- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Linux Mint Maya 13 mate 64Biten hogyan lehet az integrált videokártyát aktiválni, vagy ahhoz több RAM-ot rendelni?
Hogy konkrétabban kifejtsem.
Steamen megvettem a Portal 2-t. Windowsra telepítettem, de laggolt, mint állat. Ekkor jöttem rá, hogy az integrált videokártyámnak nem is volt fent a Drivere. (intel series 4 chipset family). Miután feltettem, jobb lett, sőt, sokkal jobb, de nem volt az igazi. Mivel a játék Linux alapra is megvan, így letöltöttem arra is, mivel az alap gépigénye is kevesebb a rendszernek, hátha jobb. De olyan rosszul fut, mint driver nélkül win-en.
Arra viszont nem tudok opciót, illetve nem találok, hogy hogyan lehetne ezen platformon beinvitálni a driverét.
Viszont azt tudom, hogy egy videokártya annál jobban dolgozik (mint a rendszer is), minél több RAM-ot kap. Alapból viszont csak 300-450 MB-t kap a rendszertől. Van 4GB DDR3 RAM-om. Ebből lehet a kártyának többet adni, hátha jobban futna? (Vagy a driverezés, de szerintem ha mindkettő összejön, perfect lesz a működés).Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kempingezés és sátrazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged