- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
-
nuke7
veterán
rájöttem, hogy intermediate bot meccseket kell menni.
pvp-ben úgyse tud nyerni az ember (aramon is tök random, van hogy akkor is nyer a csapatunk ha simán lefutom...) így meg biztos a win és még a küldik is megvannak
👌 -
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
nekem az fura, hogyha reportálja mindenki akkor a riot miért nem csinál semmit..

-
nuke7
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
te tudod, pont 2 éve nincs hozzá támogatás...
(szóval olyan sok frissítés nem jöhetett azóta...)support for Windows 7 ended on January 14, 2020
-
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
Igen, ezek mind valid dolgok, én se találkoztam meg olyan emberrel akinek a 8 közelebb volt a 7hez mint a 10
…
viszont igen, arra is céloztam, hogyha a Microsoft nem támogatja már a 7-t, riot se fogja valsz… különösen h volt frissítés, riot launcher meg minden…
-
nuke7
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
egy próbát megérhet a 8.1 is... (amit amúgy nem értek, hiszen a 10 sokkal közelebb van a 7-hez mint a 8, dehát te tudod... 🤷♂️ )
-
nuke7
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
1) vagy gyenge a géped
2) vagy régi az op.rendszered
vagy mindkettő.
(már egy éve nem támogatja szerintem a MS a win7-t...
) -
nuke7
veterán
hát szerintem a normál game-k win-rate-jét ne nézd, oda tesztelni járnak az emberek meg baromkodni.... (sajnos van aki rankedre is
)viszont vigyázz ezekkel a videókkal, szerintem keress kifejezetten low-elo-s dolgokat, mert hatalmasat lehet "koppanni" ezek után... Csinálsz pl egy tökéletes jungle clear-t pont kiérsz gank-re és hazamegy a laner... mert low elo és nem nézi hogy hol vagy, a pingeket se, későn veszi észre, stb.
Ezért én úgy gondolom hogy gold aljáig / tetejéig kb. azzal nyersz, ha hozol egy erős meta champ-et és jobb vagy mechanikailag mint a többiek. Hyper carry aztán szevasz.
nagyon változó, hogy ki/mennyire nézi a térképet, csapattársakat, objektíveket, milyen a wave management, stb. ráadásul low-elo-ban, ha bármilyen champ-el nagyon jó vagy ( OTP ) még akkor is simán tudsz climbolni, úgyhogy jó, ha tudod az alapokat, de low elo-ban kicsit máshogy néz ki a játék

-
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
csúnyán beszéltem, mert ugyanazat építettük hárman, és csak nem jöttek a hősök, pedig a %-ok rendben voltak...

-
nuke7
veterán
nna, meg is van 10év első 14napos ban-ja TFT miatt

-
nuke7
veterán
válasz
Darko_addict
üzenetére
10 év alatt sose volt 40ms (38-41) alatt a Ping, bárhonnan játszottam - szerintem ez már nem érzékelhető de majd a master tier-es kolléga kijavít...
-
nuke7
veterán
btw ha valóban jó nyugati animációs filmet szeretnétek nézni, akkor castlevania

-
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
nemhiszem. low elo-ban ez nem így van, rég jártál arra szerintem

(low eloban a legtöbb support ígyis-úgyis useless
) -
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
szerintem is support a legjobb kezdő role

-
nuke7
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
de nem érdekes, hogy szerinted milyen szinten vagy, ez a lényeg

ahhoz, hogy gold 4 legyél, gold 1-es szintet kellene stabilan hoznod.
amíg az nincs meg, nem mondhatsz semmit a játékra.
Én is tudok goldos / platosokkal játszani, nem is lógok ki általában, de ezért nem vagyok gold, mert nem tudok stabilan gold1-es szintet hozni és annyira nem is érdekel a játék, hogy kifejezetten emiatt gyakoroljak. -
nuke7
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
pedig ez egy ilyen játék

ha statisztikailag haladni szeretnél akkor egy ligával jobban kell játszanod, mint ahol vagy, ez már régi igazság, 10 év alatt nem igazán változott.pl. ahhoz, h silver 1-ből gold 4 legyél gold 1-es szintet kell hoznod stabilan

(vannak kivételek, de statisztikailag így tudsz feljebb jutni)btw a statokból nem úgy tűnik, hogy te carry-zted, hanem úgy, hogy a te csapatod egyértelműen jobb volt mint a másik

-
nuke7
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
legalább a fáradtságot vedd, hogy megnézd, hogy mi az a "shounen anime" ha ennyire nem érted...
"A shounen anime is an animated form of entertainment (such as a cartoon) that is marketed towards young teen males between the ages of 12 and 18."nem muszáj badarságokat írni, az arcane besorolása: TV-14
tehát nem, nem felnőtteknek szól, tehát igen, shounen.Pl. a Berserk TV-MA, tehát mature, tehát felnőtteknek szóló, tehát nem shounen
részemről a téma lezárva, totál nem vagy képben.

-
nuke7
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Mindegyik shounen, ugyanaz a kategória, hogy érted h nem hasonlíthatók össze..?
szerintem nézz utána a dolgoknak. Tiniknek készülnek ezek =
18 alatt nálam gyerek.rengeteg shounen van, ebből az arcane csak azzal tud kiemelkedni h kurva sokat költöttek az animációkra és lol a téma. De mint írtam ha nem lol témájú lenne, simán középszerű lenne, szép artworkkel.
meg persze imagine dragons. De ennyi.nalam ennél magasabb a mérce.
-
nuke7
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Animáció jó, de a stílus már ízlés kérdése.
az összes karakter antipatikus/sztereotip.
minden “fekete/fehér”. ( igazából a néző egyik karakterrel sem tud azonosulni - nincsenek is annyira jól kidolgozva amúgy … vagy csak annyira uncsi volt, h nekem teljesen kimaradtak a dolgok…
Lore-bol úgyis tudjuk a nagyrészét a dolgoknak és új karaktereket meg nem hoztak be vagy nem tudunk róluk szinte semmit, vagy egyértelműen antagonisták)igaz, a célcsoport valsz a gyerekek, nekik lehet h bejön, de ennél a jó shounen-ek kilométerekkel jobbak. (Naruto/shippuden, Bleach csak h értsd mire gondolok - felnőtt dolgokról - Berserk - nem is beszélve)
ezt cuccot a marketingre meg a Player base-re költött pénz viszi/húzza fel, kétlem h mérhető számú új játékost húzna be.
ugyanilyen sorozat ha nem lol témájú egy tucat van… -
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
megnéztük végül a harmadikat is... hát.
kicsit javult, az első kettő iszonyat uncsi volt.
(inkább az új dexterre vagyok rápörögve) -
nuke7
veterán
Hat megnéztem az első másfél részt ebből a league anime-bol… kegyetlen unalmas.

-
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
congrats!
-
nuke7
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
az ismerőseim mindig kinevetnek, hogy csak 23 ezer kék essencem van... normálisabb játékosoknak alap a hatjegyű mennyiség...
-
nuke7
veterán
válasz
Kanczy
üzenetére
pedig már tencent, egy ideje nem?

Tencent mobil irányba akar menni a lol-al meg egyre kevesebben játszanak... (gondolom ezért jöttek a mobilos verziók - tft, kártya meg wild rift... ) és nincs elég fejlesztő vagy nem tudják a jobbakat már megfizetni...
https://dotesports.com/league-of-legends/news/riot-strained-relationship-tencent-declining-players-mobile-games-information-32079 -
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
jó, de 20k dmg-el meccsenként 50 meccs... napi 5 meccs (ami mondjuk egy konzisztens tempó) 10 nap alatt megvan, de ha kevesebbet játszol akkor monjuk két hét... van még rá 3 hét.
(ezzel együtt nekem lehet, hogy nem lesz meg, nem játszom annyit - 358 000 -nél vagyok kb. 30 meccs után
) -
nuke7
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
ha 50k sebzést csinálsz minden meccsen, akkor 20 meccs alatt megvagy.
Nem tűnik annyira durva számnak...
-
nuke7
veterán
válasz
olloczky
üzenetére
én még leragadtam a klasszikusoknál...
AOD... Put some wards up - és az I just played jax
-
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
nekem a dominion tetszett...
meg a twisted treeline - ott legalább volt értelme a duo-nak mert le lehetett hozni ha feedert kaptál, viszont ti tudtatok carryzni... -
nuke7
veterán
válasz
Beni97
üzenetére
nem lehet leragadni a hello world-nél, ez van, ha iszonyatosan népszerű e-sport játékot fejlesztesz.
Ezzel szerintem nincs gond.Ami engem érdekel, hogy bármilyen módon befolyásolja-e a matchmaking-et, ha költesz a játékra... ezt jó lenne tudni, de ebből bazi nagy balhé lenne, ha kiderülne...
-
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
két dolog:
~4-5000 meccs alapján amúgy már valóban lehet statisztikára hivatkozni szerintem...
(a módszer első látásra jónak tűnik, vezeted mikor kik vannak a team-ekben és valóban elég jó grafikinokat lehet belőle csinálni
- mondjuk itt azért bejöhet a képbe az ip címre szűrés is már...
)
másik: Mit érne azzal ha írna a reddit-re..? -
nuke7
veterán
válasz
Kanczy
üzenetére
Mit igazolnak pontosan..? Hogy megéri tankot építeni..?
Nézzünk egy nagy winrate-es hőst,
Urgot:
Egyetlen igazi tank item neki a thornmail, de azt kevésbé javasolt mint a sterak. A többi dmg.Vagy Sett?:
Full dmg, esetleg egy sterak és 5.-6. itemnek egy deadman's vagy thronmail.Morde? esetleg egy thornmail, de azzal sokkal kisebb a winrate-je mint a dmg itemekkel.
És kinn is vagyunk a top10-es champekből winrate szerint....
Mundo az első, akinek full tank build javasolt, 13. winrate szerint - de ugye a tank itemekhez sok pénz kell - mire az összejön ha nem snowball-ozol vége a meccsnek, itemek nélkül meg bazira nem vagy tanky, cserébe még sebzésed sincs.#64135 Yodamest : az lehet, hogy pro-play-re van balanszolva, de a statisztikák pont a pro-playt hagyják figyelmen kívül, hiszen az nagyon kis %-át teszi ki a játékosoknak/játékoknak.
A statok pont, hogy a low-elo-t favorizálják
Cho, Rammus, Tahm tudnak facetankolni
csak épp nem olyan magas a winrate-jük mint a dmg dealereknek -
nuke7
veterán
válasz
kistusik
üzenetére
Igen, a probléma csak az, hogy a tankok = chogath, esetleg tahm kench és vége a listának. Semelyik másik “tankot” nem nehéz megölni tapasztalataim szerint.
es itt is feltétel, hogy a tank nyerje a lane-t és kapjon killeket - ami egy assassinnal nem.ez a gond, nem az, hogy különbözőek a champek.
-
nuke7
veterán
-
nuke7
veterán
sajnos low-elo-ban szerintem nagyon kevesen értik, hogy bármelyik champ kap 7-8 kill-t, utána sokkal nehezebb a játék...

hiába áll 7-18-2-ben a zed/fizz/kata/akali/LB/stb. ami ugye 0.5 KDA - akkor is felrobbant... 2-4-0-ban sokkal kezelhetőbb és ugyanúgy 0.5-ös KDA-ja van...

-
nuke7
veterán
amúgy azt néztem, hogy úgy tudom magam 40% win rate környékén tartani, ha két vesztes játék után nem erőltetem...

-
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
kéne valami ilyen feeder büntetés is...

- mert minden játékban van olyan champ, ami 10 kill után nem megállítható ha nem szedi nagyon össze magát a csapat...
(és ehhez még igazából feedelni se kell... lanen meghal 2-3x az illető, roamol egyet az ellenfél és a teamfight szakaszt már 5-6 killel kezdi, netán még 1-2x elkapják a support / jungler-t és kész...) -
nuke7
veterán
válasz
RudiLicenc
üzenetére
dehát miért játszol ilyen alacsony elo-ban..?
ez diamond 1 ha jól látom...
közben láttam, hogy soloQ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

…
)
welcome to the club 

a sztorira kíváncsi vagyok, ezért majd áttekerem a részeket, de pont h nagyon uncsi nekem.

meg a twisted treeline - ott legalább volt értelme a duo-nak mert le lehetett hozni ha feedert kaptál, viszont ti tudtatok carryzni...