskor tudom, hogy mit akarok fotózni és aszerint kerül az obi a vázra. )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés