Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
jovás
senior tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Szerintem pont azt írta, hogy nem nagy pénzzel (5-10 mft), hanem 4 sorral lejebb írta: "Nem nagy gépeket és max 1 mft-ért." legalább is én így értelmezem amit írt.
-
jovás
senior tag
-
jovás
senior tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Rendes plasztik kártya.
-
-
jovás
senior tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
Ez ma délután történt.
-
jovás
senior tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Azért írtam, hogy pont ne auton hagyjad. Igen, TV-vel szokott nem smakkolni a bios megjelenítése, ezért kéne monitor. Igen, az is lehet, hogy másik karira kéne rakni a HDMI kábelt, és akkor megoldódik a bios megjelenítése.
Nagyon régi alaplapokat már nem biztos hogy támogatja a hive os, próba, cseresznye.
-
jovás
senior tag
válasz
Winchester95
üzenetére
Biosban above 4g decoding engedélyezése, pci gen pedig 2-esre állítani, elvileg így jó lesz. Nekem még az is játszott (RX 6800-asoknál), hogy 8 kártyával ment egész addig, amig rá volt dugva a monitor, viszont ha kihúztam, újraindításnál nem bootolt, ezért dugtam bele egy HDMI dummyt!!! (bármilyen hihetetlen), azóta ok.
Hive os. -
jovás
senior tag
Frissült a Hive OS a 0.6-211@211029 verzióra. Akinek RX 6800-asa van annak érdemes, picit megnyomja a teljesítményt, viszont a fogyasztást is, mindenki döntse el hogy megéri-e neki, szerintem igen.
-
jovás
senior tag
Akkor végülis mire kell pontosan figyelnem, hogy elvileg mennyi kártyát kezelhet az adott lap?
-
jovás
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Én meg AMD vonalon nyomulok, egy Asrock Fatal1ty B450 GAMING K4 lapom van, 6 slotos és csak 6 kártyát kezel.
Ha rakok bele egy 4-es osztót akkor azon megy a 4 kari, de ahogy tenném bele a többit, hatnál megáll a tudomány, ezért inkább kivettem az osztót, és így mindegyik slotra jut egy kari. Lehet egy X470-es komolyabb lap többet kezelne le. A saját gépemben egy ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO van, ha biztos tudnám hogy működne az osztóval akkor kipróbálnám, de habókra nincs kedvem átszerelmi a cuccot. -
jovás
senior tag
Azt meg tudná nekem mondani valaki, az mitől függ, hogy egy nem miner alaplap mennyi kártyát kezel? Tudom, amennyi slot van benne, de ha rakna bele az ember egy vagy kettő 4-es elosztót, akkor lehetne bővíteni egy 6-os lapot 9-12 kártyára, csak melyik kezeli ezt le?
-
jovás
senior tag
válasz
Kami11
üzenetére
Tegnap kaptam egy hírlevelet tőlük:
" Binance Spot Trading System Upgrade Notice (2021-08-13)
Fellow Binancians,
Binance will perform a scheduled system upgrade starting at 2021-08-13 02:00 AM (UTC). The upgrade will take approximately 4 hours."De ez akkor is már lejárt kb. 2 órája.
-
jovás
senior tag
"Kormanyunk tenykedese ellen pedig meg ez a rigem is tuntet."
Ez nagyon tettszett.
-
jovás
senior tag
Azt tudjátok, miért nem lehet Binance-ről saját számlámra pénzt utalni?
Karbantartást ír jelenleg, de állítólag már rég óta ez van kiírva.
-
jovás
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Itt is körbenézhetsz, már van 2600W-os Titanium tápja is, az már nem olyan hagos kisebb terhelésnél, szerintem.
-
jovás
senior tag
Úgy rémlik, hogy a 16x PCI-ba lehet valami hasonlót dugni, és akkor többet is elvihet elvileg, de majd itt a szakik jobban vágják a témát.
-
jovás
senior tag
Nálam is ugyanez van!
-
jovás
senior tag
-
-
jovás
senior tag
Kivittem a garázsba a gépet, mert nagyon hangos volt éjjelente, beletoldottam 25 métert a LAN kábelbe, és 103 MH-ről 101 MH-re leesett a teljesítmény
létezik hogy a toldás miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest