- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Sajnos már megkopott az angolom de valami ilyesmi:
Az Ether árfolyam összeomlás? során 2017-ben csak a krakenen közel 1 millió USD tűnt el.
A kraken kijelentette hogy nem szokásuk kárpórtolni a felhasználókat akik a "piacon természetesen előforduló hatásoknak voltak kitéve, illetve veszteséget szenvedtek elkerülhetetlen DDos támadás miatt". Silver law Group, 4 államban működő biztonásgos kereskedelem problémáival foglakozó cég szerint, a kryptovaluták -pénz- esetében ez nem megfeleő kifogás a kraken részéről és ragaszkodnak hozzá hogy bíróságon feleljen a történtekért.NiceHash most utalt, pedig csak jövő hét kedden lett volna esedékes, tudja valaki mi a rák történik?
Vagy örüljek neki hogy 0,01 BTC alatti összeget is kifizettek, idő elött? -
-
válasz
Szoszo94
üzenetére
Józan paraszti ésszel, mivel mindenki ETH-t bányászik, és szeretné a hardverbe fektetett pénzt visszakapni, ez azt jelenti, hogy eladásra dolgozik szinte mindenki. Kevés a befektető, ezért csökken az árfolyam. Ha többen szeretnének ETH-t vásárolni, mint eladni, attól menne csak fel az árfolyam. Szerintem idén már nem lesz ilyen. Túlkínálat van. ETH-nak jó volt a marketingje. Eladta magát.
-
Gh0sT
addikt
válasz
Szoszo94
üzenetére
Köszi, mindkettőtöknek! Szerintem egyről beszélünk, csak azt gondoltam a trade funkciorol, hogy azzal kvázi pozíciókat nyitok és árfolyam esesre vagy emelkedesre tudok játszani.
Akkor szajbaragosan: van a walletemben 100 ZEC, ebből 30-at EUR-ra szeretnék váltani. Beteszek egy limit sellt 30 ZEC értékben mondjuk 350-es árfolyama és ha meguti ezt a szintet, akkor lesz 30x350 EUR-om?
-
-
-
-
mepet
addikt
válasz
Szoszo94
üzenetére
Persze, moddolt. Ez a leggyengébb 570-esem. Gyanús volt nekem az a kártya, -Oliver- nem véletlenül pont azt az egyet adta el a működő rigből.

nálam 1100/1900-ban mennek a hynixok és ez a hibázó elpida is: ~26.7MH/s
1100/2000-nél 2 nap után fagyás volt több alkalommal, sosem jöttem rá, melyik kártya miatt, külön-külön akármeddig elmentek...Érdekesség: az elpidás kártya P0-ra visszaveszi egyszer csak bányászat közben az órajelet. Ezt csak úgy tudtam kijátszani, hogy most a P0 is 1100MHz.

-
Htibimor
senior tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
A teamviewer-el az a gondom, hogy mindig új jelszót generál. Ahhoz pedig a gép mellett kell lennem. Vagy én nem tudok valamit jól? A chrome távoliját pedig nem ismerem. Kicsit bővebben tudnátok róla írni? Akár mindkettőről, mert a temviewer még szimpatikus is lenne fix jelszóval és eléréssel. Tehát az a cél, hogy mindig rálássak a gépre, fizikai jelenlét nélkül. Köszönöm!
-
AAntii
őstag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Az előbb két hónapot írtál. Két hónap alatt a kártya visszahozza az árát. Tehát ha 5 ft-ért eladod, már nyertél nagy eséllyel 5 ft-ot. Ahhoz természetesen tarthatod magad, hogy NEKED nem éri meg, mert természetesen van akinek 5-10-20 ezer forint két hónap alatt olyan, mintha nem is történt volna semmi. Arról hogy neked megéri e felesleges vitatkozni, mert csak te, saját magad tudod megítélni. Mindenkinek másak az anyagi lehetőségei, ugyanakkor ha a fölös kapacitásokat tölti fel vele az ember, vagy ha csak ezekre a kártyákra van pénze, ne adj isten nem kap komolyabbat, de a gép többi része már adott racionális döntés foglalkozni velük és csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy kb. 30-35 ezer forintos (ph-s mutyigaris új árak) befektetés mellett a napi 500 ft-os haszon sem számít rossznak, mert ha két hónap múlva eladod 10 ezer bukóval akkor is nyertél vele, a kártya árához képest százalékosan még csak nem is siralmas lesz a mérleg.
-
AAntii
őstag
válasz
Szoszo94
üzenetére
"1-2 hónap múlva pedig lehet, hogy lesznek elérhető áron és raktáron 570-580 kártyák, akkor árulhatnám az 560-akat
" Igen, csak akkorra már amit az 560-ért kapnál a nyereséged lenne az egy-két darab semmi helyett, ami addig a rigben "van", annál még mindig több. De természetesen mindenki maga tudja. 
-
AAntii
őstag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Pedig a 75 wattos tdp mellett a 12,5 mh/s nem is annyira siralmas. Nyilván nem ebből fogja az ember a gyereke vagy a saját tandíját fizetni, de egy hónapban már bejön valamennyi pénz és az alacsony fogyasztás miatt a hűtés sem megoldhatatlan. Ha ennél jobb mutatókkal rendelkezne akkor nyilván már az sem lenne elérhető. Két hónap alatt kb. megtérül a befektetés, ha az ember csak pár tízezret és nem százezreket akar elkölteni erre az egészre akkor működőképes lehet a történet. A kaszinókban sem csak a black jack asztalnál ülnek magas téttel, hanem a félkarú rablók centes tétjeivel is elmókáznak.
@Htibimor: olyan nagyon sokat vissza sem kellett volna olvasnod pedig: 1060
-
Vigilante
őstag
-
klykkly
tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Csak nem hagyott nyugodni. Tudtam hogy láttam valahol nagyobb számokat a fee re.
Zcash claymore Readme:
This miner is free-to-use, however, current developer fee is 2% if you use secure SSL/TLS connection to.
mining pool, every hour the miner mines for 72 seconds for developer.
If you use unsecure connection to mining pool, current developer fee is 2.5%, every hour the miner mines for 90 seconds for developer.
If you don't agree with the dev fee - don't use this miner, or use "-nofee" option.
Attempts to cheat and remove dev fee will cause a bit slower mining speed (same as "-nofee 1") though miner will show same hashrate.Azért itt már van 2.5% is. És valóban mikor méretem több volt min 72 sec. (erre emlékeztem) Persze most ETH nyomom ,de nem gondoltam volna hogy valutánként változik a fee.
-
Vigilante
őstag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Igen azt láttam, csak, azt hittem a bat file elegendő volt.

Most így néz ki a téma:
Végérvényesen majd úgy is, ha péntekre megjön minden 6 db RX 580-assal szállnék csatába az Ethereum ellen. Ez a GTX 1080-as a legfrissebb driverrel (a miner a tavaly júliusi 368.81-et ajánlgatja mindig az indításoknál), csak a tesztelés végett kell, hogy a konfigurálás már nagyjából meglegyen péntekre.

-
P3Dr0
senior tag
válasz
Szoszo94
üzenetére
Nekem volt egy sapphire RX470 0c 4GB aminek a VRM-jet 75c fok korul tartottam es tavaly szeptembertol most marcius kozepeig mukodott mig fel nem szallt a fust belole.....
.Azota 10c fokkal lejebb 65c kozott tartom a VRM-et mig a kartyak 50-53c kozott mozognak. Mondjuk nekem konnyebb mert en MO.-tol 2000km-re eszakra lakom. Itt sosincs 30c es eleg ha nyitva az ablak es a kellemes 13c fok bemaszik Termeszetes hutokozeg
-
ff-thomas
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lehet ezzel megvárom haverokat, akik ezt a részét is vágják. Mert csak kárt okozok a végén.