Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuko
aktív tag
Sziasztok,
Első miner építése előtt állunk, a keresőt használva láttam 1-2 "házas" posztot, de gondoltam megkérdezem: ti milyen házban, házakban tartjátok a gépeket? Van "tuti" barkács blueprintetek?Mi egy egyszerű OBI-s polcot építünk át néhány netes ötlet által inspirálva.
Szerverházas megoldások is eléggé tetszenek, de első buildnek kicsit overkill lenne úgy érzem.
Google-t, Youtube-ot és fórumokat böngészve láttam jópár fajta megoldást, én a ti tapasztalatokra lennék kíváncsi, ki mit-miért választott.
-
-Oliver-
csendes tag
RX560 4GB már a gépben, valaki biost nem látott esetleg valahol?
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz Sondi1986 #23446 üzenetére
Ja,de ez 2GB-os. Azt alapból figyelmen kívül hagytam,mert gondolom az is korlátozna. Abból kiindulva,hogy a 7950-en is meg volt kajálva a 3GB,és a 470-en is 3GB van benyelve.
(#23453) -Oliver-: miért nem írsz át Te magad egyet? Vagy azt sem tudni,hogy ennél melyik értéket kéne másolni?
[ Szerkesztve ]
-
LLam
senior tag
válasz Victoryus94 #23457 üzenetére
errol fogalmam nem volt az 5 mETH az 0,000005 eth? mert akkor az nem nagy biznisz..
Stay hungry!
-
arabus
addikt
válasz deadwing #23455 üzenetére
Gyönyörű!
1070-ek?Xeon Platinum 8480+,8490H,8468H,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
Szoszo94
őstag
válasz Simi37 #23467 üzenetére
Annyi szent, hogy Asus - Wi-fi GO feliratból ennyire jöttem rá
Z87-Pro talán?
Még a Pro felirat látszik, úgyhogy az lesz az!
Viszont az antenna nincs bekötve és nem látok LAN kábelt sem sehol...erre nem jövök rá, hogy kap netet a rig?
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
CocooN-z
őstag
-
PonPon
senior tag
sziasztok!
A 9.4 -es Claymore remote manager-ben valakinek sikerült beállítania a levél küldést?
gmail-es smtp serverrel próbálkozom, de ezt a hibaüzenetet kapom:
ERROR: "Could not load SSL library"milyen file-okat hiányol, nem tudjátok?
-
Simi37
őstag
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Szoszo94
őstag
válasz PonPon #23474 üzenetére
Nálam működik.
Ki kellett volna kapcsolnom gmail-en a kétlépcsős azonosítást és valami biztonsági izét, úgyhogy csináltam egy másik fiókot, azon kikapcsoltam amit kért a levélben a teszt mail küldése után és így elküldi a z üzenetet a fő email címemre.
-
Szoszo94
őstag
válasz PonPon #23478 üzenetére
Így így, gyárilag ez a port volt beírva, TLS elé kell a pipa és az smtp is okés. Innentől kezdve a fiókod kell rendesen beállítani, amiből az emailt akarod küldetni
Szerk.: Na ez a mail jött a teszt email gombra kattintás után.
És ez szerepelt a végén:
Ön próbált meg bejelentkezni?
A Google továbbra is letiltja a bejelentkezési kísérleteket a használt alkalmazásból, mivel az ismert biztonsági problémákkal rendelkezik vagy elavult. Az alkalmazás használata érdekében engedélyezheti a hozzáférést a kevésbé biztonságos alkalmazások számára. Ez azonban sebezhetőbbé teheti fiókját.Ebben a szövegben van egy link a módosításhoz
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Állandóan azzal reklámozzák a BTC-t, hogy milyen olcsó a tranzakciós díj. Regisztráltam egy Bitpay offline tárcát és 30 dollárnyi BTC elküldésének 1.75 dollárnyi BTC a fee-je. Namost ez minden, csak nem olcsó. Hogy fizetnék ezzel egy kávét, vagy akármit? Annyi a tranzakciós díj, mint maga a termék - vagy több.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
sanzi89
addikt
Köszi, akkor ennek még utána olvasok.
Használ valaki itt még Bitpay-t? Elvileg azt írják, hogy minden tranzakcióhoz használjak új tárca azonosítót, de ezt elég körülményes volna mindig állítgatni Nicehash-nél. Ha van egy tárca azonosítóm, arra kaptam akármennyi BTC-t, akkor legközelebb is tudnak küldeni erre a "régi" címre BTC-t és azt én fogom megkapni, ugye?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
strategos
csendes tag
Tudtok esetleg new altcoin-ról, ami nemrég indult, vagy csak tervezik elindítani?
-
-Oliver-
csendes tag
Sapphire Pulse RX560 4GB 1300/7000MHz, 34E Ft. Claymore 9.2: 12.6MH/s minden alapon.
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz -Oliver- #23486 üzenetére
Ez eddig nem is rossz. Még egy tuningos eredményre kíváncsi vagyok. De úgy tippelem,ha lesz BIOS mod, + OC, simán megvan a 470-es fele.
Mondjuk Vegán véleménye az 5-ös szériáról nem túl biztató,így hát továbbra is kacsingatok a 460 felé. Már csak azért is,mert ugye 1db 470-es már van, és mellé kellene még kártya. (Még 4db-ot tudnék a lapomra akasztani,ennyit tervezek a következő 2 hónapban összeszedni.)
Összekeverni a 4-es,és 5-ös szériát meg nem tudom mennyire nyerő. -
BRIKLY
veterán
Találtam valamit a 460-akhoz.. [link] Ez vajon így tényleg működik?
-
Vigilante
őstag
MSI Z170A GAMING PRO CARBON, mik a tapasztalatok? 7 kártyát is elbír elviekben, nekem csak 6 RX 580-hoz kéne, ezzel nem lesz gond!? Illetve egy kicsit olcsóbban lenne ez MSI Z170A SLI PLUS az meg elv 6 kártyához jó PCI-E csatlakozók szerint. Illetve külföldi miner fórum összeállítás szerint is. Valaki tud valami tapasztalatot mondani ezekről!?
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Vigilante
őstag
válasz deadwing #23492 üzenetére
Sajnos meg kell, hogy hazudtoljalak! [link] "The PCI_E2/ PCI_E5 slot will be unavailable when an expansion card has
been installed in the PCI_E3/ PCI_E6 slot."Én lennék a legboldogabb, ha nem kéne tovább kajtatnom más lap után, de sajna az MSI B250 KRAIT GAMING lapom esetében max 4 GPU tud menni egyszerre.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Enter65
senior tag
Egy kerdes?
Ha tudnek egy par :ASRock H81 Pro BTC R2.0 Alaplapot szerezni, az kit erdekelne? Az arat mejd kesobb tudom meg, amint tudom a mennyiseget is.
A legutolso ara: 27.000 Ft volt.[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
A 460 témához egy friss videó. Shader unlockról is van szó [link]
-
LLam
senior tag
válasz XP NINJA #23499 üzenetére
unlockolt, de nem bios moddolt RX460 4GB 12,5 MHs tudott ether algon. Most itt nézeget az asztalon, mert nem érzem úgy hogy érdemes lenne betenni bányászni. whattomine szerint, mai nehézség mellett 0.0097 ETH/nap érhető el vele ami 2$-t jelent, áramot nem számolva.
Stay hungry!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest