- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
FEDman
üzenetére
K.rva jó
. De azért a gondom fennáll, mi legyen? Panát nem akarok, mert csak, nem jön be. Sony nem az obipark miatt, samu szintén. Omd bejönne, jók a képek, jó az af, de kellene az evf, a stabi, az omd-nek viszont (nekem) elbaszott a kezelése, idegesítő a menüje, nyavalyásak a gombjai.Fuji XE-1-et ki kellene próbálni, olvastam, hogy lassú az af, kiváncsi vagyok, valóban az-e. De amúgy az bejövős gép, a 18-55, 35 kombóval nyami lenne.
Amíg nincs meg az "ez az!" érzést kiváltó cucc, maradok a csattogósnál. De tény - és ezt a nikon topicban is leírtam -, hogy amikor decemberben visszaváltottam dslr-re, kb. három nap elteltével tudtam, hogy ez átmeneti lesz, nagyon megszoktam az m4/3 előnyeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Megkímélt -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De azért a gondom fennáll, mi legyen? Panát nem akarok, mert csak, nem jön be. Sony nem az obipark miatt, samu szintén. Omd bejönne, jók a képek, jó az af, de kellene az evf, a stabi, az omd-nek viszont (nekem) elbaszott a kezelése, idegesítő a menüje, nyavalyásak a gombjai.