Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Danex
addikt
válasz
BRIKLY
üzenetére
a config fájlban van ilyen ,hogy "use_nicehash", azt állitsd True-ra (abban a sorban találod ahol a pool címet adod.
(#37281) Dr. Romano
Adrenalin- Compute mode
1325/2000 - 1000mV, órajellel lenne hova játszani, de az itthoni gépbe csak arra raktam be a kártyát, hogy a BIOS-t fel flasheljem.Érdekes amúgy, hogy a Sapphire ITX kártyának a gyári biosa nagyobb az alap Powerlimi mint a Gigabyte Gamingnek.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
BRIKLY
üzenetére
Dehogynem látod, csak amíg nem talál share-t addig nem tud sokmindent mutatni. Ill. a hashrate amit mutat rövidtávon nem lesz valós, mert az elmúlt 10-20 perc accepted share-jei alapján számolja ki. Ami ha éppen sok volt akkor fölélő, ha éppen semennyi akkor meg azt mutatja hogy 0.
Futtatni kell 12-24 órán keresztül akkor tudsz egy átlagot nézni és annak kell tükröznie a bányaprogiban mutatott current hashrate-et. -
Danex
addikt
válasz
BRIKLY
üzenetére
3 ilyen konfigurációs fájl van a mappában.
1 config, ahol a pool-t állítod.
1 CPU, ahol a procit kapcsolhatod be / ki
1 AMD/NVidia, ahol a videókártyák beállításait állíthatod.Amit linkeltél az alapból generálta neked a program, mind a 6 kártyádnak 1-1 thread-et.
annyit kéne csinálnod, hogy kimásolod mind a 6 sort, és újra beilleszted alá, majd az intensity-t mindegyiknél beállítod mondjuk 880-ra.
Virtuális memória legyen 30GB körül.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
BRIKLY
üzenetére
Kedden is kifizették a 0.01-nél nagyobb accokat. Csak ideiglenesen nem fizetik azt írják a magas BTC feek miatt.
De el fog ez múlni, és visszaáll minden rendben. Szerintem különben ez egy kamu hogy ők nyúlták le az egészet, simán tényleg kipakolták őket. Ennélkül is elég jól megy a szekerük.
Igen nagyon a kiutalási limitek, magasak a fee-k de meg kell nézni mennyit fizetnek azonos hash értékekre és BTC-ben! Nem valamilyen shitcoinban, a saját walletébe amivel nemigen tudsz kezdeni semmit.
Ez nagyon nagy előny.Scrap unit, légyszives oszd majd meg mit válaszoltak.
-
Danex
addikt
válasz
BRIKLY
üzenetére
Az cumi, mert úgy működik a rendszer, hogy a NiceHash walletre kell bányásznod, majd onnan 0.001BTC-től tudsz ingyen és instant küldeni a Coinbase-re. De ha egyből a Coinbase-es címet adtad meg azt külső walletnek tekinti
. Ha ott elérted a kifizetési limitet szerintem válts inner walletre, így ,hogy naponta ki lehet utalni max 1 napi bevétellel léphetnek le, illetve a belső walletre fog először megérkezni majd a más fizetőeszközös kifizetés is ha jól olvastam. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
BRIKLY
üzenetére
Infónál ott van hogy csak jelenlegi magas BTC fee-k miatt nem utalnak elvileg. Gyakorlatilag meg igen.
Merthogy most kedden kiutalták a 0.01-nél nagyobb BTC-ket is, és szerintem ki is fogják ezen túl is, mert nekem pl most projected payoutnál 0.01-es BTC-s érték szerepel a megfelelő előrelátható dátummal.
Ill. elvileg lehet hogy majd ETH-ban is lehetőséged lesz megkapni a pénzt, jelenleg ezen melóznak. -
-
BRIKLY
veterán
válasz
BRIKLY
üzenetére
Mégse. Kép villanás, majd kezdi újra azt a hibát + visszaáll gyárira a 4. kártya.
Ha gyári értékeken hagyom,akkor megy. Ha csak az órajelet állítom,feszt nem veszem le,akkor is megy,igaz ~700 helyett 550-600 H/s (ETN)
És mondom még egyszer, ez a kártya kb fél éve stabil volt a beállításaimmal. -
AAntii
őstag
válasz
BRIKLY
üzenetére
Szerintem érdemesebb bekonfigolni 2-3 coinra a hozzá tartozó bányászprogramot, lehet hogy pár centtel kevesebbet fog hozni egy-egy kártya, mint a pl. a winmineren hozott volna az algok váltogatásának hiánya miatt, de legalább a kevesebbel jobban lehet kalkulálni mint azzal a többel, amit lehet ki is lopnak alólad.
Monerohoz az xmrig nekem is jobban hoz, mint bármelyik másik program, 6700k @4,4 Ghz@270-280h/s
-
Yany
addikt
válasz
BRIKLY
üzenetére
BRIKLY (és bárki, aki nicehash-t használ)
Van valami alaptrükk, vagy akár valami tippetek, ha egy 6-os geforce-os rigre lőnék be egy kis nicehash-t? A Claymore-t már ismerem, mint a tenyerem (kis túlzás, de valahol igaz) és azért sokféle apróságra rájöttem, de ezeket már mindenki vágja. Nicehash-ről viszont alig hallani/olvasni.
Mit tanácsolnátok egy kezdő nájszhesselőnek?

-
BRIKLY
veterán
válasz
BRIKLY
üzenetére
Ja, egyébként egy Giga G1 Gaming kártyáról van szó. 5 hónapos, sem a GPU, sem a VRM nem ment élete során 72 fok fölé.
Attól tartok, hogy nem lesz mit adjanak helyette.. 470 már nem igen van forgalomban, 570 meg jelenleg nem ez az árkategória, mint amennyiért ezt vettem. (LeC-től van 61.5k-ért)
Szerintetek mire számíthatok? -
haxiboy
veterán
válasz
BRIKLY
üzenetére
Még a tök egyforma kártyákon is lehet hogy más típusú ramok vannak (márkára ugyanaz, de mégis más batchból származik), gyakran azonos batchből származó kártyákon is van eltérés. Nekem is van 2 kártyám, szériaszámban egymást követik, mégsem egyformák. Az egyik vígan megy 30-at a másik 29 környékét nyaldossa csak. Ráadásul én minden kártyám külön modolom, így ezeknek ez a tető.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen széket vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jövedelem
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ugyan ezt tettem volna. A forrasztás tuti jobban tart mint az a kis sata csati pár szál vékony pinnel. 

. Ha ott elérted a kifizetési limitet szerintem válts inner walletre, így ,hogy naponta ki lehet utalni max 1 napi bevétellel léphetnek le, illetve a belső walletre fog először megérkezni majd a más fizetőeszközös kifizetés is ha jól olvastam.
VRM-ek 50-55 fok között vannak.

(még , ha a szemetek le is nyúltak pár dollárral), időpontot tudni már , vagy ahhoz a varázsgömb kellene?

Nem értem mi volt ez..