Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61901) SkiDev válasza nuke7 (#61898) üzenetére


SkiDev
senior tag

A honor résznél nagyon gyakran előfordul, hogy nem tudok simán senkit honorálni vagy csak az egér duplaklikkelőjével, mert Nem válaszol minden kattintás után. Máshol nincs ilyen probléma.

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

(#61902) feri1014 válasza SkiDev (#61901) üzenetére


feri1014
senior tag

Nálam is ott fordul elő, viszont teljesen véletlenszerűen. Van, hogy napokig nem futok bele, aztán minden meccs után.

(#61903) pengegyerek válasza Beni97 (#61900) üzenetére


pengegyerek
aktív tag

Nem volt most legutóbb darius vs galio top volt és darius csúnyán kikapott xD

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#61904) SkiDev


SkiDev
senior tag


Igyekezett balanszolni azért. :D #justaramthings

Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256

(#61905) Sordoran válasza feri1014 (#61897) üzenetére


Sordoran
addikt

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#61906) tenaijo válasza nuke7 (#61898) üzenetére


tenaijo
tag

Nekem akkor xarakodott, mikor be volt kapcsolva a low spec mód, meg hogy zárja be a klienst game közben.

[ Szerkesztve ]

(#61907) Nammarci


Nammarci
csendes tag

Én vagyok az egyetlen ebben a seasonben aki közelében sincs az előző seasonos rankjanak?
Akkor az volt az első ranked szezonom(másfél éve tolom) és mid később jungleben gold 1ig jutottam
Most kezdve a fantasztikus besorolókkal (2-8) silver 1ig egész simán mentem ahol a komikus körülmények (értsd egymás után 4 meccsen nálunk volt a sértődött afk-troll-es ebből csak egyet sikerült hozni) között elbukott gold promó után zuhanórepülés s4 aljáig. Azóta s4ben hintázok néha eljutok a promoig s3ba eddig 8szor buktam el :) ma volt a nyolcadik. Abszolút élvezetes: első meccs sima win mert bronzos smurf adc-nk van aki 20-1ben lehozza 20perc alatt. Második sima lose mert autofill vagyok és a midunk 0-8, jungle 1-9, (én 5-3) . Harmadik sima win... Lenne ha nem annyi lenne a csapat macroja H na akkor aram miden 30percen át.
Gondolkoztam hogy ledodgeolom mert borzalmas compunk volt(teemo-shaco-talon(én)-ashe-nami)
0 frontline. Náluk meg egy sett-leona. Az adc-nk inkább engem flamel a chaten(közben áll a lanen és meghal :DD ) H useless vagyok(17-5ben) meg a buildemet pingeli(hogy 2-3tank ellen nem full lethalityt veszek...)
Aztán persze a vége vereség lett, amiben az a legszomorúbb, hogy az enemy mides zoe olyan szinten fogalmatlan volt végig hogy már sajnáltam de mégis nyert 2-11ben.
Szóval én már nem tudom mit tudnék csinálni. Topon nem akarok mert még annyi beleszolasom sincs az early-midgamebe mint miden.
A többi meg felejtős utolsó esélykent talán megpróbálom még a jungelt...
Pedig konkrétan a "legjobb metapickeket" hozom. Diana (undorítóan erős lanen és teamfightban is de van ahol már ő sem segít)
Talon ( lanen gyakorlatilag verhetetlen probalgatok roamolgatni általában sikerrel is csak lategameben elég haszontalan)
Ekko (tanulgatom, van benne potenciál)
Syndra (dettó, 1-2item után undorító)
Az örök kedvencem lux csak hát őt nem minden ellen ajánlott behozni
Na meg főleg Kata. Ebben a seasonben kezdtem el mainelni, imádom hogy ilyen mobilis és kiszámíthatatlan, viszont határozottan nehez. Értsd nekem kellett egy jó 30 ezer pont hogy ne feedeljek mindig. 60 ezer hogy tudjak lanet nyerni és kb 80ezer hogy bátran behozzam szinte bármi ellen.
Számtalan oktató videót néztem már (micro-macro-freeze,farm, folyamatosan követem az aktuális metat, az itemezéssel nincs gond az fix, ha kell alkalmazkodok) viszont egyszerűen nem megy és nem. Nem dühítő inkább elszomorító mert amúgy baromira élvezem a játékot de a rankedet egyre kevésbé lehet. Inkább normalozok vagy flexelek a haverokkal az legalább fun( bár annak sincs sok értelme ha normalon 30-2ben vegigmegyek mindenkin katarinaval) pedig sohasem egyedül rankedzek mindig duozunk. Vagy mid-jungl vagy mid-supp néha mid-top. szintén silver-goldosokkal. De már ők is megjegyezték hogy vonzom a barmokat :DDD
Már előre látom ha draven-vayne van boton akkor tuti feedel és 80 %ban így van. Ha Lee sin vagy nidalee van nálunk az szintén useless. Ha olaf az powerfarmol és nulla gank :D szóval szuper jó minden. pedig most volt egy másfél két hetes kihagyásom is a rankedbol mert clashre meg egy másik versenyre készültünk. De hát mint látom nem lett jobb.
Az a legjobb mikor egy s8 dia 2es s9 dia 3as haverommal duozunk és velem stuckol silverben mert ő sem tud kijutni egyszerűen :D
Persze tudom hogy baromi sokat kéne fejlodni de ez most igen demotivalo.. pedig más játék mióta lolozok egyszerűen nem köt le. Minden mást otthagytam érte :DD (elnézést ha kicsit crypost lett de ez már gyűlt bennem) egyébként üdv mindenkinek :R

(#61908) Jim-Y válasza Nammarci (#61907) üzenetére


Jim-Y
veterán

Ha annal feljebb valo vagy akkor megnyerni a lane-t nem kihivas, ha ez igy van, akkor a legjobb amit tehetsz ha roamolsz, kb allandoan, mert megnyerni a meccset kb csak ugy tudod ha nem csak magadat, hanem a tarsaidat is elfeedeled. Tarsulj a junglerrel amikor megy invadelni, ne a killekre jatssz, hanem objectivekre, pl sarkany. Silverbol igy a legegyszerubb kijutni.

(#61909) Beni97


Beni97
őstag

Egy gyors kérdés lehet rosszul tudom.
De a support a csapatot próbálja meg védeni ha olyan a champ, vagy csak az adc-t?
Mert szerintem a csapatot.
Ja és nem a játék elején, hanem már úgy midgame/után
Stat nem számít

[ Szerkesztve ]

(#61910) LigetLili válasza Nammarci (#61907) üzenetére


LigetLili
kezdő

Nem te vagy az egyetlen, hasonlóan jártam én is. Vannak rossz sorozatok, végül is minden meccset nem lehet megnyerni.
Korábbi hozzászólásokban felmerült, hogy átrendeződtek az erőviszonyok, és a Silver mintha erősebb lenne a korábbi szezon(ok)hoz képest, ami nekem sokmindent megmagyarázna :) Nem vetném el teljesen ezt a gondolatot :K
Végül elkezdtem új champet játszani, tanulni, mainelni és az új champpel sikerült valamelyest vissza/feljebb jutnom.
Szóval talán a változtatás ilyen helyzetben segíthet.

Flexben a bronzból kijutós promo harmadjára sikerült (solo :U ) :DD Aztán onnan már könnyebben lehetett meccset nyerni.

Jim-Y: Ez van a nagykönyvben megírva, de sajnos nem mindenki olvasta, vagy ha olvasta is a harc hevében elfelejtik és emiatt veszti el a csapat az előnyt. :(

A roamolást szerintem nagyon nehéz jól kivitelezni.

(#61911) Kanczy válasza Beni97 (#61909) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Az egész csapatot nagyon ritkán lehet, és kell védeni. Szerintem attól függ, hogy épp ki erős a csapatban. Ha az adc, akkor őt kell védeni, ha a mid, akkor őt, stb...

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#61912) Beni97 válasza Kanczy (#61911) üzenetére


Beni97
őstag

Úgy értettem, hogy ha pl luluzok, sorakazok vagy ilyesmi, akkor nem az van, hogy addig tartogatom a shieldet, healt vagy esetleg ulti míg rámennek az adc-re hanem ha látom, hogy mást is ütnek pl a frontline-t akkor nekik is segíthetek ezzel.

(#61913) Sordoran válasza Beni97 (#61912) üzenetére


Sordoran
addikt

Ezt szerintem nem lehet egyértelműen így rámondani. Értelemszerűen a fő cél a carry-t életben tartani, megvédeni. Viszont ez nem jelenti azt, hogy a többiekre tenni lehet magasról. Neked kell mérlegelni adott esetben, hogy mit használsz el kire, hiszen egy Soraka heal pl. hamar visszatölt, de egy lulu ultit nem tolhatsz el meggondolatlanul. Amennyiben mindenkit látsz, és úgy érzed a carry-d biztonságban van, akkor a frontline-ra kell vigyáznod, hogy ne tudjanak áttörni rajta, de ha pl. ellenfél assasin nincs látótérben, de a közelben lehet akkor valamit tartogatni kell rá (shield, exhaust, lulu ult, hard cc) amivel megfoghatod ha beugrik a carry-re. Olyan viszont nincs szerintem (legalábbis nem logikus) hogy csak a carryt kell védened, többiek oldják meg maguk, ez csapat játék, és a csapat 5 fős.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#61914) Kanczy válasza Beni97 (#61912) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Ezt nehéz egyensúlyozni, de én kb. úgy csinálnám (persze csak elméletben, abszolút helyzetfüggő), hogy egy E-t rányomok a tankra is akár, de a w-vel csak a backline-ra bejövő ellenfeleket buzerálnám. Ultit pedig csak és kizárólag backline-ra :K

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#61915) Enigma1945 válasza Sordoran (#61913) üzenetére


Enigma1945
őstag

Szívemből szóltál! Én is így szoktam! Ha bukta a lövész, akkor megyek a carry-t segíteni. Bár az a gond early gameban, hogy ha mész neki segíteni akkor fele annyi xp-t kap lanen, és az pedig fontos lenne.

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#61916) LigetLili válasza Beni97 (#61912) üzenetére


LigetLili
kezdő

Szerintem igen lehet, én szoktam így. Persze helyzetfüggő, a lényeg, hogy tényleg segítsen, amikor elhasználod :U És itt jön be a csapat, mert a többieknek látniuk kell, hogy elsütötted, és mérlegelni a továbbiakat...

(#61917) kistusik


kistusik
tag

(#61918) Beni97


Beni97
őstag

Köszi a válaszokat. Igazából csak azért kérdeztem mert beszóltak ezért nekem és nem akartam feleslegesen leugatni a gyereket, hátha tényleg én csinálok valamit rosszul. Azért írtam, hogy nem a meccs elejéről van szó, meg a stat ne számítson, mert az én esetben szerintem nem okos adc-ről volt szó aki tristana-val játszott és nem egyszer ugrott be a csata közepére. Az érve csak annyi volt, hogy nem tudom, hogy kell tristanaval játszani. Persze én is rosszul játszottam meg mert az evelynn sokszor szedte ki hátulról szerencsétlent, de nem gondolom, hogy teljesen az én hibám volt.

Ezt azért itt hagyom hátha átjön róla

(#61919) Nammarci válasza kistusik (#61917) üzenetére


Nammarci
csendes tag

Aláírom hogy mint Katával és Dianaval is gondok voltak, egyszerűen túl erős volt mindkettő. Ráadásul Diana még viszonylag egyszerű is
De ez a nerf neki gyakorlatilag semmi..
Katáé szerintem korrekt, fáj de korrekt
Talont és wukongot már korábban nerfelték mostmár igazán jöhetne Fizz is.. ha az összes "OP" midest nerfeljuk..
Soraka megint megy topra, kaynt meg nerfelik... Érdekes.. a többi korrekt. Tf-nek külön örülök. Egy nagyobb Irelia buffnak azért titokban szorítottam :DDD

(#61920) Nammarci válasza Beni97 (#61918) üzenetére


Nammarci
csendes tag

Szerintem jól tetted ha a Fizzt vagy a Mundot supportoltad inkább. Akár jó volt akár nem az adc egy eve-pyke-zed nem túl adc friendly lineup szóval vannak olyan meccsek ahol nem sok babér terem egy lövésznek, hiába van escapeje is. Fizzel azért többet lehet outplayelni, egy fullbuildes mundo meg hát tudjuk..

(#61921) kistusik válasza Nammarci (#61919) üzenetére


kistusik
tag

Annyit számít Sorakának az a +10dmg? Én probáltam amikor mindenki topra vitte, de nem igazán jött be. Nem tudom ki hogy buildelt meg játszott, de nekem nem sikerült

(#61922) Jim-Y


Jim-Y
veterán

@ClydeBeka

Na meglett nekem is a kituzott cel (challenge). Eszrevetelek:

A besorolok felenel BronzII voltam, hiaba nyertem utana erosodo ellenfelek ellen meg 4-et ugyanugy Bronz II-be helyezett be. 8-2 lett a promok vege. Olyan mintha egy uj jatekos eseten lenne egy hard cap Bronz II. Az MMR-em rendesen nott, de a rank meg 5 jatek utan megallt Bronz II-n. Erdekes

Szinte egesz challange alatt az MMR-em high gold, low plat elo korul volt. Ha valakit annyira erdekel akkor a mainem Gold1 szoval nem tudom, hogy ez mennyire szamit smurfingnek :D

https://euw.op.gg/summoner/userName=bardical+journey

A server az EUW volt.

Meg egy erdekesseg, hogy egyetlen egy promo-t sem kellett jatszanom, ketszer nem ugrottam egyszerre kettot eloszor Silver II -> Silver I majd Silver I -> Gold IV

A chatet elso pillanattol fogva letiltottam team+all egyarant. Nem volt rossz gamem egyaltalan, talan egyszer sem volt afk sem nalunk sem az ellenfelben.

Ja igen, murphy... Bard-al terveztem megcsinalni a challenget, es a legelso lootom egy Bard skin volt xD Azota nem is kaptam skint lootbol szv ez ilyen once in a lifetime luck :D

OP.gg-n meg latszik az osszes ranked match akit esetleg erdekel.

[ Szerkesztve ]

(#61923) Yodamest


Yodamest
addikt

Gyerekek ez engem lehoz az életről, fú de ideges lettem, nem birom ezeket a trollokat. :W

2 dolog: vannak ezek a jogtalan reportolások, tudjátok amikor Te mindent megteszel, van egy 2-7-2 statod mert így sikerült valamiért, de igyekszel ettől független. Osztod a sebzést, látszik azért hogy próbákozol mégis szidnak és reportolni akarnak. Ezzel semmi bajom, ilyen bármikor lehet.

VISZONT van a szándékos trollkodás, amit soha nem fogok megérteni, hogy valaki a szabadidejét miért nem sajnálja arra, hogy direkt veszít meccseket. Most először eljutottam oda, hogy nem voltam hajlandó végigjátszani egy meccset és kiléptem a pecsába. A Yi junglerünk egy hisztis picsa afk farmolós geciputtyony aki az összes csapatharc alatt afk farmolt a jungelben és azt is rosszul és hagy meghalni úgy, hogy konkrétan mellette állok 10 méterre és nyerhetnénk ha segítene. Na mondom erre én nem vagyok kiváncsi... minek vesződjek duplán, (egyébként jól álltam le is hoztam volna a meccset ha egy kicsit segít) ha más egy minimális erőfeszítést nem tesz bele. Fú ez most nagyon felbaszott....

(#61924) Yodamest


Yodamest
addikt

Meg ezek a prioritás érzékek mondom:
Elder dragon, pingelek amennyi pingem csak van, hogy menjünk csináljuk mert tuti ott az ellenfél is, döntő ütközet!!! Odamegyünk harcolunk és ilyen 5mp alatt kivégeznek minket és vége a meccsnek. Na mondom ez mi volt valaki hiányzott??? Letöltöttem és visszanéztem mert érdekelt mi történt. Akkor látom, hogy igen jól láttam a Malphitünk afk farmolta a grompot vagy a farkasokat a dzsungelben, amíg mi harcoltunk az elderért.... hát grat az nagyon fontos volt, még jó hogy már fél perce pingeltem mint az őrült, az meg ott szedi a farkasokat édes istenem, áh nem egyszerű.

(#61925) Yodamest válasza Jim-Y (#61922) üzenetére


Yodamest
addikt

nézd meg ezt a profilt:
https://eune.op.gg/summoner/userName=maestrul55

van ott egy 22-3-10 lee sin meccs, a gyerek abszolút nem silver szinten játszott, de tényleg nagyon beteg dolgokat művelt, viszont a prfilján nem látom, hogy smurf lenne.

Ez ilyenkor mi? és alig van lee sin meccse az elmúlt évekből.

(#61926) ClydeBeka2 válasza Jim-Y (#61922) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Gratula. Úgy látom elég gyorsan mert, nem kaptál el lose streaketaz elején, mint én. Miért pont Bardot választottad? :DDD

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#61927) ClydeBeka2 válasza Yodamest (#61925) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

1 Game akárkinek összejöhet. Az ilyenek inkább anomáliák. Én is nézek néha amikor bronz/silver eloban összejön valakinek ilyen meccs. Egyszerűen abban a gameben összejött neki minden, ennyi a magyarázat.

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#61928) Nammarci válasza Yodamest (#61924) üzenetére


Nammarci
csendes tag

Igen sajnos nagyon nehéz mikor te tudod hogy vinni kéne x-y objectivet, pusholni, splitelni vagy bármi de a junglered a dragon helyett békát szed.. és hiába tudod, tudjátok többen is hogy mi a fontos ha egy ember kolbászol összevissza a pályán (főleg ha a jungler) azon elmehet az egész match.. :F

(#61929) Jim-Y válasza ClydeBeka2 (#61926) üzenetére


Jim-Y
veterán

Hat Bard eleg stabil support, ertem ezalatt, hogy kevesszer nyulnak hozza, nincs olyan season amikor gyengebb vagy erosebb, szeretem is. Playmaker support szoval vele tobb rahatasod van a meccsre mint pl egy Lulu-val. Szeretem benne, hogy szo szerint barmit lehet ra epiteni es hasznos tudsz lenni vele. Kb ezek miatt.

(#61930) Yodamest válasza ClydeBeka2 (#61927) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát csak fura, mert ezt ha láttad volna, hogyan játszott, szóval a stat egy dolog, de azok az ugrások, meg maga a mozgása, totál hibátlan volt. Olyanokat wardolt meg ugrott, meg ugrott meg csúszott, hogy az nem igaz, senkisem tudta megölni. Na mindegy, betudom valami földhuroknak :) de lényeg a lényeg nem igaz hogy silver unskilled az biztos

[ Szerkesztve ]

(#61931) Jim-Y válasza Yodamest (#61930) üzenetére


Jim-Y
veterán

Az is lehet, hogy a magasabb rankos haverja atment hozza es menozott neki egyet Lee-vel. De tenyleg akar egy jo meccs is lehet.

(#61932) Enigma1945 válasza Jim-Y (#61929) üzenetére


Enigma1945
őstag

Elég gyengusznak érzem most..Kb 300k pontom van vele..
Mondjuk inkább úgy, hogy volt már öreg Bard erősebb is a játékban..

[ Szerkesztve ]

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#61933) Jim-Y válasza Enigma1945 (#61932) üzenetére


Jim-Y
veterán

Mondjuk a szamok pont nem ezt igazoljak :)

(#61934) hugi0


hugi0
őstag

Csak tudnam az ilyet (lvl30) miert rakja be kozenk.

14 min
18 death
11cs

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#61935) kistusik válasza hugi0 (#61934) üzenetére


kistusik
tag

Ez csak egy URF nem?

(#61936) Beni97 válasza kistusik (#61935) üzenetére


Beni97
őstag

De az.

(#61937) nuke7 válasza Jim-Y (#61922) üzenetére


nuke7
veterán

:DD az szép , 32 meccs. Reprezentatív, ezt egy hét alatt meg lehet csinálni, nem? :D

(#61934) hugi0: mert urf.

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#61938) kistusik


kistusik
tag

Akkor meg mit számít hogy kiket hív be?:D ezen már nem akadok fent. Tegnap behívott mellém egy B1 es adc-t. 27-be lőtte magát. Namival 46 assistom volt. :DD

(#61939) kistusik válasza kistusik (#61938) üzenetére


kistusik
tag

Gold 4-es team közé

(#61940) Sordoran


Sordoran
addikt

Engem totál kiégetett mára a játék. :DDD 4 aram lose egyhuzamban, első kettőn nem volt tankunk, ki is kaptunk ahogy illik. Harmadiknál se lett volna, de itt már inkább kileaveltem hősválasztót, kivártam a büntit, és megkaptam a valódi 3. meccsre cho'gath-ot. Semmit nem értek hozzá szinte, de mondom legyen, hát sajna nem lett győzelem ez se. Utána utolsó meccsen Zac-el na itt legalább tudtam jól mozogni, és tényleg veszélyes is voltam, de a kedves Galio akivel könyörtelen kombózhattunk volna csak egyszer reagálta le a beugrásom az ultijával. Amikor pedig láttuk jön pantheon ult, ráugrottam a 3 carry-jükre akik egy helyen álltak, feltartottam őket 1v3-ban, de a csapatom még így is elvesztette a 4v2-t.
Már nem érdekelt, egy bot meccsel bezsebelem napi first win questet és vége, de itt is kaptam azért egy csapatot 0 flash-el, vagyis vagy botok, vagy kezdők. 1 bot volt, ő 0/4-be vágta magát rengarral, torony alatt dive-olta teemo-t miden, majd ki afkolt, kayn és shen (aki jg-zett és végén itemje csak 1 db cipő volt???) együtt hozzátett 1 assistot egész meccsen 39 killből, egyedül a master yi volt valami 8/5-el ami szintén szánalmas. Ezek alapján úgy gondolom a riot ma a szopó oldalra rakott engem, kiégtem. :DDD

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#61941) hugi0 válasza kistusik (#61938) üzenetére


hugi0
őstag

Azert mert URF be is (elmeletileg van mmr).
En pl. 20Win 3 Lose - de a tobbiek is a jobb mmr-el rendelkezok voltak.
Csak ez az egy ember tunt ki a sorbol 0W 3L (URF).

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#61942) Nammarci válasza hugi0 (#61934) üzenetére


Nammarci
csendes tag

Még mindig jobb mint mikor a lvl 30as unranked veigart bedobja helyettem midre az S2 ranked promomban, és megnéztem a srácnak ez az első ranked meccse, előtte csak pár blindot meg bot gamet játszott. Nyilván volt vagy 30farmja egész meccsen, ghost-heal meg 0-23 stat.. nem hibaztatom mert mit kezdjen szegény, (bár 30as szinten azért ennél lehetne jobb talán) de ez a matchmaking..

(#61943) Beni97 válasza hugi0 (#61941) üzenetére


Beni97
őstag

Lehet, hogy van mmr de miért fontos az?

(#61944) hugi0 válasza Beni97 (#61943) üzenetére


hugi0
őstag

Van 9 jatekos akik mind plusz 12-14 winnel rendelkeznek, mindjart a jatekmod elejen.
Es akkor berak 1 jatekost akinek van ket vesztett jateka ?
Tul komolyan vettem es besokaltam.
Mindegy is . . . mentem meg 2 wint. :)

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#61945) Beni97 válasza hugi0 (#61944) üzenetére


Beni97
őstag

Értem, de akkor is. Azért annyira ne vegyük már komolyan a normal/fun game-t, hogy már itt is azt nézzük, hogy ki mennyit nyert/veszített, kinek hány pontja van az adott hőssel.

Jó persze, én is tudok itt idegeskedni, mikor nyomják, hogy "ez" aztán megnézem ki mit buildel és látom, hogy a tankok tank itemeket vesznek meg olyat ami a "normál" build rá, én meg ott vagyok egy ad/as leonaval/threshel meg ap yasuoval és akkor ott vagyok, hogy az én csapatom még ha szarrá is vernek akkor is tesztelgetnek meg funolnak és szarják le a dolgokat, a másik meg látszik agyilag nincs helyén.
Meg én vagyok a tryhard azért mert egy predatoros aatroxal, akire youumot, statikot, cipőt és 3 IE-t veszek mert gusztustalan. Miközben igazából csak kipróbálom és olyat buildelek amit amúgy soha nem tennék.

[ Szerkesztve ]

(#61946) Yodamest


Yodamest
addikt


Na itt a bizonyítéka, hogy az OP.GG-s meccselemző NEM a meccs végi statokat nézi. Ennél beszédesebb kép szerintem nem is kell. Valahogy látja azt, amit így nem lehetne szimpa statokból levonni, hogy mennyit tankoltam, cc-ztem a csapatnak és a Veigarnak.

(#61947) kistusik válasza Yodamest (#61946) üzenetére


kistusik
tag

Erről eszembe jut a tegnapi meccsem. Mi ketten boton. Nami(én), MF. First turretet behuztuk. Második turretet nyomjuk mind a 2-en fél hp-n. Jön 3 enemy, szét alázzuk őket, backelünk. Megyünk vissza lane-re toljuk turretet, és ott megkurtak minket, erre irja az MF hogy egy szar vagyok figyeljek már jobban meg minden... kiakadt. De nem zavarja hogy előtte 5/0 os statot nekem köszönheti, mert a 3 enemyt ki cc-ztem Q val meg ultival. Vagy 10x megmentettem a haláltól. Irtam is neki hogy még 1 ilyen és mehet egydül tovább.:DD

Amugy Nami nagyon OP :DD

[ Szerkesztve ]

(#61948) Yodamest válasza kistusik (#61947) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát igen ezek az ilyen megfoghatatlan statokkal nem kifejezhető dolgok, ezért szeretem az ilyesfajta kimutatásokat, mint ez az OP.GG-s. Mert pl. azt is most hogy fejezed ki statokkal, hogy sari előtti szorosban fenntartom az ellenfél 3 játékosát, amíg hátulról egy Xerath és Veigar meg simán csak le kell lövöldözze őket. Assistnak mondhatni, de az mégsem teljesen kifejező.

(#61949) nuke7 válasza Yodamest (#61946) üzenetére


nuke7
veterán

öööö... a lol-ban egy ideje nem a kda-ra kapod az osztályzatot általában... :U
(hanem arra, hogy az adott pozícióban az adott hőssel milyen jól teljesíted a feladatod... nyilván az op.gg sem lát több adatot mint a riot :D )

(#61948) Yodamest : cc score, dmg taken, dmg to champions, assists, roam csakhogy párat említsek a statokból amik egy ilyen esetben gyarapodnak... :U

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#61950) kistusik


kistusik
tag

Amit ajánlani tudnék még, ami szerintem jobb mint az op.gg
LINK

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.