- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
vállalva, hogy megkapom a rasszizmus vádját: nekem inkább úgy tűnik, hogy a japánok (keleti népek igazából) nagyon erősek meglévő dolgok végtelen optimalizálásában, ám baromi gyengék teljesen új dolgok kitalálásában. már ami a technikának a nem technikai részét illeti. nem véletlen, hogy mind a teljes elektronikában, mind nagyjából az autóiparban lenyomtak mindenkit. nagyon-nagyon jó mérnökök. és csapnivaló marketingesek/kreatívok/stb. csak háromszor voltam távol-keleten, de ott sem tapasztaltam mást, valahol következik a társadalmi berendezkedésükből is, minden a hagyomány, a hierarchia, a tények elfogadása, a végtelen alázat és kimeríthetetlen munka"morál" (inkább kényszer).
eközben az új dolgokat inkább amerikai cégek szokták újabban feltalálni, csak hát ebben az iparágban nem sok maradt belőlük. hátha az apple egyszer csinál egy iCam csúcskompaktot...

Új hozzászólás Aktív témák
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs