Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teky
csendes tag
Hello!
Kitaláltuk hogy karácsonyra veszünk a családnak egy jobb fajta gépet, és ebben szeretnék segítséget kérni. Nem sok szakértelmem van a témával kapcsolatban, csak amit ma este elsajátítottam.
Szóval a gép elsődleges célja legyen hogy a család minden igényét kielégítse. elsősorban nyilván családi fotók, kirándulások, ünnepek fotózására lenne. Másrészt személy szerint szívesen betekintenék a fotózás picit művészibb világába, így szívesen készítenék tájképeket, és fényképeznék növényeket állatokat,meg ilyesmik. Persze semmi komoly szándékom nincs a fotózással, csak szívesen kipróbálnék egykét dolgot.
Szóval így ezek alapján egy bridge kategóriájú gép lenne jó választás az elméletem alapján, és úgy kb 50000 ft áll rendelkezésre.
4 db gépet találtam így elsőre amik megtetszettek, persze lehet hogy felületesen keresgéltem. Szóval ezek lennének:
Fuji s2000HD élek hogy ennél a tudást a hd videóra pazarolták, ami szeritnem egy fényképezőnél hülyeség, de igazából jót olvastam róla.
Fuji s2100hd em tudom mi különbség van az előzőhöz képest, nem igazán láttam leírást róla, csak egyet ott viszont azt írták hogy csak jpeg-et kezel, illetve nem volt feltüntetve a RAW mint az előzőnél, pedig az jól jönne photoshop-hoz.
NIKON L100 :Ez picit megdobogtatta a szívem mikor megláttam, viszont ahogy olvastam nem sok mindent élhetne ki rajta egy kezdő próbálkozó, max hogy jó képeket csinál.(ami persze nem utolsó)
Canon SX120 :Ehez nem is tudok mit hozzáfűzni. Írtak erről is jót is rosszat is.Tehát ezek alapján ha valakinek van ideje kérem lásson el hasznos tanácsokkal.
Köszönettel:Teky
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest