- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
EFT
tag
Véleményeteket szeretném kérni a következőben:
Mennyire érdemes Olympus E-PL1-t E-PL2-re lecserélni?
Én eddig amellett voltam, hogy nem túl sok, legalábbis sok pénzt nem érdemes ebbe beleölni.
Nyerek vele nagy felbontású, szép kijelzőt, ami tényleg jó dolog; jobb kezelést tárcsával; szebb vázat; 1/4000-es záridőt, bár elveszteném az ISO100-t; új MSC-s kitobit, bár főként a 20/1.7-est használom.
Nálam a m4/3-os gép egyelőre DSLR mellett, csúcskompakt helyett van, ezért az E-PL1 kompaktos kezelésével elég jól elvoltam.
Képminőségben, videóban elvileg ugyanaz, bár a dpreview értékelése szerint low-lightban és videóban az E-PL1 valamivel jobb ?? Másik oldalon pedig a dxomark a RAW low-light képminőséget kb. 15%-kal jobbnak értékelte az E-PL2-ben.
Kérdéses számomra az is, hogy az AF mennyivel lenne gyorsabb, pontosabb, az E-PL1-nél? (A dpreview szerint kb. annyival, mint amennyit az MSC-s kitobi jelent)
Tulku kollega szerint az E-PL1 az mFT-s gépek közül az egyik leglassabb (Ő nem pont így fogalmazott :-) ezt azért rögtön meg is cáfoltam :-) de AF-ben a Panák tényleg jobbak. Viszont kérdés számomra, hogy az E-PL2 hogyan viszonyul ehhez.
Ebben a témában asszem Parci kollega aki igazán szakavatott
de mások tapasztalatát, véleményét is szívesen fogadom.PS Tulkunkak: ennyit a kognitív disszonanciáról

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de mások tapasztalatát, véleményét is szívesen fogadom.