Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
Még nem játszottam vele, de akkor elvileg azzal ugyanazt érném el mint ahogy most megy a TRM? Vagy esetleg ott megmaradna 64-65MH/s és csak kevesebb melót osztana ki rá?
#62430fasyrt
Thx! Azt néztem én is, pl ha csökkentem a gpu frekit akkor felmegy A990-re is igaz akkor csak 61MH/s körül szed.#62431k1raly
Eddig az volt a tervben hogy mivel nappal kell a gép akkor addig TRM estére meg kapta volna Phoenix-et. Amúgy lehet hagyom ezt 24/7-re mert fogyasztásban is jobb meg emellett tényleg olyan a gépet használni mintha nem is menne a bánya.
Naponta pár órára besegít a lapos is egy 1660Ti -al (27-28MH/s), szval most hogy 63 vagy 64 már nem oszt nem szoroz főleg úgy hogy ethermine-on tényleg kevesebb a reported phoenix alatt.., TRM-nél meg egyezik a kettő. -
Pro!Petya
addikt
válasz fasyrt #62433 üzenetére
Én is csináltam egy profilt bányára így a komplett gép falból 177-180W-ot húz ki ha csak a kártya dolgozik , erre még pluszban megy a netezés/stream/hbogo/stb az rátesz egy kicsit de így is max 192W monitor nélkül. Naponta az 4,2-4,6 kWh használattól függően.
Még 6db 14-es ventit is offolhatnék a radikon mert ilyen használat mellett elmenne passzivban is a rendszer, de meghagytam 20%-on őket.
-
Pro!Petya
addikt
válasz Bennyboy #62651 üzenetére
Bios mod annyiban kimerül hogy MPT-vel állítasz neki egy minimal feszt 0,615 - 0,625 - 0,650 körül. Attól függően melyiket bírja.
Teamredminer az nagyon fekszik neki és emellett használható marad a gép.
Itt a devfee 1%, viszont nincs stale share , vagy incorrect.
Phoenixminer is jó még de az eléggé megfogja már a gépet, de intesity csökkentésével lehet javítani rajta. A devfee ennél 0,65% asszem de nagy ritkán dob stale/incorrectet.
Régebbi driver ajánlott olyan 21.1.1 v 21.2.x körül mert az újabb 21.3.X -el sok stale share-t dob.[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
6800XT -re aki esetleg keresne egy kellemes beállítást, annak ezt tudom ajánlani! Most teszteltem.
119W @ 64,6MH/s
Aki nem használja a gépét bánya mellett az nyugodtan tegye fel az Intensity-t 14-re. Mondjuk éjszakára. (ez is így futott)
Viszont akinek kell a gép túrás közben az állítsa 6-8 körül és akkor ugyanolyan fluid marad mint TRM-el.//Lehet újra kéne padozni mert elég magas a memory junction temp //
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz Laja333 #63070 üzenetére
612mV - 1200MHz/2150FT
64,71MH/s @119WNaponta 1-2 stale share szokott maximum lenni, viszont 0/0 a rejected és incorrect.
Mondjuk én használom a gépet mellette, meg a vodafone is "fejleszti" a hálozatot a környéken ezért van mikor gyakorlatilag 0-ra le esik a feltöltésem szval lehet ennyi se lenne ha ez a kettő nem játszana közre
Kevesebb fesszel még nem néztem..., esetleg ha holnap lesz időm ránézek mégTRM-el nem megy 63 fölé viszont ott beéri 115W-al is.
[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
Tegnap este próbáltam még 612mV alá menni , hát nem nagyon sikerült mert 600mV-al nem indult már el a bánya
Így aztán kellett egy MPT load default , aztán újra betöltöttem a saját beállításaim, ami azt eredményezte hogy minimálisan többett szed , kevesebb fogyival
Itt az összes beállítás.
64,72MH/s @ 118W
-
Pro!Petya
addikt
-
Pro!Petya
addikt
válasz Laja333 #63168 üzenetére
Az lehet hogy megy, de maga a miner nincs rá optimalizálva.
PL a Phoenixminer 5.6a is csak tegnap óta támogatja a márciusi "normál" drivereket, és kapott egy valag optimalizációt az AMD RX6900/6800/6700 kártyákra.
Igaz hogy lehetett használni az 5.5c-t akár a legújabb áprilisi driverrel is csak akkor annyi stale share-t szórt ki mint égen a csillag[ Szerkesztve ]
-
Pro!Petya
addikt
válasz Laja333 #63171 üzenetére
TRM alatt jelenleg 63MH/s a max 6800XT-vel. Tehát ebben az esetben újabb driverrel sem kapsz majd többet, de valószínűbb a stabilabb működés bug/issue nélkül.
Phoenixminer Readme.txt :
"* The blockchain beta drivers from AMD show quite unstable results -
often the voltages don’t stick at all or revert back to the default
after some time. For best results use the newer drivers from AMD:
18.5.1 or later, where most of the bugs are fixed." -
Pro!Petya
addikt
Tudtok olyan monitorozót vagy valamit ami tud értesítést küldeni akár mobilra vagy laptopra ha egy érték megugrana? Távhasználatban hagynám a gépet ha erre találnék megoldást.
-
Pro!Petya
addikt
Tegnap óta ethermine-on 1 db stale sincs....
Eddig naponta 1-2 mindig volt random. Érdekes
Mindkét gép napok óta fut , akkor ezekszerint eddig sem user oldal okozta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest