Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCTiv
tag
válasz
Marseille199
üzenetére
már akinek, nekem már a pl2 váz is nagy
viszont nagyon jó balansza van az obival. ismerkedek vele egy kicsit, aztán majd bevállalok egy 20/1.7-est, mert kompaktok világából jövök, és azt hittem a jóval nagyobb szenzor már jelent valamit beltérben, de a kitobival még mindig kevés, hogy őszinte legyek ilyen vonalon csalódtam egy kicsit, de csak azért mert többre számítottam. ellenben ha van egy kis fény, akkor már nagyon rendben van, gyönyörű színek, és ami nekem fontos nagyon korrekt jpg is pottyan ki belőle ...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Horgász topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont nagyon jó balansza van az obival. ismerkedek vele egy kicsit, aztán majd bevállalok egy 20/1.7-est, mert kompaktok világából jövök, és azt hittem a jóval nagyobb szenzor már jelent valamit beltérben, de a kitobival még mindig kevés, hogy őszinte legyek ilyen vonalon csalódtam egy kicsit, de csak azért mert többre számítottam. ellenben ha van egy kis fény, akkor már nagyon rendben van, gyönyörű színek, és ami nekem fontos nagyon korrekt jpg is pottyan ki belőle ...