Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz Kanczy #62801 üzenetére
Örülök neki, hogy tévedtem. Nem követtem folyamatosan a VB-t, így nem tudtam behatárolni a csapatok erősségét. Gondoltam azonos szinten vannak, és a hazai terep, szurkolók miatt a Suning előnyben lesz, de a Damwon sokkal jobb volt. Megérdemelt győzelem! Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
nuke7
veterán
mestermunka b+
https://youtube.com/user/nuke7
-
Lokids
addikt
válasz cyber86 #62789 üzenetére
Igen. De inkább 2 percet. Borderless módpan kilép, de aattól még ugyanannyit kell várni, hogy betöltsön a kliens.
Amúgy csak szerintem sikerült ez a Seraphine nagyon gyengére?
Mármint úgy dmg.Annie 2 szintel és 1 full itemmel mögöttem és simán 1 hitelt. Míg én alig bírtam leszedni róla fél hp-t.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
kistusik
tag
válasz Lokids #62804 üzenetére
Hát az én személyes tapasztalatom, hogy 2 meccs alatt, mind a 2x a botunk minimum 0/10 ben volt. Nem olvastam el mit tud, de 2 meccs alatt, semmi hasznos spellt nem láttam tőle. Ellenben a Yone 21/2-be veei magát. Kérdezem én már 1 éve. Hol itt a balance. Samirárol ne is beszéljünk.
-
nuke7
veterán
válasz kistusik #62805 üzenetére
apropó botlane - csináltam egy kis trailert a sztorihoz, hogy hogy jutottam fel goldba
Bot lane carry - neeko & zyrahttps://youtube.com/user/nuke7
-
Lokids
addikt
Csoda történt!!!
Sikerült 5-ből (pontosabban 4-ből) 3-at megnyerni, így végre meglett a plat4!
Azt hiszem köv szezonig nem nyúlok már a soloQ-hoz.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
cyber86
őstag
válasz Lokids #62804 üzenetére
Írtam hiba jelentést riotnak hátha tudnak valamit reagálni rá. Nekem amúgy flexbe csinálja ezt. tft vagy egyéni játékot csinál vagy aram ott nincs gond. Solo/duoba nem néztem még.
Seraphine annyira nem gyenge. Az 1-ik meccsen miden volt és tök jól hozta és team fightba eléggé op.
-
Lokids
addikt
válasz cyber86 #62808 üzenetére
Nem úgy gyenge. Glacial + rylai + E az insta stun. Meg a jól eltalált ult is durva.
A gyengét úgy értettem, hogy full ap-ban a legtöbb mage egyszerűen erősebb.ClydeBeka2
Azért hozzáteszem, az adc rajta volt, hogy ne sikerüljön.
Meg vagy 6x estem neki ennek a besorolónak.[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
-=Vacsek=-
senior tag
sziasztok. tudna segíteni nekem valaki? 4 napja nem léptem be az euwestes fiókomba ami a fő csak azt használom. kiírt valami fiók frissítést. rámentem beírtam a felhasználónevem jelszót és eunordik volt kiválasztva véletlen. na most eunordikon is van egy régi lvl1-es accom. és most az euw-s felhasználó névvel és jelszóval a lvl1-es eu nordikra tudok csak bejelentkezni. Ez most hogy lehetséges? A kliensbe kiválasztom hogy euw és nem enged már be.
-
tenaijo
tag
válasz -=Vacsek=- #62812 üzenetére
Mivel riot account lett az összes felhasználóból, az azonos felhasználónevűek közül az egyiket meg kellett változtatnod. A kliensben már nem tudsz sajna választani, automatán bedob a loginhoz tartozó szerverre. Elméletileg mindkettőnek kéne működnie, az egyiknek a régi, a másiknak az újonnan megadott login névvel.
-
olloczky
senior tag
Hájdihó
Tegnap játszottam egyet április óta először. Valahogy rámjött a játszhatnék és a csilagok állása szerint volt is időm egyre. Ízi win volt xerath-tal bár talon volt ellenem kicsit fostam, de nem volt egy ász játékos..
hiába, ez még mindig egy izgi és jó játék
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
-
félisten
Az az alapvetés, hogy ennek a játéknak toxic a közössége és nem lehet jót játszani.
Pedig de, 4-5 között teljesen normális emberekkel találkozom rendszeresen."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok.
Történt velem a pár éves lol játék során először szeptemberben, hogy elszakadt a cérna és elég toxikus voltam, egyből jött a 15 nap ban meg kitüntetés nullázás. Olyan sok emberke van aki így beszél ezekre is instant jön a ban vagy csak engem kapott el így egyből?"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
Kanczy
Topikgazda
válasz pengegyerek #62818 üzenetére
Ne haragudj, de ez egy kicsit sem hihető. Évek óta folyamatosan anyázol, káromkodsz, és xd-zel itt a fórumon is, de játékon belül sosem? És elsőre tiltanak, ráadásul 15 napra? Ugyan már... ilyen nincs.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
aktív tag
válasz pengegyerek #62818 üzenetére
Chatet kapcsold ki
Van egy pont, amikor már tényleg csak így lehet játszani.Üdv!
-
pengegyerek
aktív tag
válasz Kanczy #62819 üzenetére
Pedig van, bárcsak láthatnád a chat logomat és ez az évek óta káromkodok itt ne haragudj de nem is járok ide évek óta xD Ezt honnan veszed? Ilyen mély benyomást tettem itt a fórumon vagy mi? Anyázni meg soha senkit semmilyen körülmények között de linkelheted ha mégis akkor vissza is szívok mindent
szerk. és tényleg 18óta írogatok ide xD de a káromkodás pláne az anyázás erős túlzás akkor is
[ Szerkesztve ]
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
ClydeBeka2
őstag
válasz pengegyerek #62823 üzenetére
Nem kell anyázni, elég ha azt mondod valakire, hogy béna/hibázott valamit és máris mennek a reportok. Pár ilyen játék, mondjuk 100/10-15 és jöhet a ban. De nem 1 játék alapján, max az volt az utolsó.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
pengegyerek
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #62824 üzenetére
Hát ez az én minden egyes meccsen ha elkezdenek vitázni pls no flame chill all together stb... mind1 is már letelt stb csak kíváncsi voltam mi alapján jött az a ban ilyen hirtelen
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
Kanczy
Topikgazda
válasz pengegyerek #62823 üzenetére
Rendben, lehet anyázni nem szoktál, de hogy kb. egy éven keresztül csak azért jártál ide, hogy belinkeld a rossz meccseid screenshotját, és kritikán aluli módon fröcsögj róluk, illetve a csapattársaidról egy rakás emoji és xd társaságában, az is biztos. És igen, elég nagy nyomott hagyott bennem, mert külön elkezdtem figyelni a hozzászólásaid, hogy kell-e törölni. Szerencsére nem kell a végén, de nem sokon múlott
A témára pedig sajnos csak annyit tudok mondani, hogy egyébként előfordulhat, hogy flamért tényleg csak egyszer riportoltak be (elvileg ezt látod az üzenetnél, amit kapsz), de mondjuk máskor afk, negativitás, vagy intelés miatt (simán lehet, hogy nem jogosan) kaptál még párat.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kistusik
tag
2 éve folyamatosan flameleke (elég toxikusan), kb minden nap. De tényleg. Elküldök mindenkit az .....ba. 5. Szintű honornál járok. Ki érti ezt a játékot? 1x kaptam 2 hét pihenőt, amikor valamilyen forumon olvastam azt, hogy ha beírod azt, hogy "kys" akkor instant bann jár. Poénból egyszer beírtam. Kaptam is a 2 hét pihenőt szóval ja... már azon gondolkodtam, hogy perma chat bant kérek én saját magam a riottol, hogy ne tudjak flamelni xD
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz kistusik #62830 üzenetére
Hát, gratula? Egyébként igen, gyakran olvasni mennyire következetlen ez az egész büntetés/jutalmazás rendszer. Apropó jutalmazás, már honor lvl4 utolsó mérföldkőnél járok, nagyon remélem beadja már lassan a lvl5-t, mert mindjárt év vége. Eddig megvolt lazán, de idén nagyon csiga sebességgel adogatta be. Pedig ugyanannyit játszok mint eddig, és viselkedésem se változott semmit. (makulátlan, elég magamban szidni többieket )
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kistusik
tag
válasz Sordoran #62831 üzenetére
Hát ne hogy azt hidd, hogy büszke vagyok magamra. Már 2 billentyűzetem bánta a játékot. Többször le is töröltem. Kiakaszt, de nincs más ami leköt. A fentivel csak szemléltetni próbáltam azt, hogy kb csinálhataz bármit, nem feltétlen fogsz bannt kapni. Ellenben lehet hogy csak annyirsz, hogy "Stupid Lux" és kapaz 2 hét pihenőt.
-
Beni97
őstag
válasz kistusik #62832 üzenetére
Nem tudom, hogy ez flame-nek számít, mert nem nagyon szoktam oltagatni másokat, vagy esetleg hibáztatni, általában szépen közlöm velük, hogy fogják be a pofájukat és a kurva játékra figyeljenek. Az tény, hogy ha veszekedés van abban is szívesen beszállok bár ott se szoktam csúnyákat írogatni. Persze könnyebb lenne mert szar az angolom és szívesen "fuck"-olnék a könyebb és rövidebb mondatok végett.
Viszont ritkán előfordul, hogy csúnyát is irok, aztán másnap jön lvlup-olt honor cuccom.
Érdekes.
-
Lokids
addikt
válasz kistusik #62830 üzenetére
Hogy a fenébe?
Idén honor 3/2-nél járok. És azért hajtok, hogy 3/3 meglegyen, 4-ről nem is álmodok.
Pedig nem flamelek. Engem max int/griefért reportolhatnak, mert szokásom feladni a megnyerhetetlen meccseket és hajtani arra (akár harcok erőltetésével), hogy minél hamarabb vége legyen.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
grimm2015
senior tag
Azért is chatban jár, ha írogatod, hogy pls go afk, vagy pls uninstall. Persze 0/15el semmit sem kapott 20+perces játéknál. Nekem azóta van letiltva chat, hogy ezért kaptam chatbant honor megint oda szezon vége előtt..., több is a győzelmem, mert nem vonja el a figyelmem mások f@szsága. Ostobaságokért megy a büntetés, a bűn (amitől oda a játék) meg büntetlen marad.
Battlenet: Grimm#22690
-
Chuzzlee803
aktív tag
Ki van fordulva magából a játék, ha van egy csapattársad, akinek igazából nincs kedve nyerni, ezért lefutja midet, kiafkol, valami egyéb trollkodást eszközöl, általánosan patkánykodik, és te ezért a "kérlek ne csináld"-nál erélyesebben küldöd el melegebb éghajlatra, akkor a gondolatrendőrség téged ér hamarabb utol, őt meg valószínűleg sosem ("rossz meccse volt", "ez csak normál tesóm", ahogy a pesti flaszteron mondják).
De igazából már ez az állítás sem állja meg a helyét nagyon, az elmúlt néhány hónapban kaptam egy pár szép kys-bombát - ami ugye főbűn a Tüntetés Játékok köreiben -, de visszajelzést a büntetésükről aligha.
Azért furcsállom, mivel a chatet egy csapatjátékban olyan szintre ki tudod kapcsolni, hogy csak 10 rohangáló, mókás figurát láss a térképen, ergo teljesen figyelmen kívül tudsz hagyni minden rasszizmust, szexizmust, homofóbiát, vagy ami éppen téged kényelmetlenül érint, a chatről érkező összes toxicitás ellen száz százalékosan el tudsz rejtőzni egyetlen paranccsal a meccs 0. másodpercében. (/fullmute all)
De a játékomat tönkretevő egyéneket nem tudom kikapcsolni, legalábbis még nem találtam meg a beállítást rá, és mégsincs rájuk annyi és olyan szigorú szankció, mint egy szószátyár csapattársra.
De persze lehet, hogy csak az én készülékemben van hiba -
Beni97
őstag
válasz Chuzzlee803 #62839 üzenetére
De amúgy nem rég el kellett fogadni a nem leszek toxic, nem trollkodok stb.. hülyeséget.
Annak gondolom nem volt semmi értelme. -
olloczky
senior tag
Na kinek hogy alakult ez a szezon?
-
grimm2015
senior tag
Holnaptól lehet újratanulni a tárgyakat...
Végre megszűnhet a hirtelen sebzés elleni tehetetlenség.Battlenet: Grimm#22690
-
sutyesz96
őstag
Nálatok is csak custom game megy?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
nuke7
veterán
na akkor probáljuk ki pbe-n az itemeket ...
https://youtube.com/user/nuke7
-
olloczky
senior tag
Mar bent van az uj shop, meg itemek. Nagyon furcsa, meg kell szokni :)
-
kistusik
tag
Oké. Akkor szerintem most jön az, hogy Vayne minden meccsen bannolva lesz.
Vayne W->Press the attack->Krakenölő. Kicsit szerintem túlzás lesz ez a hős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest