- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfeca
csendes tag
Linux Mint 17.3
Feltűnt, hogy újabban nincsenek frissítések. Pedig voltak, csak épp a frissítés ikonja eltűnt a panelról, semmi nem jelezte, hogy frissült volna a Linux Mint. Minialkalmazások közül telepítve volt a Weather, de újabban nem működött, azt hittem elavult, tehát töröltem. Csakhogy! Telepítve volt a Radio Tray is, a "menü" / "hang és videó" pont alatt ott van, gondoltam elindítom, de sehol semmi. A panelen kellett volna látnom az ikonját, hogy állomást válasszak, semmi! Azt hiszem, nem kell folytatnom, mi is a problémám. Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen!
Köszönettel Ferenc!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon