- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
madgie
üzenetére
arn: az a baj, hogy szentimentális vén bolond irányába kezdek alakulni
nekem a Nikon mindig azt jelentette, hogy nesze itt egy gyönyörű, használható, férfias váz, a lányok meg bohóckodjanak a gömbölyű kugli Canonokkal. Ott volt a sok szép F vázuk, a digit korszak hajnalán is ott figyelt a D100/D70 párosuk, ami olyan szinten körberöhögte a Canon riválisokat fogásban/használhatóságban (képileg persze pont nem, akkoriban a Canon CMOS állt nyerésre) hogy az ember azt hitte hülye fejjel, hogy ha ezt használom, még a képeim is megszépülnek
a D50/D40 óta nekem a canon-féle tömegcuccot jelenti a dolog, egyre rondább és butított vázakkal, amiben -mint fentebb írtam- vastagon benne van a könnyes múltba révedezés, mert hát képileg ezek 100%-os cuccok, keresőben a D70/D100 is elég gáz volt, maximum a forma, méret és használhatóság lehet a vesszőparipám, ha kijön belőlem a fórum-Mr.Hyde 
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem a Nikon mindig azt jelentette, hogy nesze itt egy gyönyörű, használható, férfias váz, a lányok meg bohóckodjanak a gömbölyű kugli Canonokkal. Ott volt a sok szép F vázuk, a digit korszak hajnalán is ott figyelt a D100/D70 párosuk, ami olyan szinten körberöhögte a Canon riválisokat fogásban/használhatóságban (képileg persze pont nem, akkoriban a Canon CMOS állt nyerésre) hogy az ember azt hitte hülye fejjel, hogy ha ezt használom, még a képeim is megszépülnek
a D50/D40 óta nekem a canon-féle tömegcuccot jelenti a dolog, egyre rondább és butított vázakkal, amiben -mint fentebb írtam- vastagon benne van a könnyes múltba révedezés, mert hát képileg ezek 100%-os cuccok, keresőben a D70/D100 is elég gáz volt, maximum a forma, méret és használhatóság lehet a vesszőparipám, ha kijön belőlem a fórum-Mr.Hyde