Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padree.c2
tag
Köszönöm a segítségeket.
Ha valakinek a későbbiekben szüksége lenne ilyen infóra, leírom a tapasztalataimat a témával kapcsolatban.
A hardverkulcsos programokról: 6-ból négy nem működött virtualizált gépen. (Ezek gyártói tervező szoftverek, és az ehhez szükséges célszoftverek.)
Tény, hogy nem sokáig próbálkoztam, mert 3 óra után, amikor az egyiket működésre bírtam, viszont a többin az sem segített, kiegészítve egy internetes kapcsolat alapú géphez kötött kulcsos tervező szoftverrel, ami szintén nem akart működni a virtualizáció alatt.
Akkor döntöttem véglegesen a dual boot mellett.
Azzal viszont tökéletesen megy minden.
És az SSD miatt a váltás is elképesztően gyors.
Remélem, ha más is hasonló cipőben jár egyszer, tudtam neki segíteni a döntésben.
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon