Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
AMD 5950X
NiceHash szerint
RandomXmonero 18 kH/s 105 W
Ezt sikerült valakinek valóban elérnie mert nálam csak 11-12 kH/s
Eddig ilyen napi 300 Ft volt de most mar 700 Ft/day t ír amin mar lehet érdemes lenne elindítani
-
Laraxior
titán
Van ~700EUR-ért EVGA 3060. Ennyitől úgysem lehet olcsóbban találni nem?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SzlobiG
félisten
Szerintetek ezek a kínai tápok jók lehetnek, vagy felejtő?
-
DanielLong
senior tag
válasz Laraxior #63902 üzenetére
Ha azt mondod, hogy te az Alternate-tól tudsz EVGA kártyát venni, akkor lehidalok Kb. 3 hete esélytelen, hiába írja, hogy van nekik raktáron, a termék oldalán már vagy reserviert vagy nem elérhető. Az EVGA a legolcsóbb márka most náluk, gondolom még nem emeltek nagyker árat.
-
Laraxior
titán
válasz DanielLong #63907 üzenetére
Nem, onnan már nem veszek többet. Azt mondták eleget küldtek nekem.
De időközben elfogyott. Legközelebb rányomok ha látom."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sittes79
addikt
Gratulálok annak aki eddig tartotta és kitermelt pár száz eth-t a kezdetektől
-
fatpingvin
addikt
válasz SzlobiG #63904 üzenetére
hát, én fenntartásokkal kezelném. ha exportra gyártják akkor garantáltan szar, ha hazai piacra akkor akár lehet elfogadható is, mindenesetre ennyiért inkább vennék egy használt brand szervertápot breakout modulokkal.
a vásárló kommentekkel főleg kínai eladóknál ne foglalkozz nagyon, jó pénz van a fake review-k írásában. rögtön úgy indulnak hogy van százvalahány + review és még semmit nem adtak el.[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
koko52
nagyúr
válasz SzlobiG #63904 üzenetére
Nekem volt. Annyi a baja, hogy állandó ventifordulaton teker (maxon) ezért hangos volt nekem (szobában). Egyébként nem melegedtek a kábelek és a hatásfoka is jó volt. Az enyém platina volt és kevesebbet mértem a konnektorban mint a mostani enermax platinával. (30W-al. Egyébként kezdetekkor úgy járattam 1-2 napig, hogy gyári beállításokkal, tehát a 6x 5700xt 1680W-ot szipkázott az 1600-as táppal és csak langyos volt a háza. Tehát én tudom ajánlani. Ja és 5 évesen vettem azóta új gazdájánál teker 6 VGA-t immár 6. évében.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Hja, 716-ért... Ennyiért rajtam kívül nem sokan vettek itt 3080-at
Nincs egy linked a beta driverhez? Ledurrantottam valahonnan, de nem vagyok biztos benne, hogy megbízható a forrás"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BeZol
őstag
válasz DanielLong #63907 üzenetére
Pedig nem lehetetlen, bár nekem is csak evga rtx 3060-ast sikerült kosarazni 1,5hete (589 euro), csak az az account ezzel a kártyával már pont sztornót kapott
Utána jellemzően 2-3 hét mire lesz újabb evga drop, de ha valaki vorkasse-zta és nem fizette ki, akkor 1 héttel a drop után kosarazható lehet. Nekem sztem így sikerült kosarazni, mert amúgy még a német fórum sem jelezte h elérhető lenneMa leadtam én is egy új "próbarendelést" új e-mail új mailbox, viszont a telószám ugyanaz mint egyik accountomnál és csak paypallal engedte fizetni, és azzal is fizettem már korábban, annyi h raktam a zotac 3080 mellé egy alaplapot is, talán így kapcsolt termékkel együtt átcsusszan (ha nem, akkor tényleg ennyi volt a mailboxde-re és logiX-re szállíttatás)
-
Laraxior
titán
válasz sittes79 #63918 üzenetére
A régi szép idők"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
GabeE3e
tag
https://videocardz.com/newz/nvidia-geforce-rtx-30-lite-hash-rate-series-to-begin-shipping-mid-may
Ezt láttátok már? Érdekes lesz -
-
-Skylake-
addikt
válasz GabeE3e #63922 üzenetére
Én már annak is örülnék, ha legalább a sima 3060 vagy 3060Ti alkalmatlan lenne cryptozni. Lassan 3/4 éve már hogy gépet újítottam és egy 10th Intel mellett egy GTX980 ül, mert teljesítményre simán oké lenne a 3060 , csak nyilván nem 350ezerért , mert nem vagyok idióta. Úgy terveztem, hogy pont azt a 120-140k-t költeném el VGA-ra amibe a 3060 kerülNE , de 3/4 éve nem tudok váltani (semmire) , mert a BELÉPŐ nvidia kártya drágább, mint a komplett gépem mindennel együtt. Úgyhogy jöjjön csak egy limitált 3060/TI , a többi részemről nyugodtan maradjon ahogy van , nektek úgyis hamar vissza lehet túrni egy 3080 árát is.
De az már kezd kicsit káros lenni szerintem, hogy a GTX1030 után ami 35ezer forint az RTX3060 a következő lépcsőfok ami 400ezer és konkrétan eltűnt a piac, IGP után a high-end jön és közte konkrétan nincs termék...
Érted, nem halok bele hogy 980-am van, csak szerettem volna 5 év után tovább lépni róla és jelenleg ott vagyok, hogy vehetnék egy PS5-t ÉS egy Xbox Series X-et is, mert konkrétan olcsóbbra jönne ki mint a jelenlegi nVidia asztali kártya sorozatának az abszolút belépő, legkisebb modellje. Ez már káros. Ha ez egy 1-2 hónapos átmeneti állapot lett volna azt mondom rendben, de az hogy az MSRP 359EUR kártya kijön a sorról és stabilan 1000 eur (már ha egyáltalán tudsz rendelni 1000 eur-ért), az már sok. Nagyon sok. Én csak szeretnék egy közepes kártyát, casual játszani egy emészthető áron (és az emészthető lenne, amennyiért az nV amúgy adná).
Szerintem az nem nagy pofon, ha a jelenleg piacon lévő 10 darab ( 3060/Ti/70/80/90 , 6700/XT/800/XT/900 ) kártyából csak egy tetves modell jutna annak akinek csak kéne valami erősebb mint az IGP (és az az 1 is a leggyengébb), a maradék 9-et meg ugyan úgy vehetnétek.
De ja, remélem én is mint fatpingvin, hogy jó gyorsan feltörik majd, nehogy tudjon venni az átlag egy AZAZ EGY modellt otthonra. Ennyi kéne , EGY 3060 vagy 3060Ti , annyiért amennyi az a kártya amúgy és kész.
[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Zoty4
őstag
ethermine.org Payout Policy
Modified on: Wed, 3 Mar, 2021 at 3:41 AM
This payout policy for the ethermine.org pool is valid from the 9th of February 2021All payouts will be sent with a gas limit of 50,000.
All transaction fees related to pool payouts are paid by the pool, independent of the paid out amountIf your unpaid balance is greater than your configured payout threshold (Min: 0.1 ETH, Max: 10 ETH, Default: 1 ETH) your account will be paid out during the next payout round, usually after 5 - 10 minutesUnpaid balances above 0.05 ETH will be paid out every 7 days automatically
Unpaid balances above 0.01 ETH will be paid out every second weekend automatically independent of your threshold. (Example 0.)In order to reduce the amount of payout transactions sent by the pool, payouts are limited to at most 1 transaction / address / 24 hours. We suggest you adjust your payout threshold accordingly.
Examples
0. You start mining on Monday, 01.03.2021. Your threshold does not matter - This will be paid automatically.
Since payouts are only on weekends, it will be paid out after 20 days - on the weekend after 14 days.1. You start mining on 01.01.2021. Your threshold does not matter - This will be paid automatically.
After 7 days you have 0.049 ETH. The payout will be sent on the day you reach 0.05 ETH.2. You start mining on 01.01.2021. Your threshold is 1 ETH.
After 7 days you have 0.2 ETH. The payout of 0.2 will be sent on this day because you have more than 0.1 ETH.3. You start mining on 01.01.2021. Your threshold is 0.1 ETH.
After 1 hour you have 0.1 ETH. The payout will be sent 24hours after you started mining.This means
every day: payout balances >= thresholdevery 7 days: payout balances >= 0.05every 14 days: payout balances >= 0.01 (every second weekend - Example 0.)[ Szerkesztve ]
-
prmcsk
addikt
válasz sittes79 #63909 üzenetére
Én is gratuláltam egy embernek, aki ismer olyat, aki 120 dodo/MH/s-nél is kapált, de nem adta el, nem vette ki, nem pánikolt, most meg vigyorog, mint a jóllakott napközis...
[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
utomi
senior tag
Srácok egy kis segítséget kérnék. Szóval adott egy My Ether Wallet tárca ahová majd érkezik a szerény kis kifizetésem. Eddig eljutottam. Na de hogyan lesz ebből pénzem? Mármint a MeW tárcámban lévő ETH-t, hogy tudom EUR-ra vagy USD-re váltani a legegyszerűbben és leggyorsabban? Elnézést ha volt már csak nagyon új nekem az egész téma. Minden segítséget nagyon köszönök.
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
Nekem is visszahozta mar a kartya arat a banya ~3 honap alatt,igaz en meg 130k ert vettem kb masfel-ket eve
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
aradebil2
senior tag
Kijött az első kínai board 3060-os rigekhez
További részletek itt. -
Puffocska
tag
Érdekes, hogy mióta a chia-sok külön topikba költöztek, második alkalommal hal el a teljes fórum. Lehet sok a konkurens plot és nem bírta a rendszer...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest