Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrasgabor
csendes tag
Parci: Értem, tehát főleg a NEX-5 ergonómiájával vannak gondok. Kár érte, pedig a magnézium váz csábító. (és jót tesz a csontoknak) Volt már a kezemben, de akkor csak érdekességképpen felkaptam. Obik terén kezdetnek nekem elég a kit. (Főleg "utcai fotózás" témakörben tevékenykedem.)
Szulita28: Az AF+Stabi nélküli életről annyit, hogy azért volt már fényképezőgép a kezemben...
Két évig használtam hőn szeretett tanulógépem egy ZENIT 3M személyében fix obival stabilizátor, AF, és zoom nélkül. Azok úgyis csak elkényesítik az embert.. 
Nézelődtem már, persze NEX-3 palacsintával 84e, 18-55-tel 97e, a GF2 és az E-PL2 150e. Azért nagyon nem mindegy. Pont ezért kérdeztem. És ha kit-tel főleg ízlés kérdése a dolog, akkor ízlésem szerint spórolnék egy 50-est.
Mercutio_: Igen, a Samsung kipontozódott, pedig az EVF tetszene (nem a legjobb, de legalább van). A GF1 valóban tetszetős, az árad sem rossz, de sajnos még várnom kell a vásárlással. Addig marad a nézelődés, tájékozódás, hogy amikor aktuális lesz, már ne kelljen agyalni, hogy akkor most melyik is legyen.
Az SX130 persze nem volt komoly. (bár mondjuk RAW-ból még talán ki lehetne hozni dolgokat) A dpreview-n megnéztem pár géppel az ISO összehasonlítást, és az SX 210 simán hozza a GF1 szintet. (csak az egyik ISO80-on van a másik pedig 800-on. De melyik?
Sajnos RAW-ot nem engedik kiválasztani) Az E-PL1 800-on azért tisztább mint a GF1. (közöttük van kb. a NEX-3, sőt színeknél néhol talán ő nyer pl. a kártyalapnál)Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Két évig használtam hőn szeretett tanulógépem egy 

Sajnos RAW-ot nem engedik kiválasztani) Az E-PL1 800-on azért tisztább mint a GF1. (közöttük van kb. a NEX-3, sőt színeknél néhol talán ő nyer pl. a kártyalapnál)