Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
válasz
kenesei1982
üzenetére
Bazeg... de kretén vagyok az 50,8-at én reflexből 1 kWh-ra értelmeztem... a tudatalattim sem tudta feldolgozni, hogy az 50 ezer forint akar lenni.
Hát ezzel valóban csecsre tettek igazából szinte minden háztartást, bányától függetlenül. 210 kWh-ra még egy kisnyugdíjasnak is összejön 1 hűtővel, mosógéppel és az egész napi ATV bámulással minimum. Megnézném honnan vették ezt az átlagot, szerintem beleszámolták a keleti országrészben lévő háztartások szinte 0 fogyasztását is, ahol felöltős villanyóra van...
-
3800+
őstag
A fent is befotózott cikkben 50,8 Ft-ot írnak piaci villany árra, akkor miért repkednek itt az 5-6x-ek?
-
3800+
őstag
Sziasztok! Most hogy spam attack van a NANO blokklanc ellen, csusznak a 2miners kifizetesek. Irtam ezugyben a supportnak szerintuk a heten vagy jovoheten mennek a kifizetesek ujra. Csak gondoltam megosztom hatha mas is ertetlenul varja a NANO kifizetest.
-
3800+
őstag
Gyanús volt hirtelen fél nappal rövidült a kiutalásom 2minersről... Volt két gyors 147 meg egy 60 eth rewardos blokk.
Luck faktor... 
-
3800+
őstag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Igen az 5%-ost nem az 50-70%-ost. Innen már közelebb vagyunk a forduláshoz mint a további eséshez, és ha valaki most realizálja a bukót holnap meg megfordul a trend (nem fog csak böktem egy dátumot) vagy elkezd fomo vásárolgatni akkor aztán nagyon okos tanácsot adtál te is.

-
3800+
őstag
Szerk: 2miners mar kiirta hogy 24-28-a kozott address karbantartas van binancen. Erdemes a kiutalasi limiteket kitolni ha pont ebben az idoszakban lenne kiutalas.
Binancen errol sehol nem talaltam infot...
-
3800+
őstag
NANO megszunt binancen?!?!?! Az meg hogy??
-
3800+
őstag
Masik amit megfigyeltem ha ranyitom az ablakot megy stabilan.
Memo hofokokat nem latok. Szellos rigben van 8 db 12 cm-es arctic venti. Mem tempet nem tudok, a gpu 50-52 fok igy stabil. 54nel mar eldobta illetve magasabb memfekin. Korabban is mas javaslatara emeltem a kartya ventijet, mert a kolleganal is melegebb gpunal erkeztek az invalidok.
Ha szoftveres gond lenne akkor nem ment volna egyebkent szinte hiba nelkul 4 honapot kb. Direkt nem frissitek drivert meg semmit ha valamivel mukodik nem piszkalom, ezert is gondoltam hogy a kartya a ludas es mivel windows alatt PC-be sem engedte magat meg atlag OC-re sem ezert gondolom hogy valami a kartyaval nem okes. :( A RIG szepen vitte a 6600XT-t a 3060Ti helyen...Sajna garis, matricas a kartya igy nem boncolgatom, egyebkent egyertelmu hogy kapna a fasza thermal padokat probakent.
Riser uj, kabeleket atneztem... szoval remelem most alacsonyabb OC-vel elketyeg meg egy darabig.
Szerk: ha hive-t frissitek kernel hibaval az 5600XT-t dobja el a rig igy az sem jatszik...

-
3800+
őstag
válasz
Winchester95
üzenetére
Próbáltam a kártyát win alatt és már a +700 mem frekinél is memory error. Szerintem túl melegszik a memória, olvastam neten hogy valaki szétszedte ezt típust (Ghost) és hővezető lapok alig fedték a memókat. Hive alatt eleinte bírta az 1800-at aztán kb havonta elkezdett invalidokat dobálni és mindig csökkentettem rajta és elmúlt. Úgy néz ki most 1600ról vissza kellett húzni 1200-re és így nem dobta el egyből. Végülis lehet hogy ahogy öregszik a hővezető cucc egyre jobban melegszik a memória. Mert a helyére tettem egy másik kártyát azzal nem térdelt le a hive.
Elég ratyi ez a gainward 3060 Ti Ghost... vagy csak én fogtam ki ratyit. -
3800+
őstag
Sziasztok!
Rég jártam erre mert szerencsére minden szépen ment de az utóbbi napokban egyre több invalidot dobott a 3060Ti és hiába csökkentettem a mem frekit meg pörgettema ventiket rajta hogy ne melegedjen, most már ott tart a dolog, hogy ahogy indul a miner GPU hung detected error, illetve gpu no temp driver errort dob és offline lesz a rig. Risert is cseréltem alatta, egyelőre nem jövök rá mivel van a hiba hiszen eddig tökéletesen pörgött minden. Kivettem a 3060Ti-t a rigből és azóta megy hiba nélkül, igaz még nem sok idő telt el.
A pci-e splitter is szarakodhat? Megpróbálom win alatt a 3060Ti-t hátha a kártyával van baj, de remélem hogy nem.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
NANO hálózaton mennyi ideig mehet a jóváhagyása egy blokknak? 20 perce pendingel a 2miners kiutalás, eddig pikkpakk megjött mindig.
-
3800+
őstag
Szepen megy az RTM arfolyam van aki meg tolja intel procival? En anno kilottem ahogy benehezedett nem erte meg de akkor meg 3 Ft volt most 17
Szerk: bocsanat nem tudom torolni a hsz-t, eszembe jutott hogy van sajat topikja...
-
3800+
őstag
válasz
k1raly
üzenetére
Úgy néz ki a venti emelésével és a hőfokok alacsonyabban tartásával megszűntek az invalid share-ek a 3060Ti-n.
2 napja pedig kártyát sem dobott el a rig pedig szereztem 2 risert is hogy mind a két kártya alatt cseréljem.
Lehet valami áramkilengés volt amit a régebbi táp nem tudott átugrani? Most van két tartalék riserem, muszáj leszek az egyikbe venni egy kártyát is.
-
-
3800+
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Persze es ez egy tok jo alternativa a kis banyaszoknak.
Mas:
Ma 2szer is megallt az NBMiner es nem indult ujra mert az 5600XT-re ezt a hibat dobta:
GPU1 hung detected.
Ez mi a bront? Kivagyok mar ettol az 5600tol uj hiveosnal az osszes miner eldobalja es rebootol es mostmar a regota mukodo hive alatt is rakoncatlankodik. Visszabb vettem a memo oc-t de nem tudom igy mi lesz vele mert az a baj nem tud elindulni a miner csak teljes reboot segit. Ma pl ejfeltol reggelig allt igy a rig. -
3800+
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Meg is jott az elso payout. Viszont valamivel kevesebbet ert mintha eth lett volna. Ez kb 30 eurocentet jelent 8 euros tetelnel a kiutalas idopontjaban szamolva.
-
3800+
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Köszi az infót! Most hogy átálltam le is halt már órák óta a weboldal...
-
3800+
őstag
válasz
fireman123
üzenetére
Koszi! Es ha usdtbe valtom? Gondolom ha a kiutalast kovetoen nem ulok rajta sokat tenylegesen annyiert valthatom be kb mintha ethet kaptam volna.
-
3800+
őstag
Valaki atallt esetleg 2miners NANO kifizetesre? Mukodik megbizhatoan? Lattam az elozo hsz-t hogy voltak gondok de gondolom javitottak mar.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Gainward 3060Ti kártya kb egy hónapja megy és nem is volt semmi baj igazából, most 2 napja elkezdett invalidokat dobálni, eddig összesen 12-t. Ez szimpla OC hiba lehet? Már így is csak 1650-en van a memória hiveos alatt, mert 1700-on no temps gpu error hibát dobott a miner és kifagyott a hiveos. Ennyire ergyán bírja a hynix ram a memória OC-t? Vagy okozhatja más is? Ethet túr legújabb nbminerrel.
-
3800+
őstag
Ejjelre hagytam az uj minert lefuttatni a tuningot, es valoban van nemi hash atlag novekedes. Nem.sok kob 10% de az is valami.
-
3800+
őstag
válasz
shteer
üzenetére
HiveOS alatt ha valaki kipróbálta megosztja a configolást? Én még nem tudtam rápróbálni, de ha jól értelmeze alapból beállítom ergóra és akkor az egyéb config részhez beírom:
"lhr-algo": "ergo"
"url2": "pool url-je"
"user2": "ergo.walletem.worker"
"pass2": "x"És ennyi? Így eth megy lockolva és az ergo viszi a maradék teljesítményt?
-
3800+
őstag
válasz
Frozen
üzenetére
Reméljük a legjobbakat persze.

HENE:
A kis koinokkal szerintem az a baj, mint ami akár most is látszik ERGO-n vagy akár RTM-en is meg biztos sok másikon csak ezeket követem, hogy amint rááll sok miner ezekre az algokra durván megugrik a diff pedig jelenleg alig alig bányásszák ezeket a koinokat az ethez képest. És a legtöbb bányászható koinban nincs semmi ami miatt esetleg felmenne több 100 dollárra a közeljövőben, hogy igazán profitábilis legyen. Ha az eth bányászok átállnak a kisebb koinokra akkor véleményem szerint erősen minuszos lesz azoknak a bányászata, mindegy melyikről beszélünk.warcat:
Én csak örülök ha nem vezetik be persze, mert már benne vagyok. De aki most gondolkodik ezen annak lehet jobb úgy készülni hogy bevezetik, mint hogy meglepi legyen. Elvileg a PoS-re ösztönzés a cél ezzel az eip-vel is. Ha ez igaz akkor nem igazán lesz megérős a bányászata, hiszen pont ezt akarják elérni. -
3800+
őstag
December első hetében élesedik egy difficulty bomb a hálózaton amitől rövid idő alatt annyira megnő a diff, hogy közel sem fogunk ennyi ethet kitermelni, mint most. Elég sok most a rizikó, ha most fektetsz be szinte biztos hogy nem nagyon fog megtérülni sem, nem hogy hasznot termelni az elkövetkezendő pár évben.
-
3800+
őstag
Gpu driver error, no temps hibat mi okoz hiveosban? Sok az OC a kartyan?
-
3800+
őstag
válasz
fahrii
üzenetére
Kezdem érteni! A reported egy dolog de gondolom az számít hogy egy adott share-t mekkora mhs-sel talált az adott kártya és gondolom ezekből számolja a calculated hashratet. Ami feltűnő volt hogy kb 1 óra üzem után míg a 42 Mhs-sel túró 5600XT talált 50 share-t, addig az állítólagos 47 Mhs-sel túró 3060Ti meg 24-et. Gondolom azért ekkora különbség nem lehetne azonos hashrate mellett. És ugyanezt vettem észre az lhr mode 2 nél, is ahol ugrál a fogyasztás, akkor is egy leszúrásnál a hashrate is leesik 40-ről 30-ra és a végeredmény kevesebb share. De lehet rosszul logikázom, csak próbálom megérteni.

-
3800+
őstag
válasz
üzenetére
Amit hiveos ír. Ha jól tudom az driver által nézi a hőfokot nem a minerből. De teljesen pontos értéket nem tudok sajnos.
Szerk: Viszont a fogyasztást szinte realtime látom, és többet van alacsonyabban mint fent időben elosztva, tehát nekem hihetőnek tűnik hogy pár fokkal hűvösebb.
-
3800+
őstag
Végre sikerült unlockolni a gainward 3060Ti-t. Írtátok hogy kamu adatokat ír az nbminer, viszont nekem egyelőre ethermine-on reported megegyezik a rig hashrate-jével. Vagy van még valami trükk ahol ki lehet deríteni hogy a pool oldalon milyen értékeket írnak jóvá?
39.5 nbminer lhr-mode 1 lhr 85 értékkel. Így beálltt 47 körülire a Mhs a fogyasztás meg hát nyekteti rendesen a tápot mert 100W-os ingadozás van. Viszont a kártya összességében biztosan kevesebbet fogyaszt mert jóval hűvösebb lett.
Túl szép hogy igaz legyen?
-
3800+
őstag
Bár az elmúlt 4 napban 45%-kal emelkedett az ergo diff, nem egészen értem pontosan hogy ennél a coinnál hogyan alakul a rewardolás, de az biztos kb ilyen mértékben csökkent a havi kalkulált profit is. És így már jelentősen kevesebbet hoz mint mondjuk az unlockolt ethash...
-
3800+
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Mert napokig ergo hozott többet. Most az eth árfolyama megindult egy picit felfele ergo még nem követte le de ha lefogja megint az lesz a jobb. Pár centes különbségekért meg nem váltogatom 2 naponta, és szimpibb hogy 30 wattal kevesebb a fogyi.
Na meg nekem unlockolni sem sikerült az LHR-t. 
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Aki esetleg Hynix ramos 3060 Ti LHR kártyával bányászik ERGO-t próbálja ki a fix 1350 cclockot és 1900 (win 950) mclockot. A powerlimitet nem piszkálva így 115W-on megáll core freki ugráltatás nélkül és sokkal stabilabb a 131.7 Mh/s. Nekem így szimpibb az OC, gondoltam megosztom.

-
3800+
őstag
Valaki esetleg rájött már hogy lehet 693 mV alá vinni a 6600XT core voltage-t? Jó lenne windows alatt is lejjebb csűrni, hogy még hatékonyabb legyen.

-
3800+
őstag
Van amelyik hynix ramos? Milyen OC-vel sikerult ezt beloni?

-
3800+
őstag
Rápróbáltam t-rexxel is a 3060 TI unlockra de nem sikerült neki. Lehet kalapáccsal kéne?

Egyébként hiveosban core -300 mem 1900 és pl 130 volt a beállítás és erre engedtem rá az --lhr-tune 4 paranccsal. Vagy az unlock csak stock beállításokon tud végig futni és utána kéne OC-zni? De szép magyar mondatok...

-
3800+
őstag
Nanopool... ERG... flight sheetben beírtam az emailemet... még sem tudom módosítani a kiutalási limitet. Incorrect password-ot ír, mikor leokéznám. Mi a trükk?

-
3800+
őstag
válasz
clyvejhamma
üzenetére
Igazából csak rá szerettem volna próbálni úgy sem eth lesz vele bányászva ergora 2 perc alatt belőttem és azzal jócskán többet hoz mint ethtel. Majd lehet nekiülök mégegyszer de mára elég az agyvérzésből.
Melyik drivert próbáljam akkor? 39.4 és 39.3 sem működött.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
3060 Ti a rigben, nbminernek mennyi idejébe telik unlockolni? Nem adtam meg semmiféle extra paramétert a flight sheetben, írja is hogy wait to unlock de 5 perce nem sikerül neki....
-
3800+
őstag
ERGO bányászoktól kérdezném, hogy melyik nvidia drivert érdemes feltenni hive os-ra 3060 Ti LHR-hez illetve melyik miner ajánlott? Trex párti vagyok és úgy olvastam az elég jó ergo-ra is, de ugye nálam lenne egy AMD kártya is a kupacban így nbminer működhet? AMD és nVidia kártyák plusz az egyik kártyára ráhúzni az lhr unlockot...

-
3800+
őstag
válasz
Zizi123
üzenetére
Köszönöm! Akkor már csak azt kellene kitalálnom, hogy a rigbe vagy a játékos gépbe tegyem. Játékos gépbe lenne a legegyszerűbb csak akkor meg a 6600XT szerintem nem lenne egyszerű a hiveosban. Ti hogy sakkoznátok?
1. Ha ide kerül a 3060 Ti akkor gondolom minimum egy nvidia driver frissítés kell, illetve megpróbálom úgy sakkozni a kártyákat hogy a 2-es számú legyen a 3060 Ti és akkor könnyen tudom rajta kapcsolni az lhr-t.
2. Ide kerül a 6600XT akkor meg lehet kell egy hiveos frissítés, de az 5600XT újabb hiveosokkal nem volt stabil valami kernel hibára 30-40 percenként "gpu died, miner restart".
Szerintetek melyikkel van a kevesebb szopóálarc?
-
3800+
őstag
Ergot hova lesz erdemes turni ahol egyszeruen at tudom valtani stabilba es tovabb tudom csuzlizni coinbase-re? Tok jo lehet megegy oldalra regisztralni...
-
3800+
őstag
válasz
üzenetére
Persze jó az irány, csak ha valaki használja ezeket nem árt ha tud róla.
Zizi: persze csak kevesen játszanak hónapokig 0-24-ben.
Nem vagyok villamos szaki, de úgy tudom az egész nyáknak, feszültség szabályzóknak kevésbé ártalmas a folyamatos fix terhelés mint az ingadozó. Persze bármit csinálunk a kártyával az amortizálódik, nem is azt mondom hogy cukorból vannak.
Csak megosztottam az infót... -
3800+
őstag
Az LHR unlock-os minerek sajnos fals infót írnak fogyasztásról. Érdemes rámérni falból is mert folyamatosan ingadozó a fogyasztás és több 10 w-os kilengések vannak, ami hosszútávon lehet nem tesz jót a kártyának. Na meg persze így a fogyasztás sem annyi amennyinek gondoltuk.
Az új gminer és lolminer érintett a problémával. -
3800+
őstag
Nekem csak egy havernal van 3070Ti tapasztalat es neki 51 mhs 180w fogyival sikerult beloni az nbminert. Bocsanat ebbol indultam ki... ehhez kepest a videoban joval kevesebb a fogyasztas.
-
3800+
őstag
3060 Ti-ra ezt esetleg kirpobalna valaki? 3070 Ti-nal 40W minusz ethereum eseten.
-
3800+
őstag
Sziasztok!
Túr valaki 3060 Ti LHR-verzióval ergot vagy ravent? Hogy termelnek manapság ezek a kártyák?
whattomine-t néztem egész jó de jobb lenne ha valaki a valóságról nyilatkozna. 
Eladnám a régi 580-am aztán lehet hogy a helyén, a jövőre tekintettel valami mást túrnék az utóddal.
-
3800+
őstag
6600 XT-vel ezt probalta mar valaki?
-
3800+
őstag
Tapasztalt olyat valaki h gyors idozotesre allitva az amd drivert a kijelzon tobb helyen fel-fel villannak foltok mintha nagyobb pixelhibak lennenek? 6600XT 2280 Mhz memclock, alap idozitesen nem csinalja. De ha atnyomom gyors idozitesre a memoriat akkor igen.
Vagy itt mar sok neki a 2280Mhz?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak amit a kormány mond, hogy a háztartások háromnegyede, szerintem erős.
Luck faktor... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Elég ratyi ez a gainward 3060 Ti Ghost... vagy csak én fogtam ki ratyit.

Bár nekem annyira nem megérős a dolog ha villanyt is beleszámolom, csak kipróbáltam. +80-100W fogyasztás generál a miner progi, ez nem az intelesek bulija.