Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
Sziasztok,
Karácsonyra terevezek manuális objektívet vásárolni Canon 550D-re 50mm vagy kisebb gyújtótávolsággal, nagy fényerővel (f2-vel már ki lennék békülve
). Lenne esetleg valamilyen típus amit ajánlotok? Illetve ennek megfelelően egy jóféle adapterre is szükségem lenne hozzá, hol lehet ilyet kapni illetve milyet érdemes? Edigitalon csak hamát találtam, azt a márkát pedig szívem szerint hanyagolnám, 220voltban meg egyáltalán nem is árulnak.Elsősorban videózásra használnám, szerintem olcsó és jó alternatíva egy manuál obi, hiszen videózáskor úgyis mindent kézzel állítgat az ember.
Ebay és egyéb külföldi rendelés kizárva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Lenne esetleg valamilyen típus amit ajánlotok? Illetve ennek megfelelően egy jóféle adapterre is szükségem lenne hozzá, hol lehet ilyet kapni illetve milyet érdemes? Edigitalon csak hamát találtam, azt a márkát pedig szívem szerint hanyagolnám, 220voltban meg egyáltalán nem is árulnak.