Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok!
Beleolvastam az összefoglalóba de lenne 1-2 laikus kérdésem.
Sajátgéppel gondolkozom a bányászaton egy 6800 XT-vel. Windows-t használok.
A kérdésem, h mindenképpen kell biost módosítani a vga-hoz? Melyik program most a legajánlottabb. kösziELADÓ D3 ROS CE 15k
-
madpapa
senior tag
válasz MasterDeeJay #62643 üzenetére
Ez is tőzsde. Nyilván próbálja mindenki az infókat összekukázni, azt vagy bejön, vagy nem. Ha annyira tudnánk a válaszokat, itt már mindenki csilliárdos lenne. De tudtommal nem vagyunk azok. Legalábbis én. Aki csilliárdosra kereste magát itt kriptóval, az nyugodtan jelentkezzen
-
Pro!Petya
addikt
válasz Bennyboy #62651 üzenetére
Bios mod annyiban kimerül hogy MPT-vel állítasz neki egy minimal feszt 0,615 - 0,625 - 0,650 körül. Attól függően melyiket bírja.
Teamredminer az nagyon fekszik neki és emellett használható marad a gép.
Itt a devfee 1%, viszont nincs stale share , vagy incorrect.
Phoenixminer is jó még de az eléggé megfogja már a gépet, de intesity csökkentésével lehet javítani rajta. A devfee ennél 0,65% asszem de nagy ritkán dob stale/incorrectet.
Régebbi driver ajánlott olyan 21.1.1 v 21.2.x körül mert az újabb 21.3.X -el sok stale share-t dob.[ Szerkesztve ]
-
Dr. O.K.
tag
válasz Dare2Live #62638 üzenetére
Ez most a hivatalos derűlátás, vagy optimista jóslat? Eddig egész okos dolgokat olvastam tőled, de ez a tejes példa kevéssé ütős. A mostani trend szerint előbb utóbb az árfolyam emelkedés nem tudja követni a termelt mennyiség csökkenését és természetszerűen romlik a jövedelmezőség. A kérdés továbbra is áll: mire számítsunk nyáron, csökken-e tovább a termelés és most nem az eip 1559-re gondolok, hanem arra, mi a szokásos trend.
-
3800+
őstag
Hasznal esetleg valaki olyan wifis okoskonnektort ami fogyasztast is mer? Tudtok ajanlani megbizhatot akar alirol?
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Laraxior
titán
válasz dannyl #62647 üzenetére
BNB,ETH,BTC
Ezt a hármat látom a Binance appban ha gyorsan rákukkantok meló közben
#62648 rup1u5 : Hosszú idő óta ránéztem a VGA árakra a Casekingen.... 1400EUR egy 3070...[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Domy
aktív tag
válasz Dr. O.K. #62654 üzenetére
Pedig a tejes példa eléggé helytáll. Nem tudom milyen választ vársz
"A mostani trend szerint előbb-utóbb az árfolyam emelkedés nem tudja követni a termelt mennyiség csökkenését..." -> true, a bika piac végén mindenképp be fog következni. A szokásos trend egy jó kérdés, mert semmi sem pont ugyanolyan mint az előző vagy az azelőtti ciklusban, emiatt akik évek óta bányásznak, azok sem feltétlen tudják pontosan megsaccolni, hogy mi várható. A trend látható, de ennyi csak.
Az sem mindegy, mi a célod a bányászattal. Ha megélhetési bányász vagy, aki instant váltja forintra a kibányászott cuccait az egészen más, mint aki befektetésként, spekulatív jelleggel várja hogy az árfolyam elérjen egy számára kedvező szintet.
-
Dr. O.K.
tag
Szövegkörnyezetből kiragadva.... KÖSZI! Kérdésem másként feltéve, hátha így átfér a mod. szűrőn: Aki már több éve bányászik tapasztalta-e, hogy korábbi években nyáron csökken a profitabilitás?
Domy: Nem megélhetési vagyok, csak tervezgetnék magamnak. Több változó is küszöbön van, a Jóisten se tudja mi lesz pontosan, csak azt szeretném tudni szokott-e lenni a profitabilitásban valamiféle nyári hullámvölgy,uborkaszezon nevezzük bárhogy, mint annyi mindenben, ami a pénzhez kötődik. Nem kértem senkitől jövőbelátást, csak a tapasztaltaktól némi múltbéli infót . Példa: A brókerek is májusban realizálnak, elmennek nyaralni és nyáron nincs érdemi mozgás befektetési fronton. Ősszel visszajönnek és beindul a piac.
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Nyilvan en is 1960 dollar kornyeken adtam el az eddig csakanyolt eth-t ,most be is vasaroltam remelem megy ez meg feljebb is.
Ugy tudom a coinbase miatt ugrott most az arfolyam.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Domy
aktív tag
válasz Dr. O.K. #62661 üzenetére
Én amit észrevettem az inkább a bika illetve medve piaccal függ össze. Bika alatt egyre többen kezdenek el bányászni, medve alatt pedig egyre többen buknak bele, vagy csak simán abbahagyják. Bika alatt a nehézség folyamatosan nő, emiatt kriptóban kifejezve a profitabilitás folyamatosan csökken.
-
Dare2Live
félisten
válasz Dr. O.K. #62654 üzenetére
amit leirtam az a mai nap es ami 1-1.5 honapja volt. Elmult. Teny. Nincs benne joslat es derulatas is max annyira hogy trend az ez.
A trend szerint pont hogy koveti. Euroban/forintban a jovedelmezoseg uannyi mint 1-1.5 honapja.
a nyaron, osszel mi leszrol viszont csak talalgatasaim vannak. ethra en bull vagyok. banyara nyaron diffel eip1559el meglehet ethban a -50+% ettol meg euroban uugy megerheti akkor is banyaszni mint most.
mobilrol potyogtem be azert ilyen.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dr. O.K.
tag
Köszi! Na ez azért jó hír. Hosszú távon tervezek, egyelőre nem adok el étert, ha nyáron a megélhetési kisbányászok ( nem bántásként mondom) a meleg miatt leállnak és egyéb változók miatt medve piac lesz, akkor spájzolok, sőt lehet összerakok egy befektetési kosarat is, és ha jön a bika realizálok.
-
tlac
nagyúr
a bányászok álomboltja: [link]
-
fireman123
őstag
[Tp-link HSS110]
...bocs, közben látom már rendeltél mást[ Szerkesztve ]
-
-
k1raly
aktív tag
Ki mennyinél tervezi eladni az ETH-ját?
Mit vártok a holnapi berlin hard forktól? -
sittes79
addikt
válasz fireman123 #62681 üzenetére
Nvidia-nak lesz pár szava ehhez Ki fogja venni a szar kártyáikat!
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz fireman123 #62681 üzenetére
POSt először 2018ra igérték. Aztán 2019re. Most legutobb 2022 végére. ETHnál (is) minden csuszik, ezért is lett polka meg cardano. Igazából ha az ETH 1.5 idén meglesz akkor már sztem jól haladtak.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Geradossz
aktív tag
Ennél a hélium miningos cuccnál kell antennákat is venni hozzá, hogy elláson 3-10 km-re? Hogy működik ez pontosan, milyen messze kell lenni?
-
Geradossz
aktív tag
válasz HoppMaster #62686 üzenetére
Egy normál antennával 5-10 kmert ellát, vagy az alap antenna mennyire képes? Ahogy néztem videókat az se mindegy hogy milyen magasan van nem?
-
törölt tag
válasz HoppMaster #62667 üzenetére
Pontosan.
A bányászás meg gyakorlatilag nem más, mint a coin megszerzésének egy olcsóbb módja ahhoz képest, mintha közvetlenül a coint vetted volna. -
lenox
veterán
Erdekessegkeppen: hw accelerated gpu schedulinget bekapcsolva jobban lehet egyszerre banyaszni es mast csinalni a gpu-val (akar jatszani, akar egyeb programot futtatni). Mondjuk nem meglepo, de eddig nem probaltam.
-
codip
kezdő
Sziasztok! Remélem valaki tud segíteni CoinBase témában, elakadtam kicsit...
Szóval kiutaltam a kis BTC-m CB-re, ott aztán CB Pro eladás és vissza! Minden szép és jó, ott van az EUR a CB fiókomban, a probléma itt kezdődik... ezt szeretném kiutalni PayPal fiókra, amit természetesen már társítottam is!
Hiába nyomok a portfolio-ra, az EUR walletem nincs sehol!? Nem teljesen értem mi van, de totál elakadtam...
Ha BTC-t akarnék venni, ott simán felajánlja, hogy használjam a CB EUR walletem, szóval a dolog létezik ,de sehogy sem férek hozzá...
Az ideg szét"szereti" az agyam tőle már
Valaki látott hasonlót? Tippek?
Köszönöm!
-
codip
kezdő
válasz Pietrosz #62694 üzenetére
Mobilos app pin kódja csak egyszer volt az eszemben... azt nem erőltetném
#Danex: CB Pro-n már nulla az egyenlegem és a rendes CB oldalon írja, hogy van egyenleg
Főleg, hogy CB Pro fiókra ebben a pillanatban is tudnék X értékű EUR-t tölteni a sima CB fiókomról, amit amúgy ott nem találok...
CB Pro-n nem találtam opciót a PayPal kiutalásra és elvileg a sima CB -> PayPal is ingyenes nem?[ Szerkesztve ]
-
codip
kezdő
válasz Pietrosz #62698 üzenetére
Köszönöm!
Pietrosz, Danex nektek is!
Sikerült hozzáférne a CB app-hoz, összekevertem a wallet appal, azért volt a PIN kód bajom, így a sima coinbase app-ban már ott van az EUR walletNem akarom számlára forintosítani, jelenleg csak a PP fiókomban akarom tudni
Köszi mindnekinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest