Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
Reggie0 #85209 üzenetére
Most a KYC-től (valami CB rész ez is) kerestek meg:
"Kérjük, vegye figyelembe: A számlájáról levont összegekkel kapcsolatos aggályait belső vizsgálati csapatunkhoz irányítottuk. Nyomozócsoportunk a xxxxxxx-es ügyben kereste meg Önt."
- Bekértek most Személyis-CB verificaction , dátumos papírra írt szelfis képet. -
Celithrandi
addikt
válasz
Reggie0 #85110 üzenetére
lehet így számolni igen szerintem és máris nem érte meg. Kb 500ezer lehet az amortizációs költség két év alatt ha nincs meghibásodásod. Persze kinek mi éri meg. Nem mondtam hogy ubortodox ötlet csak azt, hogy alacsony a hozam. De ha lesz kis időm megnézem nekem mennnyit termel. Igaz nem tudom hogy tudnám kivenni értelmesen.
-
-
k1raly
aktív tag
válasz
Reggie0 #85101 üzenetére
Köszi a tippet erre nem is gondoltam.
Még kérek ilyen jó tippeket, van egy haverom aki tett a nappaliba infra fűtést hogy elhasználja a plusz termelést, de van mikor az ablakot is kinyitja mert túl meleg van már.
"De legalább nem veszik meg tőlem 4-5ft-ért!"
Na én ennél kicsit jobban szeretném elfogyasztani.. -
kenwood
veterán
válasz
Reggie0 #85017 üzenetére
Itt meg virtualis vilagrol se beszelunk. Egy sima hetkoznapi bankszamlara kiutalt valaki egy olyan osszeget, ami nem az ove. Nem kriptot loptak, hanem eurot. Ez egy teljesen hetkoznapi buncselekmeny. Nem is az a durva, hogy a penz sose lesz meg, mert tuti valami csoves neven van a szamla, hanem amit rendorseg mondott neki,hogy meg addig se jut el a dolog, hogy korozest adjanak ki a csoves ellen.
Ami meg nagyon fura nekem, hogy a legtobb valtonal ha uj szamlaszamot adsz meg, akkor oda x napig nem tudsz kiutalni. Pont a CB-nel nincs ilyen teljesen alap vedelem ?
-
Frozen
addikt
válasz
Reggie0 #85014 üzenetére
Azért nem összekeverendő a fizikai dolgok a virtuális dologgal.Rajzol valaki paintban egy b betűt és lenyulja xy nehezen mondja meg bárki kinek van igaza....Na meg ugye hogy ki mögé fog beállni a hatóság ,mert egy fizikai dolognál megint más mint egy virtuálsi valamivel.
-
Frozen
addikt
válasz
Reggie0 #85012 üzenetére
felesleges körök ,nem elismert fizető és pénzeszköz sem magyarországon sem más országban portugálián kívül. Ez a krypto lásd pl a lunával is hányan felsültek pont ezért akarják korlátozni az egészet ,mert egy átláthatatlan lutri az egész nincs mögötte semmi.Pont ezt a rést kezdik el kihasználni sokan és ugy látszik már a tözsdék is.
-
koko52
nagyúr
válasz
Reggie0 #84970 üzenetére
És ki hogy bizonyít bármit is? Mert jelen esetemben ugyan úgy használok minden fiókot, 2FA-t semmit nem törtek fel. CB szerint meg az én hibám és kész. Pedig elküldtem nekik minden képet a virusírtó naplótól, bejelentkezési kísérletről, hozzárendelt eszközökről. Sehol semmi nyoma, hogy feltörtek volna.
Csak azt nem tudom melyik szervezethez lehet fordulni, aki hivatalból foglalkozik az üggyel nem pedig 2misiért. Mert ennyi erővel bárkit legombolhat egy CB dolgozó, mert tudja hogy pár ezer euróig senki nem indít ilyen drága kivizsgálást. A legdurvább, hogy reddit CB posztomhoz a support már le is tiltotta, hogy hozzászóljak. -
-
koko52
nagyúr
válasz
Reggie0 #84951 üzenetére
Alá is támasztottam mindenhol, hogy miért nem az enyém. Rajtuk kívül egyetlen helyről sem érkezett törési kísérletről még figyelmeztetés sem. Pedig a 2FA fiókom 6 helyhez van hozzárendelve. És a gmail fiókom is sértetlen. Ami rés lehet az a remote desktop, de azt muszáj használnom az üzleti dolgok miatt. Viszont megnéztem és azon a napon nincs semmi az előzményekben amit nem én csináltam, illetve amikor gép elé kerülök és használtam akkor van egy értesítés is hogy távoli irányítás volt. Valamint PIN védi azt is (ami nincs megjegyeztetve sehol) és látom az aktív/hozzárendelt eszközöket. Egyébként ez is google fiókhoz kötött.
Kaptak mindenről fotókat bőven, a saját zárolásukról is az utalás pillanatában. A véleményemet is megkapták, meg azt is mit fogok tenni ha nem kapom vissza a coinokat. -
válasz
Reggie0 #84444 üzenetére
azt azért ne felejtsd el hogy ezek a szép nagy inflációs számok a múltat tükrözik
ezekhez már nem most kell okosnak lenni, korábban kellett volnaszámtek cuccok pl fele annyiba kerülnek pl mint fél éve, forintban
szóval attól is függ mire költessz, ha minden pénzeden kaját veszel akkor szar jah#84445Kiskokó
felőlem bármire költheted a pénzed, én csak annyit írtam nem 2 hanem 15 -
-
Kiskokó
veterán
válasz
Reggie0 #84379 üzenetére
Jól van önérzetes kapitány.
Megnézném mikor élőben is, "helyreteszed" a szerinted nem megfelelő dolgokat.... jaaa nem, ott gondolom megtartod magadban az ilyen gondolatokat, tartva a következményétől.
Eskü nem tudok elmenni az ilyen embereken mint te.
Még ha igazad lett volna, de a legcsúnyább amit mondtam, hogy "közöd nincs hozzá".. húúúúúúúhaa
Részemről téma lezárva. -
Kiskokó
veterán
válasz
Reggie0 #84372 üzenetére
Ahhh....
kár volt megszólalnod ezért, legs**abb duma.
0. Érdekes engem sose zavart, ha valamihez hülye voltam, és kijavították amit mondtam.
1. Az ő szavaiból nagyon nem az jön le hogy most kezdte.
2. Nyilván én se tudok mindent, de próbálom a legtöbbet magam megtanulni (és egy ilyen hiányosság nálam nagyon nem áll össze)
3. Segítettem amúgy neki.
4. Sakto : sorry, tényleg nem támadás
(de ha valaki csinál bármilyen dolgot, és aztán később kiderül, hogy alapjaiban nincs meg bizonyos tudás, nekem az tök irreális és meglepődök na (nekem sosincs annyi szerencsém, hogy így bármi összejöjjön -.-' . Értsd, egy autó motorját szereled, de nem tudod, hogy kell leszedni a kereket a kocsiról))
De ha rosszul fogalmaztál, akkor meg pláne tárgytalan, mert az csak arra vonatkozott nyilván amit abban a hszben írtál.-
innentől fogva tök fölösleges amit mondasz, plusz nem is releváns ebben a helyzetben. De sebaj jól megkaptam, megyek kukoricára térdepelni.helló
-
-
Sir Riccio
addikt
-
törölt tag
válasz
Reggie0 #84206 üzenetére
echterion:
Attól, hogy beírják, még nem lesz igaz. Feltettem az egyszerű kérdést korábban, amire nem véletlenül nem jött még igenlő válasz:
Bányászna-e bárki a topic-ból úgy, ha 100%, hogy soha a büdös életben nem lehetne nyereséges? Mondj még egy olyan hobbit, amit mindenki csak akkor csinálna, ha legalább leheletnyi esély van arra, hogy pénzt szerezzen vele, másképp nem. Amikor ezt bárki megteszi a topic-ból, akkor azt mondom, hogy oké.Reggie0: Konkrétan pókerből éltem évekig. Nekem soha nem volt hobbi, a pénz miatt kezdtem el, soha nem tudnál rávenni, hogy pénz/nyereség esélye nélkül játsszak (mint ahogy a haverjaim sem tudtak), sőt, így néhány millió hand után már pénzzel is nehezen. A pénz szerves része a játéknak, pénz nélkül (vagy legyen bármilyen más tét) agyhalál az egész, a skill eltűnik, nincs miért átgondolnod, mit tegyél, a totál tudatlanok meg, akik még ha tét van, akkor is nehezen válnak meg a lapjuktól és callolgatnak 3 utcán a két outra, pénz/tét nélkül miért dobnának bármikor? Ettől függetlenül az első években élveztem a tanulást, fejlődést (ugyanúgy, mint a bányászat esetén ti, mert ott volt a nyereségesség esélye, szorosan összefonódva a játékkal), de egy idő után eljut arra a pontra, hogy a nyerés természetessé, megszokottá válik, nem ad semmit, ahogy a fogalmatlanokat darálod. Amikor meg buksz (és hát az is elkerülhetetlen a variancia miatt), EV alatt futsz akár hónapokig, főleg egy hosszabb bukószéria, az meg továbbra is lélekölő tud lenni.
Egyébként az a durva, hogy Echterionnak pár hsz-szel korábban fejtettem ki, hogy van olyan hobbi, ami nyereséges. Viszont az akkor is hobbi lenne, ha nem lehetne vele pénzt keresni. Írta valaki a hobbikertészetet. Ha szeretsz kint lenni a friss levegőn, nézni, ahogy fejlődnek a növényeid, napozol közben, akkor is szereted csinálni, ha nem lesz megtérülése, annak ellenére, hogy el is adhatnád mondjuk a virágokat. Megnézném azt, aki csak úgy bányászgatna valamit, mert a bányászat folyamata annyira éltető és szórakoztató még úgy is, hogy nem kapsz érte semmit és esély sincs rá, hogy valaha fogsz.
Ugyanazokat a köröket futjuk, nézd meg az echterionnak feltett kérdésem és rájössz.
koko52: "Én azért tartom meg a VGA-kat mert lesz folytatás" Ez oké, ugyanezt mondom.
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Reggie0 #84206 üzenetére
Ha mellette bányászik és vagy adja veszi a coinokat akkor lehet hobbi. Viszont ha már 14 kártyán felül van és heti 2 pókervereny felett van ahol 1x végez a harmadik helyen akkor már nem hobbi kivéve akkor ha a Teccoba néha benéz egy kis value termékre ...de ha nem tescozik hanem mondjuk Auchanbe jár elverni a nyereséget akkor az már csak félhobbi. Ugyanakkor ha pókerbevételt beforgatja a kriptóba akkor az már adóköteles is de kérdés az, hogy mikor. És ha a kriptóban játszák a pókerversenyt ?
Amúgy jó lenne már rendes bányász dolgokról is beszélni
-
kzkz
őstag
válasz
Reggie0 #84141 üzenetére
Megnézem majd mi ez a punycode, de ezt a paypal küldte, kipróbáltam és tudtam magamnak (egy másik email címe) ilyen számlát kiállítani, aminek ugyanolyan kinézete lett, amit kaptam, persze más adatokkal, amit a paypal számla kiállító felületén megadtam.
Eredeti üzenet
Üzenetazonosító<53.55.03663.CF2F6246@ccg13mail05>
Létrehozás időpontja:2023. március 31. 16:48 (6 másodperc alatt kézbesítve)
Feladó:"service@paypal.com" <service@paypal.com>
Címzett: @gmail.com
Tárgy:Invoice from Coinbase Global, Inc (61499)
SPF:PASS a következő IP-címmel: 173.0.84.228 További információ
DKIM:'PASS' a következő domainnel: paypal.com. További információ.
DMARC:'PASS' További információ. -
válasz
Reggie0 #84134 üzenetére
csak ugye 99% jeleneti ezeket az invoiceokat, mint ahogy a fórumtárs is látszik hogy jelentette, ha pedig jön 10-20 report akkor gondolom egyből zárolják a fiókot
tehát kell legyen valami megoldás hogy a rendszeren kívülről küldenek paypal invoicet, érdekes kérdés ez majd utánanézek -
válasz
Reggie0 #84132 üzenetére
egy valamit nem értek még, hogy hogyan csináltak "Coinbase" néven paypal fiókot, és hogy nem törli a fiókot a paypal
persze feltételezem, hogy csak paypal fiókkal lehet invoicot küldeni, de lehet hogy van erre valamiféle más megoldás
mert azt hogy feltört coinbase fiókból küldték azért zárom ki, mert kizárt hogy iylen alacsony szám lenne az invoice number -
törölt tag
válasz
Reggie0 #84074 üzenetére
PFÜ-ről írtam. Ott kamera van mindenhol (kivéve WC, öltöző ELVILEG, de azért csak elvileg, mert a mobiltelefongyárban pl. fogtak meg dolgozót a WC-ben is, ahol elvileg nincs kamera, a gyakorlatban meg mégis volt). Bejön az autó/kamion, beáll, kipakolják, szortírozzák, majd bepakolják, közben minden egyes csomag scannerrel le van olvasva, és mindent vesznek a kamerák is, stb. Ami oda bejön, az ki is megy, különben kibukna a számítógépes rendszerben. (Feltéve, ha valaki nem nyúl bele, amihez azért nem akárkinek van jogosultsága...).
Viszont valós példa, tőlem. Én elküldtem a csomagot az ország túlsó végébe. Ehelyett a helyi börtönben landolt a csomag. Emberi hiba a postahivatalban. A kinyomtatott csomagcímkét nem rakta rá a csomagra, hanem gyűjtögette egész nap a billentyűzet alatt, majd a nap végén egy másik csomagra rakták rá. A csomag többcentis betűvel írt címzését meg nem nézi senki, csak a csomagcímkét, így ment a csomag az eredeti címzett helyett a helyi börtönbe. Szóval minden megoldható, ha valaki tudja a módját...
-
törölt tag
válasz
Reggie0 #84071 üzenetére
Röviden: minden rendszer kijátszható, és ez ellen nem fog semmi sem megvédeni, főleg nem 3 db matrica, de ezt te is tudod.
Hosszabban: Én a PFÜ-ről (Posta Feldolgozó Üzem) beszéltem, így erről tudok csak nyilatkozni, oda érkeznek be a csomagok, de ott kamera kamera hátán van. Ott biztosan nem fog eltűnni semmi sem, mert ahova beérkezik (beáll) a postásautó/kamion, már kamerázva van az egész beérkezés, kirakodás, utána szortírozás, majd bepakolás, minden. Persze ha valaki rohadtul akarja, így is megoldja a dolgot, de ahhoz nagyon képben kell lennie, nem átlag Józsi fogja ezt 2 mp alatt megcsinálni, de abszolút nem is az idő a lényeg, hanem inkább a tudás/kapcsolatrendszer. De aki meg ennyire akarja, őt főleg nem 3 db matrica fogja eltántorítani, 40-50-100 milliós verdákat visznek el az utcáról, mert tudják, hogy mit és hogyan kell.
-
Frozen
addikt
válasz
Reggie0 #84066 üzenetére
akkor ismertetem gyorsan és egyszerűen egy postánál vagy akármilyen cégnél szinte 1 másodperc alatt becsomagolnak neked ilyen kínai zacskoba bármit. egy hologramos matrica meg nincs minden cégnél... döntsd el magad szerinted akkor melyik van jobban védve mire hozzádkerült.
-
kzkz
őstag
válasz
Reggie0 #83921 üzenetére
A teljesítménymérő csak a ház által felvett fogyasztást méri, az éppen aktuális napelem termelésről nem tud. Jól gondolom?
Tehát a teljesítménymérő akkor is 2kW-ot mutat, ha nem süt a nap, és akkor is ha süt, amikor járatok egy 2kW-os hajszárítót.
Ha a napelem termel, akkor az ad-vesz mérő viszont a 2kW helyett csak 1kW-ot mér, mert a maradékot helyben felhasználod.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Reggie0 #83903 üzenetére
Na várj, mert közben megtaláltam ezt a videót....
és természetesen nálam nem működik.
[link]
Hivatalos videó, magától hozzá kéne adnia, ahogy előbb tomazin fórumtárs is mondta , ezek szerint helyesen!!!
De háááát perszeee kinek másnak, ha nekem nem jóperszeeee
Feledtébbbbbbbbb érdekessssss hmmm
1 account volt pluszban, azt én csináltam a metamaskban (nem importálva lett)
Viszont én átneveztem.
(már azzal is próbálkoztam,hogy azt a nevet írom be, de úgy sem.) -
Kiskokó
veterán
válasz
Reggie0 #83895 üzenetére
Fúúúúúúú most olvasom a Metamaskon
Az alap accounton kívűl törlődik minden. Hiába állítom vissza a 12 szavas cuccal, az alap account jön vissza, és ha nekem volt más accountom akkor azt vissza kell rakni az accounthoz tartozó privát kulcssal.... csak mondjuk erről jó lett volna ha szól ez a ki...szott metamask... mert erről nagyon nem volt szó!!!
Most mit csináljak ?????????? Hiába vagyok bent a saját Metamaskomba ba.szahtom a pénzem mert nem az első accounton volt???? Hát ne vicceljünk már....
[link]
Ez így azé elég ge.iség...Reggie0 : Ezt az accountot akkor csináltam mikor kezdőként regisztráltam a Metamask tárcát. Ott akkr valamiért csináltam egy másik accountot (talán azért mert akkor még azt hittem, hogy külön Account kell különböző hálózatok használatához, így csináltam egy direkt ETH accountot)
De arról rohadtul nem írt semmit akkor, hogy ha új account van annak van egy külön privát kulcsa amit el kéne mentenem..
Az oké, hogy megvan de hogy férek hozzá? Írjak a Metamasknak?
Az a baj, a "régi gépen" ahol meglenne, azon minden fentvan pöpecül, csak épp a windows nem bootol be... anélkül meg, hogy szedjem elő a privátkulcsot?? -
-
Frozen
addikt
válasz
Reggie0 #83799 üzenetére
Bányászati tempot néztem és nem hőleadási értéket. Nyilván ha a gép 1,4KW -os és 14 TH/s írnak rá akkor valószínűleg ez a fogyasztás vagy ennek környéke társulni fog a megadott sebességhez ! (mivel a hőleadás egy teljesen másodlagos dolog,oké hogy alinkelt eszköz fűtésre is jó ,de ettől függetlenűl tekerni fogja az órát rendesen !)
-
törölt tag
válasz
Reggie0 #83662 üzenetére
Konkrétan romlott a forint a 2 hónappal ezelőtti árfolyamhoz képest, szóval igazad van, még nagyobb az esés, mint amit a forintbeli nominális esés mutat. (illetve ha nézel külföldi, amerikai árakat, ott is esést látsz)
A második részére: Nem hiszem, hogy sok olyan ember csinálja ezt (főleg az egyelőre bizonytalan kínálat/megjelenés miatt - ne felejtsük el, hogy még csak a csúcskártyák jönnek), akinek egy kártyája van játékra/munkára. Valószínűleg ezért bányász kártya a HA-s hirdetések jelentős többsége.
-
törölt tag
válasz
Reggie0 #83660 üzenetére
Ha normális, akkor miért volt az a narratíva a topic-ban, hogy nem fog csökkenni az ár? Miért írja Sir Riccio ironikusan még mindig azt, amit?
És ha már új gen... Milyen kártyákat tudsz venni ebből az új genből jelen pillanatban, ami az elmúlt 2 hónap HA-s eséséhez vezetett kollektíve a teljes előző generáción? És megannyi hasonló kérdés.
Igazad van egyébként az új gennel kapcsolatban, de az az áresés, amihez az új gen vezet, az majd csak a következő hónapokban jön. -
Frozen
addikt
válasz
Reggie0 #83425 üzenetére
En tavaly november korul adtam el a riget többszörös aron. A rig altal termelt eth mennyiseg /hóval ki lehetett számolni konnyeden hogy mennyi eth fog kijonni bányászattal a következő evben.Az aramfogyasztas is ott van nyilvan ha uzemel a.banya tudod mennyit fogyaszt. A kettovel kiszamoltam mar akkor hogy legalabb 2 teljes ev kellene ahoz hogy az a mennyiségű eth kibanyaszhato legyen amiert a riget akkor el lehet adni.( Hogy ertheto legyen az akkor rig arabol vasarolt eth mar tobb tobb profit volt mintha 2 evig ketyeget volna nalam a kartya) ergo.max akkor erte volna meg tovabb banyaszni es tartani a rigeket ha nem lett volna merge meg egy jo drabaig ,de mivel ez mar tavaly be volt jelentve szóval igazaból szerintem aki ek esze volt még akkor túladott rajta es inkabb megvette a tobbszoroset mint amit kiturt volna. ( Egyebkent fent is leirta mas is hogy a nagy uzletemberek es a banyaszok nagy resze elegge meggondolatlan
)
-
-
Rick4
félisten
válasz
Reggie0 #82402 üzenetére
Nagy tévedés amit írsz. Az orosz rulett egyenlő a totál vesztéssel, ahol a próbálkozó csak némi időt nyer, és azt hiszi, hogy a szerencsén múlik a dolog, de ezek szerint a kifejezést sem érted. Ezzel szemben minden másnál működik a szerencsefaktoron túl némi utánaolvasással mindaz, amiről a kolléga mesélt.
-
válasz
Reggie0 #82404 üzenetére
the greater the risk, greater the reward...
minden ár és odds kérdése, ezen múlik a hosszútávú nyereség, akárcsak a sportfogadásbante azt mondod kizárt hogy történjen valami
én azt mondom adok rá oddsot
kérdés hogy te oda mered e tenni a pénzed a véleményed mellé vagy csak kibicelszpl te meg vagy győződve róla hogy lesz merge 1 hónap mulva
én azt mondom nem lesz, pedig mindenki azt hiszi
na de mivel te kibicelsz, nem fogsz adni egy 5x szorzót a pénzemrehogy tudok mégis fogadni rá?
veszek egy 50 ezres bányagépet 10 ezerért
érted már?ez csak példa, de azthiszem érthető
-
haxiboy
veterán
válasz
Reggie0 #82372 üzenetére
Elég hamar deny listre kerülnek a csaló hotspotok, elég sokan tolják a környezetemben és senki nem csal. Mint minden hálózatnak ennek is megvoltak a gyengeségei, de most már merek bizalmat szavazni neki. Egyelőre 1 eszközzel, meglátjuk hogyan teljesít , aztán bevásárlok apróról
-
haxiboy
veterán
válasz
Reggie0 #82370 üzenetére
Még annyit se, nekem 5k usd-t ajánlottak (a vicc hogy ennél több volt az accountomon dollárban akkor épp), nagy nehezen sikerült 15k-ig elhúzni velük de nem akarnak feljebb menni. Szóval minden e-mailnél mennek vissza a kedves szavak tőlem is és az ügyvédtől is. A legszörnyűbb az egészben az hogy a japán állampolgárokkal jobban foglalkoznak mint bárkivel. Szerintem addig húzzák a dolgot amíg a veszélyesebb halakat ki nem tudják fizetni a többiek meg le vannak sz@rva...
Ami jobban bánt az a kb 500BTC amit soloban túrtam a blokklánc indulásakor (egy intel celeronnal
), csak kis pöcsösként fel sel fogtam hogy mekkora lehetőség van ebben hosszú távon (szerintem más sem), 8$-os áron adtam el mindet, nagyjából 1 hónapra rá már 50$ körül volt. Azóta...hát crypto függő lettem, ma épp a heliumos gépnek keresünk egy jó helyet, ha látom hogy frankó akkor az a buli is indul, helyszín szerencsére van sok
-
Frozen
addikt
válasz
Reggie0 #82291 üzenetére
Ez sem feltétlen igaz mivel a bányagépek ára is esik, és a kártyák ára is ,jelenleg ha kihozod a boltból már nem tudod annyiba eladni... csak veszteségesen ,az hogy nem látott bányát egy darabig használt kártyákat is nehéz lesz eladni főleg majd merge után már látom előre mennyi építet gép lesz ,mondván hogy gamerkártya és nem látta a bányát.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
- Új Prémium ergó Wireless (8K) egér, hot-swap switch - 2 év Alliexpress garanciával
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8850H P1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 256 GB m.2 SATA III 2280 SSD több darab
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest