Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
btc-e.com-on nyomom az LTC/BTC konverziót
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
5870-em van, 1600 stream procival 1 G rammal. Mindenhol azt olvasom hogy 3-4x-es --thread-concurrency értéket adjak meg, de nekem erre a cgminer azt mondja h kevés a ram.
anyone tud segíteni?
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
alap guiminer beállításokkal 950/1250-en 290khash/s-t megy a kártya. 8000-res threadconc-cal +10-15 kh/s. fura hogy simán a cgminer ezekkel a kapcsolókkal nem indul el..
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
fene essen bele. ha cgminerrel nyomom parancssorból akkor tetü a kártya, ha guiminerrel akkor meg leáll egy idő (25-55 perc) után
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
na azért a reddites írás a hackelt áldozat hülyeségét mutatja:
First mistake I made was not enabling the e-mail confirmations upon withdrawals.
Second mistake I made was not confirming and hiding my e-mail.
Third mistake I made was chatting in trollbox. The username shown there is the same as login.
Fourth mistake I made was clicking a link in chatbox via which the hacker managed to somehow hijack my session, gain access to account, change e-mail and withdraw my funds.
1. e-mail confirm elmulasztása a pénzkivételen (sztem ALAP)
2. nem konfirmált email????????? ez hülye???
3. csetelni a trollboxban LOL
4. rákattintani valami ismeretlen linkre a csetboxban ÜBERHÜLYESÉGösszességében megérdemelte a looser.
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
a litecoin memória-érzékeny! nem úgy mint a bitcoin. gpu számol, de itt nem szabad levenni a memória sebességet.
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
jó kérdés. a btc ugy nem memóriaérzékeny. azt gondolom, hogy az 1x riser sem lassít semmit az ltc termelésen, mert a komoly játékok, amik a fő memóriában is dolgoznak a grafkártya memóriája mellett, nos nekik sem gáz ha "csak" 8x a csatoló alattuk. jól tévedek, ha azt feltételezem, hogy cgminer csak a grafkari memóriáját használja?
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
-
LLam
senior tag
sztem pont fordítva van. btc-nél a memoriát automatice leveszem 300MHz-re mert ott a legjobb a számítási teljesítmény és nem érzékeny a ram sebességére, míg ltc-nél pont hogy ram érzékeny.
bitcointalk-on is lépten nyomon 10-15%-kal nagyobb fogyasztást írnak ltc bányászat közben..
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
wdc iránt érdeklődő embereket kersek "magyar" pool teszteléséhez. priviben pls.
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
sziasztok,
új wdc pool jelentek be, magyar supportal (ez én vagyok ). pool.1f.hu a címe és az első 9 usernak 0% fee.
LLam
Stay hungry!
-
-
LLam
senior tag
jött még pár user ők is megkapták a 0% fee-t
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz siemenss65 #2419 üzenetére
én a cryptsy.com-ot használom. beutalás, kiutalás tesztelve és ami az az altcoin ami ezen a váltón nincs fent azzal nem foglalkozom. (igen, a link a reflinkem, de nem harap(ok) )
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
multipool alapján a BTC-ehz képest LTC-t bányászni 23x jobb wdc-t 25x !
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
moziban voltam hobbitot nézni látom megállt a pool, közben backupom restartolta.
Shoto mi írja ezt a hibát?
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
a recaptcha-val voltak gondok, kigyaktam a fenébe. köszi h szóltatok!
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz gyuszaa #2492 üzenetére
nem véletlen h egy visszakapott külön gépen fut az egész hóbelebanc (ezt így kell írni? ). ha le ddosolnak akkor leddosolnak, azzal nem tudok mit tenni, dedikált 100mbit-es a vonal, ami semmi egy komolyabb támadónak, de ezt a poolt megtartom "magyarnak" azaz nem hirdetem külhoni siteokon, ez talán csökkenti a támadási felületet.
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
lábra állítottam a poolt, gyertek fejezzük be a blokkot! (be fogok vonni még két vagy három gépet backupnak..)
Stay hungry!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- PlayStation 5 Pro teszt
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Telekom mobilszolgáltatások
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest