Hirdetés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
"megtanít gondolkodni, ésszel fotózni."
Szerintem aki mesterséges kényszertől remélné a gondolkodást, az akkor sem gondolkodna ha muszáj lenne, mert gondolkodás helyett is csak másra vágyna.
Ezt látom igazolva szinte az összes fotós-fórumon. Olyan gyorsan váltogatják sokan a fotósfelszerelésüket, a cserétől remélve a jobb képeket, hogy amit lecserélnek, azt még meg sem tudták tanulni rendesen használni.A hörcsög üzemmódhoz: Ha nem csak egy fixet használ az ember, akkor szerintem már majdnem mindegy, hogy kettőt, hármat vagy négyet. Ezek a fixek picik és könnyűek, a csere pedig a számuktól függetlenül macerás.
Kétobis minálszetet úgy tudnék elképzelni, hogy két vázra van rágyógyulva két pici fix. Ezzel csak az volt a bajom, hogy amikor volt két vázam, akkor mindig szívesebben használtam az újabbat, úgyhogy maradtam az egy váz egy obis minimálnál (a táskában meg jöhet más obi is, ami az esetek nagy részében ott is marad végig :-) . Általában már induláskor tudom, hogy mit akarok fotózni és aszerint kerül az obi a vázra. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest