Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• petrasgabor

csendes tag

válasz Parci #1719 üzenetére

Parci: Értem, tehát főleg a NEX-5 ergonómiájával vannak gondok. Kár érte, pedig a magnézium váz csábító. (és jót tesz a csontoknak) Volt már a kezemben, de akkor csak érdekességképpen felkaptam. Obik terén kezdetnek nekem elég a kit. (Főleg "utcai fotózás" témakörben tevékenykedem.)

Szulita28: Az AF+Stabi nélküli életről annyit, hogy azért volt már fényképezőgép a kezemben... ;) Két évig használtam hőn szeretett tanulógépem egy ZENIT 3M személyében fix obival stabilizátor, AF, és zoom nélkül. Azok úgyis csak elkényesítik az embert.. :D
    Nézelődtem már, persze NEX-3 palacsintával 84e, 18-55-tel 97e, a GF2 és az E-PL2 150e. Azért nagyon nem mindegy. Pont ezért kérdeztem. És ha kit-tel főleg ízlés kérdése a dolog, akkor ízlésem szerint spórolnék egy 50-est. :)

Mercutio_: Igen, a Samsung kipontozódott, pedig az EVF tetszene (nem a legjobb, de legalább van). A GF1 valóban tetszetős, az árad sem rossz, de sajnos még várnom kell a vásárlással. Addig marad a nézelődés, tájékozódás, hogy amikor aktuális lesz, már ne kelljen agyalni, hogy akkor most melyik is legyen.
    Az SX130 persze nem volt komoly. (bár mondjuk RAW-ból még talán ki lehetne hozni dolgokat) A dpreview-n megnéztem pár géppel az ISO összehasonlítást, és az SX 210 simán hozza a GF1 szintet. (csak az egyik ISO80-on van a másik pedig 800-on. De melyik? :DDD Sajnos RAW-ot nem engedik kiválasztani) Az E-PL1 800-on azért tisztább mint a GF1. (közöttük van kb. a NEX-3, sőt színeknél néhol talán ő nyer pl. a kártyalapnál)

Köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák