Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Valószínűleg nem vagy azzal a gondolatoddal egyedül, hogy a tele többet ér neked mint az a 2 mm. A lényeg, hogy te ezen obi szempontjából nem képzel valós vásárló erőt és próbálod az ész érveket összeszedni az obi mellett, amely téged sem tud vásárlásra sarkallni. Persze nem rossz, de nem mozgatja meg az embert annyira, hogy meg is vegye.
Valaki már szóvá tette, hogy miért időjárásálló. Egyébként tényleg miért az? Egy mft váz sem az, akkor mi értelme? Esetleg jön titokban egy szigetelt oly mft váz, amivel ez értelmet nyer? Lehet azzal lesz először kitben árulva?
Abban is igazad van, hogy ölni tudnék egy 16-65-ért nex-re, de f6,3-al azt se venném meg, mert nem arra vágyom. Az átfogásnál nálam előrébb van a listán, hogy legyen egy kicsit fényerősebb zoom valahol! Tudom agylövéses vagyok.
De most komolyan miért adnék pénzt egy 16-65-ért, ami sötét? 16mm-em van palacsinta méretben és az 5n-en nem taknyol annyira a széle. Van a 18-55-öm, ami igaz 10mm-el rövidebb mint a vázolt elméleti obi, de 5,6-nál annak is vége van, stabis és már egy fillérembe nem kerül. Most akkor egy nagyobb méretű obiért, ami ad +10mm-t telében miért invesztálnék a rendszerbe akár egy plusz fillért is?Itt még én is tovább tudnám cikizni kedvenc utált obidat a 18-200-at.

Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- GoPro HERO 8 Black, full szett
- Raleno LED lámpa szett (bi-color) 2x 19,5 W, állványokkal SZINTE ÚJ
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív álcázóval
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest