Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#62101) ChrystianHUN válasza Enigma1945 (#62100) üzenetére


ChrystianHUN
csendes tag

Igen hát sajnos az 50%ra törekvő machmakeing sokszor meglátszik. Ténylegesen kevés az olyan meccs ami már nem dől el az 5-10 percben. Biztosan van néhány százalék aki annyira jó hogy mindig tud carryzni de nekünk a többségnek sokszor meg kell szenvednunk a machmaking problémáit.

(#62102) kistusik válasza Enigma1945 (#62100) üzenetére


kistusik
tag

Volt egy 7-es winstreakem. Felmentem Gold2-be. Onnan? Mintha egy másik dimenzióba kerültem volna. 3 napja katasztófálisak a meccsek. 8-10-es losestreak. Visszaestem Gold3-ba. Egyik napról a másikra mintha az én csapatom ironos lenne, velem együt, az enemy meg diamond. 7-26, 20-45. Tehát ilyen 20-30-as kill különbségek vannak. Assassinnal nem tudtam megölni egy Xerathot vagy egy Syndrát. Mintha tankok lettek volna. Egy full comboval nem vittem le a fél hp-ját. Pedig egy szintüek voltunk. Stb. Szoval szerintem valami gebasz van a rendszerben, mert tegnap este kinis vették a Rankedet EUNE-rol. Meg sokan panaszkodtak. Ugyan igy. Amugy én is letöröltem tegnap. 1 hét pihi. Ha utána is szar lesz. Hagyom a picsába.

(#62103) LigetLili


LigetLili
kezdő

Köszönöm az előző hozzászólásokat.
Szerintem is gond van, nagyon rossz tapasztalataim vannak mostanában.
Gold promoból silver 3-ig sikerült eljutnom.... :U
Óriási különbségek vannak a csapat összeállításban (solo ranked). Elveszi az ember kedvét.

(#62104) kenwood válasza LigetLili (#62103) üzenetére


kenwood
veterán

"Óriási különbségek vannak a csapat összeállításban (solo ranked). Elveszi az ember kedvét."
Tul sokszor kerul smurf a csapatodba,es unalmas,mert nincs kihivas,allandoan leboostolnak ? :DDD

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#62105) LigetLili válasza kenwood (#62104) üzenetére


LigetLili
kezdő

Jah...pont erre gondoltam.... :K

(#62106) ChrystianHUN válasza kistusik (#62102) üzenetére


ChrystianHUN
csendes tag

Akkor semmi sem fog valtozni ha egyszer valahara silver tetejerol feljutok gold tetejere. Kiraly :D

(#62107) LigetLili válasza ClydeBeka2 (#62093) üzenetére


LigetLili
kezdő

Szerintem ezzel az a gond lehet, hogy így nem is lesznek igazi kezdők, vagy ha lesz is nem tudja megtartani a játék őket. A játékban volt szerencsém találkozni nem eggyel. Tény, hogy nem sokkal.
Amúgy engem nem érdekelne ez a téma, ha működne az egyensúly a jatékban, ami néha végülis működik. :)

(#62108) kistusik válasza ChrystianHUN (#62106) üzenetére


kistusik
tag

Valami biztos van. Mert nem létezik, hogy egyik napról a másikra úgy játszak mint egy bot. Meg a csapatom is. 1-9, 2-10 megy ilyenekbe jöttem le. De a csapatomnak is ilyen statja lett. Abban reménykedem, hogy valami balansz hiba jött be. Mert olyanok a meccsek, mintha LCS játékosok jönnének ellenünk:D meg mintha a Xerath tank lenne assasinnal ful komboval fél hp-ig sem tudtam levinni. Akali 3v1-ben alig tudtuk megölni úgy hogy Nami Q-t dobtam rá. Megy ilyenek:D

(#62109) Nammarci válasza LigetLili (#62103) üzenetére


Nammarci
csendes tag

Nekem is dettó. Gold promotol silver 4 aljáig dobott le. Azóta kinszenvedosen vagyok most silver 2ben de elég coinflip. Inkább átálltam már a jungelre megint mert olyan szinten useless erdészeink voltak az utóbbi 2-3nap, hogy a sutyerák a folyóban többet csinált. Hozzák a metapick graves,Elise,fiddlet és fogalmuk sincs hogy S mint kéne csinálni de az még egy dolog de az enemy jungler meg diabol szabadult killer Lee sin aki egyszerre tartja rettegésben mind3 lanet és 3draket lopott be tőlünk.. :D mikor mi kaptunk leet az afk farmolt, flamelt és montage videos playeket csinalt- minimális sikerrel. Halistennek leginkább csak flexen történt, de mostmár rá fogok szólni soloduoban a dodgera már sokszor már összevesznek picknel, mondják a baromságot és a temcompon is látszik hogy hulladék.
Az meg kicsit béna, hogy egy héten belül másodjára kapcsolják le (ráadásul hétvégén) napközben a rankedet mikor nyilván rengetegen használnák..
Valami van idén ezzel mert sokkal több időt ölök bele mint előző seasonben, határozottan jobb is vagyok(igaz más roleon játszok) és mégis több mint egy divizioval lejebb stuckolok. Aztán lehet H ennyivel erősödött a mezőny.. :F

(#62110) kenwood válasza kistusik (#62108) üzenetére


kenwood
veterán

A riot nemreg csinalt egy patchet, es azota a matchmaking nem ad olyan tarsakat, aki dczni,afkolni,tilteni fognak es a patch ota nem tudnak olyan host pikcelni,amivel elveszitik a lanet.

Ezt a patchet viszont a jatekosoknak csak az 50 szazaleka kapta meg,es te valszeg a masik 50-be kerultel.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#62111) RudiLicenc válasza kistusik (#62108) üzenetére


RudiLicenc
aktív tag

Gondoltam írok már ide is, habár talán kicsit más szemszögből, mert Dia2 felett nem hiszem, hogy van itt a fórumról játékos :D Tavaly Challengerbe végeztem mindkét ranked várólistán 149. (egyéni) és 15. (rugalmas) helyen szezon végén, úgy hogy mondhatni eléggé benne vagyok a játékban.

Ennek ellenére idén Dia2-ben szenvedek egyéniben, rugalmasban mondjuk sikerült visszaszerezni a kihívót, de lassan örülök, hogy meg tudom tartani. Szörnyen mennek a meccsek, és nem játszom jól, 43% winrate-el próbálok haladni. Dzsungel main vagyok, de minden meccsben kijátszanak, tavaly ez azért nem így volt. Ennek igazából egy oka van: többnyire tankokat játszok (Seju, Zac, Nunu), a jelenlegi metában pedig a Gravesek, Olafok, Evelynnek és Kaynek uralják a játékot. Ezekkel sajnos én nem játszom (az rangom szintjén semmiféleképpen sem), úgy hogy most szenvedek.

Nem feltétlenül a játékosokkal van a baj, szimplán az adott hőseik amikkel szeretnek játszani, kifutnak a játékból és jönnek helyette az erősebb hősök. Nem fogsz egyik napról a másikra rosszul játszani. Lose streakek persze vannak, nemrég nyeltem be én is párat, de utána jó esetben jönnek a győzelmek is.

Iménti meccsem autofill midként játszottam egy két millió pontos D1 Ekko ellen, hát nem volt kellemes de kihoztam egyenlőre a lanet. Az ADC kilépett miután le first bloodolták, de visszajött. Ment a feladás spam, de ha magadra koncentrálsz és nem idegeskedsz sok mindent visszahozhatsz. Az Ezrealt állandóan elkaptam, nem tudott mit kezdeni az előnyével. Leultiztam, utána a csapat szétszedte azalatt a pár másodperc alatt. Szóval fixen jó tipp, ha soha nem adod fel a meccset, mert minden meccs visszahozható.

De ha valakit érdekelnek tipp egy bizonyos matchupra, akkor szívesen segítek ha tudok.

Üdv!

(#62112) ClydeBeka2 válasza RudiLicenc (#62111) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Örülök, hogy valaki "profi" is ír ide, hátha legalább neked hisznek az emberek. :DDD

@Ligetlili Milyen balansz nem működik? Itt írták többen is, hogy van win streak meg lose streak. Nem ez lenne a balansz? Vagy mindig csak nyerni akarsz? :DD :DD

Kíváncsi lennék, ha ez a játék is solo lenne mire fognák az emberek... Mert pl. amikor játszok LoR-al (Riot kártyás játéka) és 100ból 40-45 gamet elveszítek (tehát még így is 50% feletti WR) akkor nem panaszkodok, hogy de szar a balansz, mert csak ilyen vagy olyan deck ellen játszok. Vagy, hogy az egyik meccs csak 6 pecig tart, a másik 12. Ilyen a játék basszus, van amikor nagyon megvernek, van amikor én a másikat. Vagy tényleg nem értem itt mire gondoltok. :F :F

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#62113) kistusik válasza RudiLicenc (#62111) üzenetére


kistusik
tag

Látom te 21 pontokat kapsz:D nálam nem így volt/van. 16-18 kapok, 18-21 veszítek. 51%winrate. De 49%winraten ugyan így volt.

(#62114) LigetLili válasza ClydeBeka2 (#62112) üzenetére


LigetLili
kezdő

Na ne már, akkor ezek szerint tényleg teljesen normális, hogy visszaesek gold promoból silver 3-ig?
omgomg

Biztos én vagyok kevésbé tájékozott, nézzétek el nekem...Én csak próbálom megérteni. Nem hiszem, hogy egyik napról a másikra ennyit romlik a teljesítményem, olyan lettem, mint egy minion. :D Azért ez nem túl jó érzés (az biztos, hogy a jövőben tartózkodok a hasonló hozzászólásoktól :) )

Medvetojás:
Amit a hősök kifutásáról írtál tök jó, nem tudtam volna így megfogalmazni, de már egy ideje érzem.

Kérdés: ki mit gondol a counter-ről? Inkább csak 2-3 main hőssel érdemes rankeden játszani, vagy a counter pickek a jobbak?
Szerintem a counter hőst tudni kell használni is különben mit sem ér. :)

(#62115) RudiLicenc válasza kistusik (#62113) üzenetére


RudiLicenc
aktív tag

Valóban, és még ez - legalábbis az én megszokásomhoz képest - elég kevés, tavaly 24-ekkel mentem végig Diamondon, sőt promo után skippeltem a D4-ből a D3-at, és rögtön D2-be dobott fel (van ilyen is :D) , úgyhogy igazán elégedett lehettem akkoriban. De nekem se lenne jobb, ha nem "örökölné" meg a fiók a tavalyi rangom alapján a jó LP nyerési/vesztési arányom.

A winrate önmagában nem sokat mond, nagyban számít a meccsek száma is. Nekem 56 meccsből van 43% most. Látványosan rossz a WR-em, de relatív kevés meccsből, ezért ezen persze könnyen javíthatok. Ameddig tudsz nyerni, addig nincs gáz. Lassúnak tűnhet a haladás, de kitartónak kell lenned, egyedül az 51-52%-os WR-el tudsz feljebb menni sajnos. Nagyon kellemetlen, ha ugyanannyit/kevesebbet nyersz, mint vesztesz.

SZERK: Még egy szuper hasznos tipp: néha muszáj dodgeolnod. Ha látod, hogy nem nyerhettek, ne kockáztass és lépj ki a hősválasztásból. Naponta (21 vagy 22 óránként azt hiszem) egyszer ezt 5 perc wc szünetért és -3 LP-ért megteheted, és érdemes kihasználni. Nem rontja az LP nyerési/vesztési arányod, ellentétben egy vereséggel. :)

Ligetlili: Magas rangokban minden játékos 2-3 hőst tud játszani konzisztensen jó teljesítménnyel, így én is. 4-5 éve még minden meccs előtt a pickelésnél megnéztem gyorsan neten, mi a legjobb counter az adott hősre. Mostmár ilyet soha nem csinálok, helyette a teljes ellenfél és a saját csapatod erősségeit/gyengeségeit tartom szem előtt.

Nincs tank? Pickelj tankos supportot/jg-t/topot.
Nincs AD sebzés? Pickelsz egy AD sebzés alapú hőst.
Az ellenfélnél sok a stun, root (CC)? Hiába érzed a Master Yi-t, nem hozhatod be, mert mindig le fog fogni valaki. Hozz Olafot vagy akár egy tankosabb hőst, és átrohansz az egészen. Ha autofill vagy, akkor maradhatsz a counter picknél, de olyat ne játssz, ami szinte teljesen új (Katarina first time nem fog jól elsülni, hiába pentázott az előző meccsedben 3 másodperc alatt) :D Gyakorolni normálban, vagy smurfön szigorúan, senkinek se jó, ha emiatt bukja a meccsét.

Továbbá, a hősök kifutásáról érdemes szem előtt tartani a PBE (teszt szerveren) a változtatásokat, ezeket legegyszerűbben ezen az oldalon lehet ellenőrizni, a "PBE Tentative Balance Changes" posztokat csekkolva.

[ Szerkesztve ]

Üdv!

(#62116) nuke7 válasza kenwood (#62110) üzenetére


nuke7
veterán

:))

https://youtube.com/user/nuke7

(#62117) kistusik válasza LigetLili (#62114) üzenetére


kistusik
tag

2-3 hőst kell mainelni. Szerintem az jobb, és tanulj meg azzal a 2-3 hőssel counterelni. Meg apróságokra oda kell figyelni. Mikor van CD-n a spellje, van-e potija, mennyi majája van. Ha úgy van engedd be és várd meg a jg-t. Szóval érdemes minden hőssel játszani 1 meccset hogy tudd ki mit csinál. De 2-3 mainelek én.

(#62118) LigetLili válasza kistusik (#62117) üzenetére


LigetLili
kezdő

Köszönöm a válaszokat. Igazából én is így gondoltam eddig, így is játszottam (főleg: Leona, Taric, Sona). Legfeljebb arra figyeltem, hogy ezek közül azt pickeljem, amelyik valamelyest countereli az enemyt. Csak valahogy elbizonytalanodtam most. Arra gondoltam, hogy elkezdek újabbakat (pl. Senna, Zyra, Lulu) megtanulni, és azokkal újra próbálkozni. Máskor bejött már a váltás.

(#62119) Beni97 válasza LigetLili (#62118) üzenetére


Beni97
őstag

Lulu-t tudom ajánlani. Egy jó vayne vagy kog mellett undorító.

(#62120) ClydeBeka2 válasza LigetLili (#62114) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Igazából normális, lehet utána meg felmész Gold 2ig. Ebben a range-ben van jelenleg a szinted, erre így ezt mondanám. Persze látatlanban az ilyet mindig nehéz megmondani. Nekem is volt, hogy tilteltem rankeden és addig játszottam, amíg nem nyerek és 6 lose után is mentem még egyet... És ott bizony elment 200 elo simán 6-7 meccs alatt.

Ha tényleg fejlődni akar az ember, akkor rá kell feküdni a tanulásra, 2-3 különböző szituban jó champpel, ahogy a kollégák is írták. Ha nem vagy olyan jó mechanikailag, tehát lanen vagy skillshotokban persze ez nehezebb, akkor érdemes a macro részére rámenni a dolgoknak. Nagyon sokösszetevős a dolog. Meg el kell dönteni, hogy most tényleg climbolni szeretnél, vagy jó eljátszogatni is. Én már a másodikat követem és nem idegeskedek rajta. Nem is játszok egyedül már emiatt, soloban sokkal nehezebb. Bár szerintem az az igazi soloq játékos aki egyedül tolja, és becsülöm is azokat :)

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#62121) kistusik válasza LigetLili (#62118) üzenetére


kistusik
tag

Kb 100-120 gamen kersztül hardstuckoltam Gold4 0-40 lp között, úgy hogy 0 lp-n 3x loseoltam és nem dobott le Silverbe. Én úgy csináltam, hogy felmentem op.gg-re megnéztem hogy eune szerveren Goldban melyik karakternek van a legnagyobb winrateja és igy esett a választás Lulura meg Namira. Namival 41 game 61%winrate. Vele fel is jutottam Gold 2-be. CsK az a baj mind a 2-vel, hogy nagyon papir champek. Szóval hozzá kellett szokni hogy a backlineban kell maradni és nem agresszívan játszani. De ezt a 2-őt én is tudom ajánlani.

(#62122) Kanczy válasza Beni97 (#62119) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Persze, csak más mellett meg közepes. Lanen agyon kell verni, és elég haszontalan, ha nem hypercarry van mellette :(

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#62123) nuke7 válasza Beni97 (#62119) üzenetére


nuke7
veterán

hát vagy a yumi macskát,nem..? :U :D

ha már support témánál vagyunk - szoktunk funolni az éjszakába néha :DDD

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#62124) Beni97 válasza Kanczy (#62122) üzenetére


Beni97
őstag

Ezért nem csak 1 karakterrel kell tudni játszani :D

(#62125) Lobeu válasza nuke7 (#62123) üzenetére


Lobeu
csendes tag

Befogadtok discordon bronzos 2champes* playereket is? Vagy kell egy minimum játéktudás amivel lehet csatlakozni? :B

*only tryndamere és garen amivel tudok játszani, próbálkoztam már pár másik champpel, de csúfos kudarc lett mindig a vége, ezért nem is erőltetem inkább tovább. Amúgy bronz1, mostmár pár hónapja ide ragadtam be. :(

[ Szerkesztve ]

(#62126) nuke7 válasza Lobeu (#62125) üzenetére


nuke7
veterán

hát, mindenki elkezdi valahol - amúgy meg ha neked jó ahol vagy és funolni jársz a játékba, az is teljesen rendben van - ha meg fejlődni szeretnél, az is ok. :)

https://youtube.com/user/nuke7

(#62127) Lobeu válasza nuke7 (#62126) üzenetére


Lobeu
csendes tag

Én itt elvagyok, játszani szeretek, nem az érdekel, hogy milyen rangba vagyok. De a loosestreakeket nem szeretem azért.

Van egy általános időpont, vagy valami, amikor szoktatok játszani? Vagy hogy lehet csatlakozni? Nem sok ismerősöm van, akivel tudnék játszani sajnos, egyedül meg nem annyira fun. :B

(#62128) LigetLili válasza kistusik (#62121) üzenetére


LigetLili
kezdő

Igen ezt a módszert ismerem én is, és használtam is, emiatt vettem elő Sonát megint és tanultam meg Taricot. Még meg szoktam nézni a LOL statisztikámat, ami szerint Taric-kal van a legnagyobb winrate-m. Namival nem boldogultam jól, bár nagyon szeretek vele játszani.
Blizzleberry buildjeit szoktam nézegetni, használni, nekem bejöttek. Mostanában már igyekszem a saját játékstílusomhoz, az adott játékhoz igazítom a buildeket.
Egyébként Namit meg a hasonló champeket egy assasin könnyen levadássza, rengetegszer jártam így. Úgyhogy ha látom, hogy assasint vagy valami "ugrálós" :D hőst (Kassadin, Ekko) pickeltek az enemynél már nem is merem hozni ezeket, mert tuti rám vadásznának.
Yuumi mellé nagyon kell egy erős champ, az én szintemen ritkán pickelik, és ritkán játszanak vele jól, legfeljebb bot premade-ben működne szerintem.
Köszönöm :)

(#62129) kenwood válasza Lobeu (#62125) üzenetére


kenwood
veterán

teammr van, igy a bronzos miatt konnyebb az enemy team is. kive ha mindenki mas iron, mert akkor te huzod fel a team mmrt :DD

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#62130) nuke7 válasza Lobeu (#62127) üzenetére


nuke7
veterán

nincs időpont, aki fenn van discordon az látja h írsz és játszunk ha épp mindenki ráér - amúgy van egy táblázat a csoport összefoglalóban, de nem tudom, hogy mennyire naprakész...

én inkább éjszaka játszom ha játszom

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#62131) Lobeu válasza nuke7 (#62130) üzenetére


Lobeu
csendes tag

Én irtam, hátha ráér valaki ma este. :B

(#62132) Enigma1945


Enigma1945
őstag

sziasztok!
Egy érdekes dolgot szeretnék megosztani veletek.
Nem lesz rövid, de akinek van egy kis ideje kérem olvassa el.

Legutóbb ugye megírtam, én letörlöm a játékot, mert elegem van az elo hell-ből.
A mai nap találkoztam egy nagyon régi barátommal, ő gold 1-2 szinten mozog. Tavaly Plat 3-ban végezte. Mondtam neki a problémámat, és megállapodtunk abban, hogy eljön hozzám, rakjam fel újra a játékot, és toljak pár meccset a fiókján, nem baj ha bukom a játékot, és ha feedek akkor sem rankeden.

Na! Jönnek a kérdések:

Miért van az, hogy nagyobb elo-ban, én is sokkal jobb vagyok?
Miért van az, hogy nagyobb eloban nem halok annyit?
Miért van az, ha nagyobb eloban játszom, és ha bukóra is áll a meccs, akkor is tudok normális eredményt felmutatni, MÍG LOW ELOBAN ezt nem tudom megtenni?

Goldban is vannak feederek ( volt egy 0/13-as yasuo topom haver fiokjan ) de mégis sokkal jobb eredményet tudok elérni, mint a elo hell-ben.. Miért?
Barátom is megjegyezte, hogy valami nem kóser a játékkal. Vagyis a balance-al.
Aztán miután toltam 3-4 kört a fiókján, mondta menjek fel az enyémre, és toljak egyet.
Az eredményt a képen láthatjátok.
Gondolkoztam, és elkezdek új fiókot. Veszek xp boostot, és újra kezdem az egészet, nem érdekelnek a skinek sem.
Köszi, aki elolvasta, sry ha hosszú lett.

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#62133) pengegyerek válasza Enigma1945 (#62132) üzenetére


pengegyerek
aktív tag

Na igen ezt már én is teszteltem egyik munkatársammal :D csak mi úgy játszottunk, hogy az én accomon ment miden, ő plat 2 Annie main így azzal jött midre és hála a szent égnek a játék nem hagyott cserben rögtön az első játékában kapott egy 300k yasuot akivel úgymond egálba voltak majd jött a teamfight rész és el is vérzett haverom a nagyon faja csapattal együtt xD Így legalább biztosítékot nyert az állításom, hogy nem hiába mondom a low elo sokszor mint egy világbajnokság xD a legizgalmasabb szakasz a lolban xD aztán volt még egy sokadik játék ahol zac plusz diana leckéztette meg de nagyon azóta nem is játszik az accomon :DD

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#62134) kistusik válasza Enigma1945 (#62132) üzenetére


kistusik
tag

A személyes véleményem. Tehát ahogy én ezt gondolom. Nagyobb eloban szerintem nyugodtabbak az emberek. Megfontoltabbak. Nem agresszív a játékstílusuk. Nem akarnak carryzni. Valószínűleg a mikor és makro játékuk jobb (biztos) és arra koncentrálnak jobban (farm, objekt stb.) Valószínűleg nem a killekre mennek, hanem csapatként akarnak nyerni.

Low elo. Sok a smurf. Egészen goldig. Itt Gold 3-ban is vannak olyanok hogy 2-27-re veszítünk és premade smurfok jönnek. Ránézek az accjukra és azt látom, hogy lvl40 es a csávó és az utóbbi 20 meccsen ilyen 15-25-ös killjei vannak. Ez bosszant a legjobban. De ma rakott ki egy hirt a Riot. De még nem olvastam. De a bomlasztó magatartásról irnak, hogy azokat próbálják kiszűrni. De majd a smurföket is ki akarják.

És hát iron, bronze, silverből nagyon nehéz kijutni egyedül. Pont ezek miatt.

(#62135) Enigma1945 válasza kistusik (#62134) üzenetére


Enigma1945
őstag

Köszi mindenkinek, aki válaszolt!
Megfogadom barátom tanácsát. Már nem izgat, elkezdek egy új accountot, és én is óvatosabban állok neki a játéknak.
Fókuszálok 2-3 hősre, ( Janna, Lulu, Sona ) és velük fogok csak játszani egy ideig.
Aztán meglátjuk mi lesz.

[ Szerkesztve ]

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#62136) ClydeBeka2 válasza Enigma1945 (#62132) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

5 game alapján nem lehet levonni semmilyen következtetést. Lehet simán placebo hatás is. Valamint azt se írtad hol játszottál, ha support, akkor nagyon egyszerű a válasz, jobb játékosokat könnyebb supportolni, mert ők tudják mit kell csinálni, még ha te nem is annyira. Ezért "csúfolják" az egirl supportokat is, hogy felcarryzik őket, mert a 90 éves nagyanyám is rá tud rakni egy shieldet az adc-re. Valamint győztes meccsen mindenki jobbnak látszik.
Ezzel nem leszólni akarok senkit, csak az ilyen jellegű 5(!) games tapasztalatok nem sokat érnek szerintem, de kíváncsi vagyok hol végzel az új accounton, várom a végkifejletet. Sok sikert! :)

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#62137) Enigma1945 válasza ClydeBeka2 (#62136) üzenetére


Enigma1945
őstag

Mit jelent az, ha valaki scriptel a jatekban?
Néztem a barátomnak a meccsét, és 49-1 katarina szuletett.
A bázisra be tudott menni megolni oket, anelkul, hogy meghalt volna.

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#62138) kistusik válasza Enigma1945 (#62137) üzenetére


kistusik
tag

Script az amikor meg írsz valamit. Játékon belül. Mint példul WoW-ben egy NPC föl alá járkál. Az egy megírr script. Egy automatizálás. Nem vagyok informatikus szóval lehet nem ez csak hasonlót írtam. A lényeg az, amit videoban láttam, egy külsős csalo program. Ami valószínűleg előre jelzi a scripteket. Tehát látod pl hogy kinek merre fog menni a skillshotja. Ezen kívül ami még a videóban volt, hogy a skillshotokat autómatikusan hősre nyomja el még akkor is ha a hátadmögé célzol, és autómatikusan dodgeolja a spelleket úgy hogy nem nyúlsz semmihez. Autómatikuson arréb sétál. Szóval perma bann jár érte.

(#62139) Enigma1945 válasza kistusik (#62138) üzenetére


Enigma1945
őstag

Ez igen, nem semmi.
Köszi a választ!

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#62141) Beni97 válasza Enigma1945 (#62139) üzenetére


Beni97
őstag

Beírod yt-ra lol script és sok mindent fogsz találni. Talán xerathra és morganára használták sokan.
De amúgy lol-ba a script az annyit tesz, mint kistusik is írta. Soha nem misselsz semmit, soha nem talál el semmi, és látod a hatótávokat.
De nagyon kicsi az esély, hogy lol-ba csalóval találkozz. Én szerintem még nem is találkoztam. Ennek oka annyi lehet talán, hogy nem Kínában játszok és egy script csalás sokkal drágább lehet, mint egy wh vagy aim.

Az a 49-1-es katarina meg kitudja. Ha nem a 325. percenben csinálta akkor az nem nagy dolog. Spawn turret nem egyből lő rád, és nem öl meg egyből. Egy feed kata 3 mp alatt bemegy oda és ki is jön.

(#62142) Enigma1945 válasza Beni97 (#62141) üzenetére


Enigma1945
őstag

Már a tizedik percben 22-0 ra állt :D
Kinek hogy jön be az új patch?
Nekem tetszik az "új" szurdok, igaz még csak botok ellen tudok játszani egyelőre

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#62143) nuke7 válasza Beni97 (#62141) üzenetére


nuke7
veterán

wh és aim..? :U :F

https://youtube.com/user/nuke7

(#62144) Beni97 válasza nuke7 (#62143) üzenetére


Beni97
őstag

Azt nem konkrétan a lolhoz írtam, hanem mint csalás.

(#62145) Beni97 válasza Beni97 (#62144) üzenetére


Beni97
őstag

(#62146) kistusik válasza Beni97 (#62145) üzenetére


kistusik
tag

Érdekes hogy mindenki szidja a klienst. Nekem 3 év alatt soha semmi bajom nem volt vele.

(#62147) SkiDev válasza kistusik (#62146) üzenetére


SkiDev
senior tag

Akkor magasabb az ingerküszöböd :) . Volt olyan, hogy nem reagált a meccstalálatra, honorálás előtt folyamatosan dobta a Nem válaszol üzenetet, és nem lehet amellett sem elmenni, hogy meccs elején mindig, meccs közben néha droppol egy olyat a játék, hogy öröm nézni. i5 van alatta, 12 GB RAM, régen ilyeneket nem művelt.... Nincs itt minden rendben. :) Persze, hidegen hagy már manapság, elnézem egy 10 éves bétának. ;]

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

(#62148) Enigma1945 válasza SkiDev (#62147) üzenetére


Enigma1945
őstag

Nekem a mostani patch után droppol. Fix 80-on tolom, és néha beesik 66-ra. De mindig 66-ra.

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#62149) grimm2015 válasza SkiDev (#62147) üzenetére


grimm2015
senior tag

Amikor 0/10ben van 15percél a lv7 yasuo, nem figyelsz a kliensre.
Am a klienssel problémám nekem sincs, még akkor sem szokott, amikor írja a játék, sokkal inkább zavarnak a játékos(társak).

Battlenet: Grimm#22690

(#62150) Beni97 válasza grimm2015 (#62149) üzenetére


Beni97
őstag

Mi az összefüggés az első sorban? :F

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.