- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Kedden tudom megmérni, mert a tolómérőm bent van a melóhelyen (de legalább kalibrált
).Amúgy létezik Samsung gyártmányú NX-PK adapter is, blendeugrasztás van, így az FA és a rekeszgyűrű nélküli obikat is kezeli, AF viszont nincs. Mindez cc. 189 USD. Nota bene, a Samsung 20mm f/2.8 objektívemet egész pontosan 160 GBP áron vettem.
Tehát: Samsung 20mm (160 GBP) vs NX-PK adapter (189 USD) + Pentax 21mm Limited (510 USD). Sok tekintetben jobb a Limited, ez kétségtelen, de nekem pl. ennyit nem ér.
Parci: az adapterezésnek addig van létjogosultsága, míg meg nem jelenik az adott obi megfelelője az adott rendszeren.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).