- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy 18.2 Mate a laptopon és emlékszem, hogy amikor felállt a rendszer, de nem volt net, akkor nálam is kikerült a listából a routerem, de ennek vissza kéne kerülnie, ha be van kapcsolva a Kapcsolatszerkesztő általános fülnél az
Automatikus kapcsolódás ehhez a ....
Ezt ellenőrizd! Ha nem ez a gond, akkor a kapcsolatoknál nézz körül:
Ha itt is minden OK, akkor valaki elszipkázza a wifidet! Változtass jelszót. Ez már csak találgatás szint volt, de sose lehet tudni.
-
Kicsit többet elárulhatnál a használt rendszerről, DE-ről.
Milyen gépen fut a rendszer.....
Mit csináltál, frissítettél/telepítettél, ami után ez a jelenség jelentkezett?(#8320) Ibituba
sudo apt-get remove gnome-keyring-s
Ha nem használod súrún a terminalt, akkor szólok, hogy a -s csak ottmaradt, azt ne használd, azzal csak szimulálja, hogy mi lenne, ha.....
-
amdni
aktív tag
linux szerint gpt módban volt az ssd, ennek ellenére telepítettem mbr-rel win7-et, működött is, de most hiába ghosotolom az egész ssd mentést, nem indul el. Igaz lehet hogy a linux telepítéses próbálkozásaim közben legacy módra állította át az ssd-t.
Nem lett volna semmi gond, ha a linux mint látta volna az ssd-n a windows 7-et, de nem látta. Törölte az egész ssd-t mert elfogadtam amit felajánlott. Egy külső hdd-ről telepítettem a linuxot, kiírta hogy lát windows op rendszert, de a külső hdd-n látta, pedig azon csak egy bootolható telepítő rendszer volt winsetupfromusb programmal készült.
-
amdni
aktív tag
megvolt:
bootsect /nt60 all
bootrec /fixmrb
bootrec /fixboot
Ha jól emlékszem ezeket a parancsokat lefuttattam.
Nem működött.
De tiszta új telepítés sem ment végig, mikor a telepítő automatikusan újraindult, utána már az is lefagyott. Szóval ott mélyen voltak gondok az ssd partíciókkal.
-
amdni
aktív tag
Oké köszi, én eddig úgy tudtam hogy a grafikus particionáló ugyanazt csinálja mint a diskpart. Használtam már de úgy tűnt azt amit csinált nem több mint a grafikus particionáló.
Este kipróbálom, de 2-3 órámba telt a win7-et úgy telepíteni progikkal együtt ami le van mentve, azt csak szeretném visszaghostolni. Telepítem a win7-et addig amíg a telepítő újraindul, és akkor a c: meghajtóra ghost-al ráteszem amit lementettem. Így ok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest