- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
fireman123
üzenetére
Köszi, közben én is olvasgattam. Nem olyan bonyolult, de tisztában kell lenni vele.
-
StefoTech
csendes tag
válasz
fireman123
üzenetére
Igen, emlékszem a Merge napjára. A rigem termelt ethen napi 4-5 ezer forintot, Ravencoinon 3-4 ezret. A Ethereum merge pillanatátol fogva a ravencoinon maradt 200-300 forint, ami nem fedezte az áramot ; mert az összes hashrate átvándorolt többek közt oda is.
-
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Közben már megvan, köszi! Megy a gép, hiányzott már a kliens képe! 😁 Már csak optimalizálni kell a fogyit.
-
válasz
fireman123
üzenetére
Keveslem a kártyákat az aprón, pontosabban a kimondott bányászkártyákat keresgélem. Gémer kártyákból van sok de azok nekem pont nem kellenek. CMP kártyák érdekelnek de azok meg még drágábbak mint kellene.
AI-Cuda miatt kellene nekem gyorsítókártya ami megérné, meg persze szórakozásból játékokra bírni őket.
GTX 10xx-ekkel az a baj hogy hullanak igen extrém módon már ennyi év után, így inkább az újabb CMP érdekel.
AMD a cuda hiánya miatt nekem nem jó. (bár van itthon egy V540-es de semmire nem tudom használni)
Amúgy a kimondott bányászkártyák ahogy eddig tapasztaltam jobb állapotban vannak mint a gémer kártyák. (bár hozzáteszem vannak fos minőségű bányászkártyák is de ha kontrollált környezetben normálisan hajtották őket akkor ez sem akkora gond)P106-90 és 100 (GTX1060 de ez mára már gyenge) 16x sávokkal, 10eft-ot kellene érnie helyette 20eft körül van.
P104 és P102 - pcie 4x hardveresen GPU-nál vágott számításokra még jó, játékra nem. 20eft-ért vettem egy P104-et az úgy ahogy rendben van árban.
CMP 30HX játékra is alkalmas de ma már gyenge.
CMP 40HX 16x pcie sávja javítható, jó játékra is kb RTX2070 szint. 40eft ebay de rámehet áfa
CMP 50-70-90HX 4x sáv és számításokra is limitált, csak bányába jó de ha valami okos fel tudja törni akkor még jó lehet később AI-ra de kevés az infó. Vennék ilyeneket de nem teljes áron.
CMP 170HX 16x sáv javítható és Grid driverrel számításokra is jó, csak hát ugye rohadt drága (ebayen 200eft), ez érdekelne a leginkább. -
kenwood
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Kerdes, hogy hany nappal/honappal/evvel a felezes utan jon a bika.
Eddig minden felezes utani bullrun alacsony kamakornyezetben tortent.
Ez lenne az elso,ami nem. -
tisn
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
nyugdijba mentel azota?

-
sakto
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
A Nicehash Miner fut.aszal minden ok.
De de fut a lolMiner is,na azt nem látom hogy milyen limittel fizet ki. -
Kiskokó
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Nekem van erre egy elrugaszkodott távoli elméletem.
Ami pedig az, hogy ha tényleg annyira elterjedt és alap dolog lesz a BTC.
Akkor a rendszer fenttartásához nem lesz annyi ASIC gép a világon ami elég legyen. Ezért valamilyen úton módon vagy vissza fogják állítani, hogy a BTC ismét legyen VGA-val bányászható, vagy valami egyéb új , más megoldást találnak rá amivel majd megint több embert tudnak behúzni bányászatba. -
Kiskokó
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Azért, mert 2 oldal óta megy ez a semmi köszörülése, egyre több résztvevővel.
De felőlem ennyi is
kwzatz :
No problem, azt csinálsz ,írsz ahova és amit csak akarsz.
Csak mondtam, ez ezzel jár. Ha már "osztod" a magán véleményt valamire, akkor 110%, hogy te is kapni fogod
-
kenwood
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Szerintem o arra gondolt,hogy mas neha 1-1 csontot odadobni a trollnak,mint 0-24-ben tolni ele a wagyut.
-
válasz
fireman123
üzenetére
A people's coin, Vertcoin se lett felkapva, sőt, csak esik az árfolyama.
-
válasz
fireman123
üzenetére
Hát aki Kaspat vagy Radiant-ot szedett december óta, az elég jó járt..szóval én nem monadnám hogy nem lesz lehetőség. Hashrate is szépen mögéjük állt.
-
-Skylake-
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
vicceltem. az eth volt a tokeletes peldaja annaka, hogy az emberek nem a cryptoban hittek hanem az ingyen penzben. jo lett volna a cryptoban hinni, bar egyertelmu, hogy nem csodalkozom.
-
-Skylake-
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
nem vagy eleg diamondhand azabaj.
-
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Lesz itt még nyüzsi.
Addig is kaptak új pasztát a kártyák. -
Frozen
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
igen ,csak most valszeg így is marad a továbbiakban is hiszen semmiből nem lehet profitálni ha emelkednek az árak akkor is olyan csekély profitról beszélhetünk,hogy a 3-4 hónapos szaldokat el lehet felejteni. Sőt tovább megyek egyedül magyarországon olcsó az áram vagy akinek napeleme van. ( Viszont a bevételből ezeknek a megtérülése is hozama is bányászattal elégy szerény lesz)
-
Frozen
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
akinek esze volt még tavaly vagy előtte vásárolt matchx et meg heliumot és ezeket tolja kb ugy hogy 0 áram számla ezek már mind pluszosban vannak. (csak a hátrány ugyan az mint a kimondott miner gépeknél,ha bedöl egy egy projekt akkor ajtótámasznak jó a masina másra nem)
-
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
A válság a kriptót is sújtja, az emberek nem mernek belefewccölni semmibe. Amikor beindul a motor, mert befog, akkor várható kilövés itt is. Addig szotyizunk, simogatjuk a rigeket.
-
Attix82
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
2 hónap nem sok idő, szépen lassan csökken a diff mindenen.....egyszer eljön az a pont amikor már érdemes, mert mínuszba senki se fog termelni hosszú ideig. Sokan vannak akik elkönyvelik most a mínuszt és bíznak a szerencsébe. Napelem parkosoknak meg mindegy , azok hajtják és fogják is továbbra is.
-
Reggie0
titán
válasz
fireman123
üzenetére
Ha a szaldot elveszik akkor meg jobban megeri elbanyaszni az eppen termelt aramot. Persze szoftveresen hozza kell allitani a pillanatnyi termeleshez.
-
viharhozo
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Jelenleg meg ingyen aram mellett se jon ki a bevetelbol a kartya+rig amortizacioja. Aki banyaszik, az szerelembol csinalja.
-
válasz
fireman123
üzenetére
MIlyen igazad van.
-
chungey9
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Én 3 karit megtartottam, pár napja újra mennek nicehashen 20ft/kWh a hozam, napelem van, nem számítottam több hozamra viszont nem estek akkorát a VGA árak mint gondoltam. 10 VGA kellene hogy elhasznaljam a szaldo áramot tavaszra, de ennyiért nem éri meg megvenni őket.
-
kzkz
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Hát én már tavaly nyár előtt eladtam mindent, "kicsit" korán
, utána egy kártyám maradt a gépben, azt is leállítottam a merge-kor, hiába van napelem, inkább a kocsiba "tankolom", vagy fűtök vele.Tök furcsa, hogy túl nagy a csend a szobában, így hogy szinte két évig folyamatosan ment a gép, pörgött a venti, most meg zavar a csend
-
xzeebyt
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Törekedni kell a jó pozíciók nyitására
persze ez elég hardcore -
tlac
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
ez mit számol még vissza?
-
Hory84
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Usdt és usdc van más láncon is nem csak erc20-on.
-
törölt tag
válasz
fireman123
üzenetére
Igen, olyan nagy a csend, hogy ha cryptóval kapcsolatban nézelődsz, gyakorlatilag másról sincs szó, meg már lassan nehéz olyan weboldalt találni, ahol nincs egy visszaszámláló.

Szerintem utána még "Merge-tagadók" is lesznek, akik azt vallják majd, hogy csak eljátszották, valójában nem is történt meg.
Elhanyagolható esély van arra, hogy késsen/csússzon picit, de azért ezen a ponton már látni kellene, hogy "kicsit" más a helyzet, mint a korábbi ígérgetéseknél.
A cope, struccpolitika és a mindennemű logikát nélkülöző állítások száma a maximum környékén pörög, crypto twitter mellett talán a ph-s cryptós cikkek/topicok a leghasznosabbak az általános pszichológiai állapot felmérésére.Én egyébként reménykedem abban, hogy Frozen nem lesz banolva valami kamu/gerinctelen indokkal (sajnos nem lenne újdonság PH-n) a későbbiekben. Attól függetlenül, hogy rengeteg dologban nem értek vele egyet, és nagyon sok minden szerintem komplexebben működik annál, ahogy ő látja, az általános iránnyal/tendenciákkal kapcsolatban még így is sokkal közelebb van az igazsághoz, mint a cryptós topic-okba írogatók többsége, úgyhogy miután hónapokon át kapta az ívet, igazán megérdemli majd, hogy kiélvezze a következő pár hónapot. Betárazok popcornnal, mert kelleni fog.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Laraxior
titán
válasz
fireman123
üzenetére
Nekem az arfolyam a lenyeg, a hash nem erdekel. Nem eri meg nekem banyaszni itteni villanyárakkal. Egy VGAval meg plane nem. Volt ido amikor megerte, de mar joideje nem.
-
Dr. O.K.
tag
válasz
fireman123
üzenetére
nekem az ezil pool 1 nap 12 órát ír. csak kb. tudják ezek a számlálók, de egymással sincsenek összhangban.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Az egész merge szkenárió elég jól levezethető, mert az egész csak matek.
Itt egy számolás 0.06 $/kWh-val számolva: [link] -
llacee
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Akkor ha binance-en lévő usdt sem "biztonságos" egy problémás merge során pánikoló piacnál?
-
x_pnK
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Attól függ a BUSD, hogy mely hálózaton tartod. Ha ETH, akkor ERC20, ha BSC-n, akkor BEP20.
Ha Binancen, akkor egyik sem, csak egy bejegyzés az adatbázisban. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Csabi szerintem EU-s szinten is top Crypto és Blockchain ismeretekkel rendelkezik, jó eséllyel lehet rá hagyatkozni. Pl a LUNA összeomlásának a napján az UST 0.9-es depeg felett szólt hogy ebből jó eséllyel LUNA==0 lesz és aki nem szeretne mindent elveszíteni az jobb ha most cselekszik.
KB két mondatban összefoglalva :
ha komoly programozási ismeretekkel rendelkezel akkor lehet esélyed megírni hogy azt ETH-POW-ot amit kapsz azonnal sellelje az exchange-en akkor lehet esélyed valamit keresni az új coinon. Egyébként kár akár 10 percet is rászánni, minden szempontból... -
llacee
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
köszi, így már minden tiszta
-
llacee
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Es ez az ethw amit most mindenhol olvasni?
Nem is igazan vilagos, de valami hasonlot szeretnenek, mint az etc volt anno.
Par tozsde mar listazza is, sot van aki kijelentette, hogy jovairja ethwben is a mergekor ott tartott eth mennyiseget, ha valoban elvalik ket lancca. -
Pietrosz
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Nicehash rögtön jóvá íródik és lereagalja az ár és diff változásokat is míg ha poolra túr valaki akkor mire kiutaljak lehet már nem ér annyit
-
Dare2Live
félisten
válasz
fireman123
üzenetére
a terv jó.
Meglátjuk. Alap gond, hogy pont a legnagyobb az ETC kiesik mert merge után az olcsó áram ország eth ASIC farmok azonnal átálnak. 10Ft/kwh áramos ASIC akkor is masszívan profitot termel amikor az 500kH/wattos vga+36FTs áram már masszívan veszteséges.
-
Attix82
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
És furcsa módon kiszivárgott az LRH dokumentáció is...eladtak minden LHR VGAt. Rájöttek, hogy nem jött be.....csökkent az eladás.
Én is úgy látom, hogy annak van érétke amibe sok pénzt kell belefeccelni..BTC. és még most az ETH is. (Fenntatás)
-
Attix82
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Biztos vagyok, hogy a nagy gyártók kitalálnak valamit....sose fognak akkora nagy hasznot húzni mint ami most volt. Minden a pénzről szól.
-
demmer123
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Még bánya gépek nélkül is kb mindenki átlépi azt a bizonyos havi 210 kw árat ami 7-ezer ft
-
LuckyL
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
jobb most a helyzet, simán hozza az áram 3x-át a bányászat
ráadásul az eth pos-t 5 éve hallgatjuk hogy mindjárt jön
ki tudja lesz e belőle idén valami -
sebkri25
tag
válasz
fireman123
üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
fireman123
üzenetére
Még az nVidia 4-es szeriaval is lesz bányászat, nem kevés ideig
-
válasz
fireman123
üzenetére
Milyen meglepő...

-
demmer123
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Btc, eth beton aljáig lemegy. Ahogy néztem a napi kibányászott eth ugyan annyi maradt mint pár hónappal ezelőtt nálam, csak kevesebbet ér joval.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Szerintem fals dolog a jelenlegi hash kapacitással számolni. Most mindenki bányászik, rengeteg 1-2 kártyás van, stb. Ezek ki fognak szállni.
Szerintem olyan nincs, hogy agyonvágsz egy coin-t a hasrate-el. Ez önszabályzó rendszer, ha mindenki rászabadul, veszteséges lesz, és kiszállnak. Akik maradnak, azok között egy "gazdasági verseny" indul be. Aki olcsóbban tud üzemeltetni, az marad, pl. napelem. A haszon kisebb lesz, és a meglévő eszközökkel rendelkezők előnyben. Nekik már nem kell ROI-kat számolni.
Nyilván csúnya világ lesz, de ez van. Túl kell élni.
-
válasz
fireman123
üzenetére
meg kell nézni, hogy mekkora a nethash a következő 10-20 coinon, az összegük töredéke az eth-nak, tönkre vágja az összes kis coint a rázúduló hash....lesz itt sokaknak meglepi, meg olcsó gpu-k
Egyrészt igaz, viszont ha azt veszem alapul amit mondasz, hogy az eth hash fele Asic, akkor azokkal nem vagy csak nagyon kis részben kell számolni, mert a többség lehet megy ajtótámasznak. Persze ettől még nem rózsásabb sokkal a szitu, de a szar kevésbé szar
-
Emperor_
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Aha.
Ekkor eddig tévedésben
éltem.Ez esetben az is működik, hogy ha átmegy a kamion rajta és veszek egy újat, akkor a visszaállító szavakkal és az app telepítésével ismét hozzáférek a BTC-hez?
-
Emperor_
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Ha leszedem mondjuk a BTC app-ot, akkor mi lesz a rajta lévő BTC-vel?
Lehet én értettem félre a működését... -
tlac
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
de még ha jól belemásztál, akkor is maradnak homályos foltok
pl. milyen hardvereket fogadnak el bányászköltségnek
oké, hogy te megindoklod, hogy ez meg amaz azért kellett, de vajon mit szólnak majd hozzá -
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Mindig az előző, lezárt évet adózzuk nem? Most 2021-et. Az amnesztia miatt lehet most a 2020-at is.
tlac: nem működik
-
Ferkósza
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszi
.
SEPA utalás végére EUR számla kell, vagy HUF-ra is ki lehet utalni (és a fogadó bank átváltja)? -
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Valaki tesztelhetné!
-
válasz
fireman123
üzenetére
Hajrá.

-
Emperor_
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Szia!
Igen, már 7 alkalommal volt kiutalás.
A módszert azt értem.De úgy néz ki megvan a gond forrása. Pale Moon böngészőt használok és úgy néz ki nem jeleníti meg azt az oldalt, amin minden tevékenységem látszik. Eddig ez működött.
Erre a címre gondolok: https://eth.2miners.com/account/35Nd4Gej8D3ckq25Q6CcQowmSPC /végéről direkt lehagytam pár karaktert./
Crome-ból meg működik ez a cím.Shkiz0
Köszi az infót! -
RealTedMosby
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Egy cím egyedül kitolt 500 ETH-et?
Anyám, én meg egy éve szenvedek párért... -
Bec
tag
válasz
fireman123
üzenetére
A binance azt írja megszüntette a NANO befogadást,a bentlévő NANO-k a napokban átalakulnak : 1 NANO = 1 XNO. Ha nem fogad nano-t akkor bukta ami most a pool-on van?!
-
trek81
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Hölgyeim es uraim én kérek elnézést.. Rosz volt a névirás😁🤘
-
EQMontoya
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Egyebkent ez lesz szerintem
Beszakadnak az arak a picsaba, ha valaki most jol bevasarol akar coint, akar kartyakat, az 1-2 honap alatt szepet kaszalhat. -
Laraxior
titán
válasz
fireman123
üzenetére
En csak palmafás képet csinalgattam a binance kartyammal
még van egy hetem, de ugy latom, hogy Dominikarol kell inteznem egy kis vasarlast, mert lent vannak az árak 
-
válasz
fireman123
üzenetére
Meeg lufi és kidurran, piramisjáték és mlm. Ja és a tulipán igen
Amíg ezeket mondogatták kerestünk itt páran néhány millát a tulipánosdiból. -
Emperor_
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Köszi
! -
2018
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Nekem ma kiugroan magas volt 0.0089 eth/2 nap a 0.007xx helyett. Hektikus a dolog.
-
RockHaRD
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Konkrétan valami oknál fogva kb fél dollár eltérés volt a 2miners-es aktuális egyenleg, és a Revolutra megérkezett összeg között

Pedig közben átment cb-re, onnan cb pro, ott raktam át euroba, onnan vissza cb, és onnan ment a Revolutra.
Akkor egyellőre maradunk ezen a poolon.
-
Dare2Live
félisten
válasz
fireman123
üzenetére
hogy, hol, mennyi szokott lenni a váltás?
Gondolkodok én is 2minersen kiutalási díj miatt, de a BTC elött összességében sztem nincs akkora jövő, árfolyamemelkedési potenciál. (Még így taprott után sem.)
Anno erről írtam egy kissebb szösszenetet nem volt jól fogadva. Így utólag akkor egy grafikon. [link]
-
Emperor_
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Nagyjából 2017. decemberében halottam először a bányászatról, 2018. április környékén már találtam a Claymore LOG-jaimban bányászatot. Én alapvetően hobby bányásznak tartom magam, saját rigem is csak idén februárban lett. Másnak raktam össze párat.
Az ETH esése megvan az 1400-as csúcsról. Előtte pedig igen izgalmas volt, hogy napi kibányászott mennyiség egyre többet ér, napról napra.
A ciklikusságról is olvastam, de nekem nem állt össze, hogy ez befolyással lenne ennyire a piaci ár mozgásokra.Én valahogy úgy képzelem, hogy nem lehet az égig nőni, de az árnak valamilyen sávban illene stabilizálódnia.
-
kenwood
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Ez is gond, de a fo problema az,hogy a banyaszat draga.
Minek fizesse barmelyik blockchain a banyaszok villanyszamlajat, ha a PoS rendszer gyorsabb es lenyegeben ingyen uzemeltetheto ?
Hogyan tud barmelyik PoW versenyezni a PoS halokkal ?
Milyen erv szolhat az utobbi mellett ? -
Emperor_
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Alapvetően egyetértek az írásoddal.
Kivéve a medvés részt. Eddigi ismereteim szerint nem lehet tudni, hogy mi mozgatja a crypto piacot. (Kivéve talán az Elon Musk hülye twitjeit...)
Miért vizionálsz medvét?Még egy gondolat: nem ismert az ASIC-ok szelete az ETH tortából, 40-50 % a becsült érték.
Ezekkel vajon mi lesz
? Ajtótámasz? Rászabadulnak ethash alapú coin-okra? -
fireman123
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
...de majd lesz valami, úgy még nem volt hogy ne legyen sehogy
-
haly
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Nekem 90-98 fok között ugrált, átlag 93-95 volt a memória ethereum alatt.
Ezt így nem éreztem megnyugtatónak, főleg mert ez csak a játszós gépem.
Az ethereum miningra ott a rig, ennek úgy látszik sokkal jobb az ergo.
-
válasz
fireman123
üzenetére
Az ergo még kíméletesebb. A kawpow viszont valóban brutál.
-
shteer
titán
válasz
fireman123
üzenetére
Nano-n is újra 0.4 ETH a feefree kiutalás
-
3800+
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Persze es ez egy tok jo alternativa a kis banyaszoknak.
Mas:
Ma 2szer is megallt az NBMiner es nem indult ujra mert az 5600XT-re ezt a hibat dobta:
GPU1 hung detected.
Ez mi a bront? Kivagyok mar ettol az 5600tol uj hiveosnal az osszes miner eldobalja es rebootol es mostmar a regota mukodo hive alatt is rakoncatlankodik. Visszabb vettem a memo oc-t de nem tudom igy mi lesz vele mert az a baj nem tud elindulni a miner csak teljes reboot segit. Ma pl ejfeltol reggelig allt igy a rig. -
3800+
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Meg is jott az elso payout. Viszont valamivel kevesebbet ert mintha eth lett volna. Ez kb 30 eurocentet jelent 8 euros tetelnel a kiutalas idopontjaban szamolva.
-
3800+
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszi az infót! Most hogy átálltam le is halt már órák óta a weboldal...
-
3800+
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Koszi! Es ha usdtbe valtom? Gondolom ha a kiutalast kovetoen nem ulok rajta sokat tenylegesen annyiert valthatom be kb mintha ethet kaptam volna.
-
Fido01
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
köszi
eszembe se jutott facebookon szétnézni
érdekel a téma és minden számításommal arra a következtetésre jutok, hogy akár a GPu akár az asic bányászás annak ellenére, hogy kockázatos, de az én tűréshatáromon belül van.
Ebből következik hogy vagy őrült vagyok vagy nagyon rosszul következtetek, és ezt ki akarom deríteni
-
válasz
fireman123
üzenetére
Ventus MSI-nél belépő szint, melegedésben, és hangban fixen rosszabb lesz mint a Gaming Z.
-
kenwood
veterán
válasz
fireman123
üzenetére
Vajon akkor hogy allna a befektetes,ha nem kartyara es aramra,hanem medvecoinra koltotted volna ?

-
törölt tag
válasz
fireman123
üzenetére
Az wow.
Mennyi idő volt a ROI? -
Zizi123
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
T-Rex-et hasznalok: Ergo, Firo, Conflux
Gminer: Eth, Raven -
Frozen
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
+1

-
törölt tag
válasz
fireman123
üzenetére
Milyen kártyák?
-
válasz
fireman123
üzenetére
Kérdés hiteles e, vagy az végzett elől aki többet tejelt a cikkért és hogy őt hozzák ki nyertesnek

-
Zizi123
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Asus TUF-RTX3060TI-O8G-V2-GAMING
-
Zizi123
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
Nekem 130Mhs-t. Pedig 2-3 hetes a kartya, tehat valoszinuleg a leg LHR-esebb, amit valaha gyartottak. Ennel a kartyanal tuti nincs hatassal az ERGO-ra za LHR.
-
Hohocali
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Az ERGO-t is megfogja az LHR többé-kevésbé. Tökölni kell vele, hogy elkerüld. Minden típusnál más és más beállítás kell.
-
GabeE3e
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Nbminerral 130mh/s körül 119W-os fogyasztással, de volt egy rig amit ráaakrtam rakni, ott csak egy kártya ment 130mh/s-en a többi 100 körül, ez nem tudom miért volt, lehet az nbminer nem tud ennyi kártyát még Ergonál kezelni normálisan , mert eth algon ezek a kártyák tudják a 42mh/s-t.
-
aerosmith
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
megfelelő topicban keress rá ezekre a kereskedőkre és rá fogsz jönni miért nem megy a rendelés tőlük, valamelyiktől hónapok óta...
-
Pietrosz
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Nekem Asus dualok vannak, nincs vele gond, 1*8 pin tápcsati, 58-60 fok auto ventin ami 60-65%. 160W fogyasztásnál(raven, octopus alatt ennyi, ergo 105W csak)
-
Pietrosz
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Ergo 131mhs /101w
-
GabeE3e
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Elírtam, sry, mert közben NBminerben állítgattam ETH-ra őket, ott tudnak ennyit kb az átlag alatt lévők kicsivel. Ravenra 29-30, de a 30 már nagyon jónak számít.
-
GabeE3e
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Ravennál 39-40mh/s-t lehet kihozni a jobbakból, ha nincs szerencséd a kártyával, 37mh/s sem fog menni, átlagossal 38mh/s.
Emellett 50 fok+ ba mennek. 150W körül fogyasztanak, ha lejjebb veszed csökken a hashrate, roszabb kártya akár 170w-ot is fogyaszthat.Jelenleg Nbminerral 42mh/s-t tudnak ETH algon és nem melegszenek, sokkal kevesebbet fogyasztanak. 110W körül. a ventiket sem kell kimaxolni.
-
Zizi123
senior tag
válasz
fireman123
üzenetére
A pillanatnyi nem jelent semmit, mivel ugysem abban a pillanatban adod el, tehat relizalod le.
Nagyon nem mindegy, hogy eppen adott pillanatban azert a legprofitalbilisebb 1 adott coin, mert 1 tuske volt az arfolyamban, vagy azert, mert bezuhant a diff valtozatlan arfolyam mellett.
Egyertelmu, hogy a masodik a nyero valasztas.
Azt viszont nem tudom hogy NH milyen algoritmus szerint valaszt, igy nem merem azt mondani, hogy sz@rul mukodik. -
Pietrosz
addikt
válasz
fireman123
üzenetére
Mert azt kérdezte?

Nem megy mindig jól az ergo néha megindul néha vissza esik, de így van a többi is, cfx, raven, eth. nh-el mindig az fut ami a legjobban megéri. -
Krisz:85
csendes tag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
krepp
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Engem is érdekelne hol lehet megtalálni a bölcsek tanácsát, sajnos nekem is van kérdésem amit nem tudott megválaszolni senki, és nem találtam rá én sem a válaszra...
...ó, közben megírtad, köszi... -
csendes tag
válasz
fireman123
üzenetére
Esetleg tudsz adni tippet hol kérdezzek utána? Eddig bármilyen problémám volt meg tudtam oldani magam, de erre nem dobott semmi használhatót a google (angolul se).
Köszönöm. -
csendes tag
válasz
fireman123
üzenetére
Igen, az ingadozásról tudok (úgy tudom pont emiatt nem lehet ASIC-el túrni) csak nagyon durvának tűnik a 30%, és tényleg furcsa, h a másik Navi pedig 10W-on belül mozog, ez meg 30+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MSI Ventus2x 16GB RTX 5060Ti Új videokártya,3év garanciával.
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Addig is kaptak új pasztát a kártyák.
persze ez elég hardcore
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
éltem.