Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
nem akartam rá kitérni sem nagyon ajánlani semmit..de ha veszek valamit akkor annak értelme is legyen..
egyébként..nekem az 50 AF-1 van..és használtan vettem..de még 1 kicsit tovább mentem.. mert van hozzá derítő lap szettem..is..!nagyon nem sok fogalmam volt a vakukról..csak akkor döbbenetem meg amikor a haverom canyon vakúját simán tudtam használni..majd kipróbáltam egy olyan vakut amit kb. 15 éve csináltak..azzal is ment..!
de itt van pár dolog amit érdemes tudni..Még 1 pár gondolat az Oly EPL1 + Metc 50 AF1 kombórol..
Pénteken este egy klubban voltunk bulizni vittem a gépet..igaz nem nagyon akartam én inkább inni akartam volna a legjobban
a PL1-en nincs segéd fény így a rosszul megvilágított helységben a KIHÍVÁS a fényképezés..és meg is szenvedtem vele..ettől függetlenül le a kalappal a kis Oly előtt.. 
ilyet sem csináltam még..de a következő alkalommal ebből a dologból többet kifogok hozni..de akkor csak a 45/1.8 viszem..!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a PL1-en nincs segéd fény így a rosszul megvilágított helységben a KIHÍVÁS a fényképezés..és meg is szenvedtem vele..ettől függetlenül le a kalappal a kis Oly előtt..