Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
q765
tag
válasz madpapa #61751 üzenetére
Köszönöm szépen.
Lenne még egy kérdésem. Volt már szó arról, hogy milyen PC-t használok. Ez egy zárt ház lenne, de nem tudom feltenni az oldalát. Jelenleg 5db 140es venti van benne. Vásárlásnál azt hittem ez elég lesz teljesítményben (0,1-0,3A).. Tévedtem.
A minap valaki felhozta a "nagyobb ventillátort kipróbáltam" témát. Ezért ma én is egy kicsit utánakerestem.Szerintetek ebből négy darab elég lenne? Vagy nézzek inkább nagyobbat? Igazából nem is tudom melyik gyártó termékébe lenne érdemes beruházni..
Mivel az alaplapom csak 1A kezeli a ventiket, erre is keresnék egy megoldást. Lehetne LCD-s is. Akár külön senzoros, vagy az alaplapi PWM-et használva.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
binancen másnál is hasonló?
[FAIL] 880/887 - Share accepted (stale), 101ms ... GPU #2
[FAIL] 884/893 - Share accepted (stale), 36637ms ... GPU #2
[FAIL] 884/892 - Share accepted (stale), 42660ms ... GPU #1
...
majd most
20210402 09:35:44 [FAIL] 891/904 - Job not found, 782875ms ... GPU #0
20210402 09:35:44 [FAIL] 891/905 - Job not found, 780004ms ... GPU #3
20210402 09:35:44 [FAIL] 891/906 - Job not found, 738892ms ... GPU #0
20210402 09:35:44 [FAIL] 891/907 - Job not found, 723205ms ... GPU #2
20210402 09:35:44 [FAIL] 891/908 - Job not found, 721309ms ... GPU #0
20210402 09:35:44 [FAIL] 891/909 - Job not found, 699449ms ... GPU #0
20210402 09:35:44 [FAIL] 891/910 - Job not found, 697574ms ... GPU #2
20210402 09:35:44 [FAIL] 891/911 - Job not found, 694912ms ... GPU #3és északa is volt pár horror ping és Share accepted (stale)
Pár nap alatt több gond van binanceval mint ethermine/hive... poolal 1hónap alatt. Tök jó lenne a kereskedési rendszere miatt ha nem lenne szar.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Puffocska
tag
Szerintem a 0,1-0,3A és a te általad linkeltek között van azért még átmenet. Egy ilyen venti, ami 6000-et pörög, olyan hanggal fog hűteni, hogy élő ember nem akar megmaradni majd mellette a zaj miatt...
Vannak 140mm-es magasabb fordulatszámú ventik, amik nem 6000-et forognak, csak 2000-2500-et, de azért sokkal jobbak, mint a 800-1000-es legyező típusúak, amik csak kergetik a levegőt, de nem keringtetik.
Szállított levegő mennyiség és légnyomás értékek alapján válassz majd szerintem.
Persze ha a hang sokadlagos szempont, akkor lehetnek ezek az ipari szélgépek is. -
jovás
aktív tag
-
Chalez
őstag
Sziasztok!
Ethermine-ra túrok, phoenix 5.5c-vel, 6900 Xt-vel. A bat fileba beletettem egy parancsot -clKernel 0 mert különben valami hibát jelzett mindig indulásnál. Előtte 2080 Ti-m volt, ott erre nem volt szükség.
Szóval azt vettem észre, hogy az Accepted shares (572) mellett túl sok a stales (119) és van inkorrektből is 2 db. A memória 2150-en megy, de 213x körül is be befigyelt nagy ritkán egy inkorrekt.
Az órajel 1400 körül van most, 155W-on 825mV-vel. 64,5MH/s a sebességem.Valakinek esetleg tippje, hogy mit érdemes állítani, vagy miért van sok stales, és az baj e...?
-
SzlobiG
félisten
-
q765
tag
válasz Puffocska #61756 üzenetére
Ebből néztem ki négy darabot. Ezek a vastagságuk miatt épphogy beférnének.
[link]
[link]
Néztem 140es ventiket is de nem szeretnék úgy járni mint legutóbb. Akkor sem költöttem sokkal kevesebbet az 5 darab "maradjcsöndbe" ventikre.
Ha tudsz opciót 140mm ilyesmi teljesítményűre, azt szivesen fogadom.Szerinted a fordulatszámszabályzóval nem tudom megtalálni az optimumot? Bezárom a házat, és az lesz a hangja a PC-nek amikor minden hőfok rendben. Szerintem jobb a teljesítménytartalék, minthogy ismét valami kicsibe vágjam a fejszém..
Tényleg nemtudom.. Biztosan ezért rontottam el legutóbb is.[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Túr itt valaki coinbasere? Pár kérdés erejéig zavarhatnám privibe?
-
tupacamaru
veterán
válasz SzlobiG #61765 üzenetére
Szerintem sokan, köztük én is, de nem biztos hogy tudok is válaszolni. Ide nem fér el a kérdés?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
ReFleXx
addikt
válasz tupacamaru #61766 üzenetére
de es szerintem mast is érdekelhet
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Kobe
veterán
válasz ReFleXx #61767 üzenetére
Nocehasht simerult jol osszeloni az AB vel
Mostani futas 44 MH / 115WViszont...
Sokszor latom hoy a nicehash "accepted speed" sokkal alacsonyabb. Excavator, illetve a weblap os jol irja ki a kari hashratejet, viszomt az accepted ilyen jo 20-25%kal alacsonyabb, 30-35 kozott valtozik es a profitabilityt pl jol lehuzzaKliensben elutasitott vagy hibas sharek nem latszanak, "mindenződ" ahogy kell
Mi okozhat ilyen difit? -
Racer77
tag
[Origo-n] írtak egy "hozzáértő" cikket a bitcoin bányászat káros hatásairól.
A kedvenc részem : ,hogy a bitcoint csúcskategóriás videokártyával bányásszák -
fireman123
őstag
válasz mozesapo #61746 üzenetére
milyen szempontból mi a jobb ??? .....ha átváltod euróra akkor már nincs kriptód (kimaradhatsz a további emelkedésből, de egy esetleges nagy esésből is ), ha binance kártyára teszed a kriptót akkor abból csak mindig annyit vált az aktuális áron amennyibe a kifli kerül a sarki pékségben ....tehát attól függ mi a célod, ...euró gyűjtögetés ---> sepa, vagy közvetlenül költés és maradjon kriptód is --->binance card
-
Dare2Live
félisten
válasz Zizi123 #61755 üzenetére
20210402 12:20:40 [FAIL] 1118/1142 - Share accepted (stale), 94ms ... GPU #1
Most álltam át másra.Tegnap amúgy jó volt. A binance össz network hashratejan is jól látszik a probléma.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Danex
addikt
De minek zarod le akkor a házat? Azért zarnam le hogy csendesebb legyen, de ha ez azzal jár hogy hangosabb hűtés kell bele akkor nem sok értelme marad.
Nekem most jött meg a 3d nyomtatott keret hogy berakjam a 2. Kártyát a gépbe, de bennem is bennem van hogy sajnos túl meleg lesz bent
-
SzlobiG
félisten
Ezt így sokáig amúgy se tudod kivitelezni, mert jön a nyár és klíma nélkül lesz vagy 40 fok a lakásba. Nekem ahol van kisszobába már most rohadt meleg van aztánmég csak 20 fok van kint, hiába a nyitott ablak. Igaz itt 1200W fűt. Megjönnek a 30fokok gondolkodhatok hogy hova teszem a riget.
-
q765
tag
válasz SzlobiG #61780 üzenetére
Nem szállok ki, akármennyire reménykedtek
Mivel épületekkel foglalkozok nagyon sok privát pincém van. Ezt még nem jártam körbe.Ennyi erővel teraszon is lehet nyáron a cucc. A fontos, hogy a vga át tudja adni a környezetnek a meleget. 70fok felett throttlingol mindegyik. 70 fok még afrikába sincsen.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Tegnap megerkezett a Binance kartyam
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zan
aktív tag
Sziasztok,
nem rég kezdtem az otthoni gépemmel bányászni. Egy Gainward GTX 3070-es kártyát használok hozzá. Nem folyamatosan fut a bánya, csak esténkén kapcsolom be. Nanominer-t használok, abból is a cuda11-es verziót. A videókártyán visszavettem az órajelet és kissé megnöveltem a memória frekit (1000hz-el), 70%-os fannal nem megy 40 fok fölé a kártya hőmérséklete. Ez így jó lenne, de nem mindig hozza az elvárt számítási sebességet. 59-60 MH/s volt eleinte, de mostanában vannak, 50-55-ös időszakok is (6 órás periódusban nézve). Mitől függ ez? Nem lehet ezt valahogy jobban belőni? A legfrissebb drivert használom mindenből.
Elnézést, ha ez túl bagatel kérdés, de még elég novice vagyok a témában..!
Minél jobb, annál jobb!
-
codip
kezdő
Sziasztok! Egy ideje olvasom a témát és most regisztráltam is mert szeretnék véleményt kérni nálam okosabbaktól
Szóval vagyok én és a kis 2070S kártyám, gondoltam megkóstolom én is ezt a Hype vonatot, bár nem tervezek senki babérjaira törni, amúgy is kínai nekem egy része, de mókásnak tűnik a dolog
Az alábbi képen a beállításaim láthatóak, melyekkel egy ideje pörög a masina.
Mit gondoltok, jó ez így, vagy érdemes valamit komolyan változtatni rajta?
Főként azon infók alapján kísérleteztem amiket itt olvastam.Nem szeretném kiengedni a füstöt a gépből, szóval próbáltam épkézláb beállításokat. Én a MEM órajel miatt aggódok, hogy sok neki, de a legmelegebb szenzor is 50 fok körül kering, van miért félnem?
Ezekkel a beállításokkal eddig még nem kaptam pirosat a bányásztól...
Bocsi a hosszú post miatt remélem megértőek lesztek
[ Szerkesztve ]
-
3800+
őstag
Ahhoz kepest azert a mai profit sokkal gyengebb mint tegnap. :(
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Racer77
tag
válasz SzlobiG #61796 üzenetére
Évekig krakenes voltam, de az utóbbi időben változtattak valamit. Ethermine, Nanopoolal is próbáltam a két legjobb, legolcsobb pool. Az igaz hogy pooloknál kicsi a fee, viszont krakenen keresztül kap egy szép kis aktuális magas gas árat ami 10-12% volt rendre az utóbbi 2hónapban mindegy hogy mekkora volt az utalás. Igy szépen a villanyszámla többszöröse ment a kukákba. Binancal ez a fee 1% alatti . Itt most krakenre való bányászásról van szó, természetesen a normál sepa utalás bankszámlára az 0.09euro .
[ Szerkesztve ]
-
Racer77
tag
válasz madpapa #61798 üzenetére
Nem extra fee, hanem az eth küldésnek van baromi magas küldési ára.
Teszteltem elég sokat, amig kiutal ethermine pl 0.1 vagy 0.050 etht abból krakenen 10%al marad kevesebb mire odaért, hiába hogy a poolon kicsi a fee. Kraken valami közös számlára rakja és onnan tovább a saját krakenedre. Binanceon nagyon minimális pár centel lesz kevesebb mint amit küld a pool.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest