Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz Kal-El #22660 üzenetére
A Dash sokkal újabb, mint a BTC.
Sokkal nagyobb esély van rá, hogy 100-200-szor annyit érjen egyszer, mint a Bitcoinnál, ami már iszonyat nagy utat tett meg. BTC-nél viszont kicsi az esély, hogy hosszú távon sokat essen az értéke, ha ideiglenesen csökken is, előbb-utóbb visszamászik az 1000-es határ közelébe. Dash-nél viszont előfordulhat az is, hogy a kezdeti ugrás után lassú csökkenésbe megy át...
Én azon gondolkodom, hogy néhány ígéretesnek tűnő coinba fektessek kevés pénzt. Így ha a 4-ből csak 1 jön be, akkor sem buktam, de ha több, vagy valamelyik jobban, akkor így is lehet keresni vele (tapasztalatszerzésnek jó, és nagyobb a siker esélye)[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
Van itt olyan, aki nem bányázik, hanem kereskedik az altcoinokkal?
Megkeresne esetleg privátban?
(Kezdéshez szeretnék tippeket kérni, aki hasonlóba kezdett, vagy gondolkodik)A https://www.cryptopia.co.nz/
és a https://poloniex.com/
között gondolkodom. A lényeg hogy néhány ezret fektetnék néhány kisebb coinba (hosszú-és rövid táv is szóba jöhet). Aztán ha lesz tapasztalatom, meglátom, hogyan tovább...Ha jól értettem, úgy működik a dolog, hogy szerzel bitcoint, és azzal "tőzsdézel" csak kötvények helyett litecoin / BTC párosokkal.
A kérdés, hogy mivel lenne érdemes elkezdeni, ha kis összegről van csak szó (pl. 10-20 ezret osztanék el 3-6 altcoin között)
-
Victoryus94
őstag
válasz Dexar007 #22791 üzenetére
azért gondoltam rá, mert naponta többször le tudom csekkolni, mi a helyzet, de mivel kis pénz, nem hiányzik. Az se gond ha hónapok telnek el, mire emelkedni kezd valamennyire, viszont több coin esetény van rá esély, hogy valamelyik beindul egy kicsit. Ha az idei évet nézem, elég sok coin emelkedett 2-10 -szeresére január-február óta
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz Overlocker #22794 üzenetére
ETH-n és DASH-en erősen gondolkodtam
Amiben bizonytalan vagyok, hogy simán megveszem valahol, és elteszem, vagy tőzsdén vegyem, ahol adott esetben le tudom cserélni, át tudom váltani, amikor sokat ér, vagy elkezd zuhanni.Illetve hogy ez melyik oldalon/platformon történjen.
Ha a platform megvan, akkor már csak arra várok, hogy néhány kinézett coin közül melyiket érdemes épp venni.[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz zichie #22797 üzenetére
Köszi, hasznos iromány. Reggel átfutom frissen is; keddig úgyse utal a bank (múlt héten épp szemeztem 1-2 coinnal, ha veszek, már most dupláztam volna... azt a 10 EU-t amit rászántam volna - de így is félek ráugrani utánajárás nélkül).
Ui.: Pont a bőség zavara miatt jöttem kérdezni.
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
Fórumban keress rá: Erős videokártyával éri meg. Viszont ki kell számolni, mert az áram is pénzbe kerül. (erre vannak weboldalak)
Alapoknak szerintem keress rá a bitcoin bányászatra. Aztán azzal képben vagy az alapok kb meg is vannak.
Illetve youtuben van 1-2 magyar videó a témával kapcsolatban, ami nem régebbi 1 évnél.Ha nincs hozzá alapból megfelelő hardvered, nem biztos hogy visszahozza a rááldozott összeget.
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz sanzi89 #22863 üzenetére
Én vettem tőlük pénteken:
Elköltött összeg |Megvásárolt Bitcoin Mennyiség:
10 000 Ft | 21,52000 mBTCKb 800Ft-tal húztak le, szóval 9300Ft értékű BTC-t kaptam.
Külföldön max 5%-ot szoktak leszedni, de van, ahol csak 1-2-t. Viszont a deviza utalás miatt nem feltétlen éri meg jobban. Esetleg van még SEPA utalás, ami szóba kerülhet, de az meg 3-4 napos tranzakció.
(Ez esetben keresel egy oldalt, ami EU-t vált BTC-re, és normális százalékkal dolgozik. Majd a Ft alapú számládról sipa utalással küldöd el nekik a lóvét; amin a bank nem von le tranzakciós díjat, csak az árfolyamon "keres".Utaltam így is pénzt a héten, de még nem érkezett meg, szóval nem tudom még, mennyit lehet spórolni vele.
A 3. megoldás: van, ahol elfogadják a kártyás utalást. De ez általában drágább (cserébe gyors), mint a SEPA.
Esetleg keresel valakit, aki épp eladná, aztán üzletelsz vele...
Vissza még nem váltottam BTC-t. Egyelőre nem éri meg, gyűjtögetem.
Ha meg zuhanna, beváltom gyorsan USDT-re, aztán kitalálom, hova tovább. Előbb-utóbb elkezd valami emelkedni.[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest