Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55501) Evil Snowman válasza Yodamest (#55497) üzenetére


Evil Snowman
őstag
LOGOUT blog

Az első "kijelentésedben" nem mondtad, hogy milyen a minimum rank. :P

Hidd el miattam dobta be. :D Még nem végeztem a besorolókkal, de tuti B4 leszek. :DDD

(#55502) kenwood válasza Imilenni (#55489) üzenetére


kenwood
veterán

felesleges.
hosszutavon ugyis tobbet nyersz,mint a nalad rosszabbak.

int: mindenkinek lehet rossz napja,ezert az elso intre csak 1 het bant adnek.
a masodikra viszont gondolkodas nelkul repulne a perm.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55503) AsakuraDave válasza kenwood (#55502) üzenetére


AsakuraDave
őstag

Ez a legnagyobb problémája a communitynek,hogy általában a tiltelt embereket büntetik. Azt aki direkt feedel,trollkodik,champ selectbe szivat azt nem. Régen mikor bant kaptam,elkezdtem egy kis accot amin nonstop 0/X/0 statokat csináltam,kaptam is a savat de sose lettem bannolva,sőt én reportoltam azt aki beszólt és jött az üzi,hogy büntit kapott az akit anno reportoltam.... Nem tudom jelenleg hogy működik,de a rendszernek szűrnie kellene,hogy X játék alatt mennyi a KDA/CS. Mert úgy veszem észre csak a chat log számít ezeknek a férgeknek ott ritónál,az hogy valaki 20meccsen át 0/20/0 statot hoz az nem... Értem én,hogy mindenkinek lehet rosz meccse de egymás után 20x? Most lehet itt jönni,dehát tűrjem el játszam le ne idegeskedjek stb... de ember elmegy 20perc+ az életedből egy olyan meccsre amit vért izzadva is elég alacsony %-al nyerhetsz meg,egyszerübb 4v5-be nyerni mint 5v5 de egyik csapattárs nonstop feedel/trollkodik. Meg nem ettől leszel jó játékos,ettől csak frusztrált és ideges leszel,már ha komolyabban akarsz játszani nem csak hereverézni. Nem tiltelnék és idegesíteném fel magam,ha nem ez lenne hogy erre én fogom magam és afk mert van jobb dolgom is mint elcseszni fél órákat a nagy semmire(szét trollkodott meccs) és ezért még én leszek megb@szva.

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

(#55504) nuke7 válasza AsakuraDave (#55503) üzenetére


nuke7
veterán

igen, én is úgy érzem, hogy nem nézik a statokat - bár valaki említette hogy ahhoz elég erős AI kellene...

https://youtube.com/user/nuke7

(#55505) Enigma1945


Enigma1945
őstag

sziasztok. ma tudok lenni este felé. aki akar vegyen fel. főleg suppolok, azt szeretem nagyon.
nevem: MyNameIsTibi silver 2

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55506) kenwood válasza AsakuraDave (#55503) üzenetére


kenwood
veterán

ez egy eleg szelsoseges pelda. alapvetoen egy 20 meccset buko arcnak olyan melyre esik az mmrje,hogy veled csak akkor kerul ossze,ha te is trollkodsz,vagy annyira bena vagy,hogy meg b5 ben is feedelsz.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55507) Jim-Y válasza Enigma1945 (#55505) üzenetére


Jim-Y
veterán

minor: szerintem ilyenkor azt is leirhatnad, hogy eune vagy euw.

(#55508) kentucky válasza Enigma1945 (#55505) üzenetére


kentucky
őstag

Küldtem invet, este mehet.

(#55509) Imilenni válasza Lokids (#55490) üzenetére


Imilenni
addikt

Persze, de a RIOT-ról beszélünk, nem valami kis cégről! :U
Egyébként sose lesz ilyen.
Mert akkor tényleg nem függne már a csapattól hogy ki jut feljebb.

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#55510) Yodamest válasza Imilenni (#55509) üzenetére


Yodamest
addikt

Ilyet azért nem csinálnak, ezt egyszer elmondták valahol, mert akkor mindenki csak az ezt befolyásoló adott statokra menne rá, és nem a win conditionre.

AsakuraDave
Persze, hogy a tilteket büntetik főleg, mert az kézzelfogható. Tehát ha valaki flamel, anyázik, szidja a többieket az egyértelmű game ruining tényező, olyan mint a fociban a mezhúzás, egyszerűen nem lehet ilyet csinálni.

Az, hogy valakinek nem megy jól a játék, nem jelenti azt, hogy ő direkt csinálja ezt, egyszerűen leült mondjuk 39 fokos lázzal játszani és nem megy neki vagy akármi lehet. Azt büntetik ugyanúgy mint a flamet, ha valaki direkt kezdőről besétálgat az ellenfél mid tornya alá, hogy ott meghaljon, ez egyértelmű. De most az, hogy te tényleg igyekszel és nyerni akarsz, de egyszerűen mindig megölnek nehezen büntethető.

Valójában tényleg a flamerek a fő probléma, annyira minden fityfasz dolog miatt reportolgatják az embert, hogy nem lehet komolyan venni az egészet. Én max akkor reportolok ha valaki tényleg AFK, vagy látszik, hogy leszarja az egészet és akár ennek hangot is ad, hogy ő veszteni akar, stb. Most olyanért, amiért én is már számtalan reportot kaptam régebben, hogy pl. jungler vagy és valaki random meghal valahol a mapon, de persze jön a " worst jungler EUNE report Yoda" című megnevezés. (persze te közben maximálisat beleadva legjobb tudásod szerint játszol) El is hiszem ha ezekből már a riotnak is elege van, ilyenkor én is inkább a feladót büntetném. Szóval persze egy 0-20-0 az egyértelmű, de az azért ritka nagyon, a reportok sokszor ilyen 2-6-5, 1-7-6 statokra is mennek, amiből egyáltalán nem jön le az hogy az illető mennyire játszott hasznosan a meccsen, simán nyertem már meccset én is hasonlóan fos statokkal, egyszerűen azért, mert pl. egy jó Malph ultival a végén csináltam egy 5-ös felütést és eltöröltük az enemyt, csak az ilyen megmozdulások nem látszanak a statokban.

(#55511) Imilenni válasza Yodamest (#55510) üzenetére


Imilenni
addikt

Ez butaság, mindenki nyerni akar.
Nem lenne nehéz titkolni a képletét annak mi alapján számolja ki, hogy mégis ki volt a legjobb a csapatban.

Press "F" to pay respects.

(#55512) Yodamest válasza Imilenni (#55511) üzenetére


Yodamest
addikt

Nem akar mindenki nyerni hidd el. Én beszélgettem már magyar gyerekkel aki MF adc-zett, kérdeztem meccs közben, hogy miért nem jön velünk, simán nyerhető meccs lenne, de tényleg így tök normálisan semmi flame. Erre ő írta, hogy pont leszarja, ő nem akar nyerni ebben a játékban... szóval mondhatjuk úgy is, hogy lelkileg feladta de ez ugyan az, mint amit mondok, hogy nem akar nyerni. Van aki persze nyerni akar, amíg a meccs el nem kezdődik, de aztán valamiért összeomlik a morál és feladja az amúgy még simán nyerhető meccset. És itt nem a surrend gomb megnyomására gondolok, azt én is el szoktam fogadni ha esélytelen, hanem arra, hogy nem harcol azért, hogy nyerjünk hanem csak teng leng a pályán, amolyan aktív afk üzemmódban, hogy ne vágja ki a rendszer.

"Nem lenne nehéz titkolni a képletét annak mi alapján számolja ki, hogy mégis ki volt a legjobb a csapatban."
Ezt meg te sem gondolhatod komolyan, ahogy létrejönne egy ilyen algoritmus, a kóreaiak kb 5 percen belül kitesztelnék, hogy miként számolja a dolgokat és pikk pakk kitudódna.

[ Szerkesztve ]

(#55513) Imilenni válasza Yodamest (#55512) üzenetére


Imilenni
addikt

Csak akarni kell.
Ez mind a community hibája, valahol a RIOT-é. Mert nem tesz rendet a játéka körül, csak eszi a pénzt.
Érdemileg pedig éppen ez lenne a fejlődés, hiába sírnak sokan (pár hete itt is felmerült). Érdemben nem fejlődik a játék, régi tárgyakat tesznek vissza a játékba, karakterek újradolgozását dobják a kukába.
Aki meg azt mondja hogy a kinézetek és karakterek kiadása fejlődés....hát...... :W

Ne értsd félre, nincs bajom a játékkal, csak az emberekkel :))

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#55514) Yodamest válasza Imilenni (#55513) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát most hova fejlődjön állandóan? :) Szezonról szezonra azért mindig jön valami markáns változtatás, ami alapvetőn befolyásolja a játékmenetet. Akármit meg egy jól menő üzletbe nem lehet hirtelen csak úgy beletenni, ilyet nem kockáztathatnak meg. Majd ha a kor megköveteli változtatnak dolgokon, mint pár éve a grafikai ráncfelvarrás is volt.

Egyébként meg most a 8.5-el (vagy majd a 8.6-al) úgy tudom kaptunk egy teljes audio motor felújítást, ami jobb hangminőséget tesz lehetővé. Ezek ilyen nem annyira szembetűnő, de fontos és folyamatos upgradek a játékban.

(#55515) nuke7 válasza Yodamest (#55510) üzenetére


nuke7
veterán

Erről beszélek, hogy erős AI kellene ahhoz, hogy ezeket is figyelembe vegye - mert figyelembe lehetne venni, hogy hogy járultál hozzá a win-hez / lose-hoz :U

(#55513) Imilenni : igen, kb egyetértek veled - a tribunal megszüntetése szerintem hiba volt, az gyakorlatilag egy crowd-sourced "AI" lehetett volna :D

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#55516) Imilenni válasza Yodamest (#55514) üzenetére


Imilenni
addikt

Hát a kor szerintem már megköveteli elég erősen :D
Hirtelen beletenni? Ott a PBE :)
Erre a jobb hangminőségre meg, kérem szépen mi ez? Van aki csak azért játszik hogy hallgassa a summ.rift zenéjét? :D
Értem én hogy kell, de ne ez legyen már az elsődleges......

nuke7
Hát az konkrétan értelmetlen megmozdulás volt, mármint a kivétele. (SZERINTEM)

Press "F" to pay respects.

(#55517) Enigma1945 válasza Jim-Y (#55507) üzenetére


Enigma1945
őstag

Igazad van, lemaradt. EUNE.
En igazabol az agressziv adc jatekosokaz szeretem, mikor igenis bemegyunk azert a loveszert a torony ala, mert ha mar van egy tank support ugyan miert ne, de mar nami/janna parossal is ertunk el sikereket :) valaki irta itt egyszer, mikor meg bronzban voltam hogy ugy lehet kijutni, ha agresszivan jatszol. Tenyleg nagy igazsag, de meg annyival kiegeszitenem, hogy szerintem silverbol is.

[ Szerkesztve ]

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55518) Lokids válasza Yodamest (#55512) üzenetére


Lokids
addikt

Én erre mást mondok, és megértem azt aki e miatt utál engem az adott gameben.
Pl ha nagyon el vagyunk verve, de még nem veszítettünk, akkor én általában fel szoktam adni a játékot. Tudom, hogy mindíg történhet valami csoda, és meg lehet fordítani, de az esetek 90-95%-ban ez nem igaz. Én ilyenkor úgy vagyok vele, hogy 20 perc elment, oké, de ne menjen még el feleslegesen 10-15 perc az erősen korlátozott szabadidőmből, hanem ASAP surrender és menni a következőt. Én ilyenkor agyf@szt kapok azoktól, akik csak azért is No-ra nyomnak, mert mi az, hogy surrender rankeden... Elhiszem, hogy a 10 éves pcsnek van napi 10 órája játszani, de nekem nincs. Nekem az a 10-15 perc nagyon is fontos.

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#55519) nuke7 válasza Lokids (#55518) üzenetére


nuke7
veterán

Azalatt 10perc nagyon hasznos skill-eket tudsz szerezni és igen, meg is lehet fordítani... (Sokan nem tudnak hátrányból játszani, ezt először saját öcsémen vettem észre... a snowball-vagy-feed elég rossz stat, én hozzászoktam, hogy az esetek többségében hátrányból nyerünk ha nyerünk... Igaz, ez mostanában a fordítottja lett : az előnyből vesztünk majdnem ugynaolyan idegesítő :DDD )

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#55520) Enigma1945 válasza kentucky (#55508) üzenetére


Enigma1945
őstag

szia! mi a neved? nem tudom, melyik vagy

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55521) Lokids válasza nuke7 (#55519) üzenetére


Lokids
addikt

Az alatt a 10 perc alatt pontosan 0 dolgot tudok tanulni. Nem ma kezdtem a lol-t, mindig is Gold szintű voltam és az is maradok. A reflexeim már nem leszenk jobbak, nem fogok új dolgokat tanulni a mechanikából. Így az a 10 perc nekem időpazarlás. elhiszem, hogy 10 éves pöcsöknek nem az, de ők rohadjanak is meg ott ahol vannak. Ők annyit játszanak, amennyit akarnak.

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#55522) kentucky válasza Enigma1945 (#55520) üzenetére


kentucky
őstag

Critosaurus Rex

(#55523) nuke7 válasza Lokids (#55521) üzenetére


nuke7
veterán

:DDD OK valsz igazad van

https://youtube.com/user/nuke7

(#55524) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Morganaval sikerült eljutnotok full buildig? Nekem szerintem régóta ez az első meccsem, ahol meg tudtam neki venni minden itemet, amit akartam. Potival 950 AP lett a vége, hihetetlen milyet tud sebezni. (Sajnos) support voltam, egy haszontalan Caitlyn mellett. MIDen az early kicsit lassú és monoton, de abszolúte lehet vele ott is aratni.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#55525) pengegyerek válasza Darko_addict (#55524) üzenetére


pengegyerek
aktív tag

És csak sikerült végre SILVER 5 :C

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#55526) csipszikutya


csipszikutya
senior tag

Mi ez a gec....i játék? Vesztek 19 lp-röl vesztek 2 meccset és vissza dob G5-be.... Ez mi a fszom? -.-

(#55527) kenwood


kenwood
veterán

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55528) Beni97 válasza csipszikutya (#55526) üzenetére


Beni97
őstag

Ezen én is kiakadtam. Régebben ha 0 lp-n voltam még nyugodtan mehettem egy lose-t mert nem dobott le. Ha meg ledobott és utána nyertem egyből promo.
Most meg nem csak hogy egyből ledob de még 60 valahány lp-re vág vissza.
Persze, oké promoba elég csak egyet nyernem ha vissza akarok mászni és oké lenne hogy egyből ledob, de úgy hogy 60-70 lp-re dobott le, lényegében 3-at kell nyernem, ebből kettőt kapásból a visszakerüléshez.
Persze ilyenkor azzal nyugtatnám magam, hogy legalább a kisgyerekeknek is nehezebb, de tök mindegy mert velük rak egybe.

[ Szerkesztve ]

(#55529) Enigma1945 válasza csipszikutya (#55526) üzenetére


Enigma1945
őstag

Az MMR-ed nem elég jó ahhoz a ligához. Nekem is volt ilyen. Bekerültem s3-ba, kikaptam majd vissza s4-be. ez ilyen. Mondjuk én most szerencsés vagyok, mert tegnap nyertem egyet, kikaptam 3x, és még mindig s2. érzem a vesztem ;] ;]

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55530) kentucky


kentucky
őstag

Tényleg nem értem a matchmaking rendszert. Enemyben mindenki tök jó, erre hozzánk meg bedobja ezt a hulladék unranked (!) diana-t. Köze nem volt a játékhoz, csak annyi hogy singedet szét tápolta, ezért az könnyedén szétszedett minket. Mindegy, végül is csak promoba kerültem volna :D

(#55531) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Ti miket kaptatok? Én ezekkel tolom a legtöbbet.

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55532) Jim-Y válasza Enigma1945 (#55531) üzenetére


Jim-Y
veterán

Szerintem eleg jokap kaptal, Snow Day Bard-ot en is megkaptam, azt mondjak a legjobb bard skinnek, de nekem igazabol egyik skine sem tetszik, szoval az alappal tolom. AstroNautilus viszont OP :) Project Leona is jo szerintem ^^

(#55533) kenwood válasza kenwood (#55527) üzenetére


kenwood
veterán

egyebkent jogos a honor.
hatalmas playeket tolt.
beultizott a groupba,kitolt 1 kis aoet,amire jott az assist,aztan azonnal elolvadt.
ezt kb. 15x csinalta meg,es tenyleg latszott,hogy a lelket kiteszi,meghal a csapatert :D

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55534) Beni97 válasza Enigma1945 (#55531) üzenetére


Beni97
őstag

[link]

(#55535) Jim-Y válasza Beni97 (#55534) üzenetére


Jim-Y
veterán

Egy Vayne skin hianyzik csak hogy meglegyen a memeteam ;]

(#55536) nuke7 válasza kentucky (#55530) üzenetére


nuke7
veterán

ennél még én is jobb voltam - most írja a client, hogy 225% more honor-t kapok mint mások azért, mert én "staying cool" :DDD

Azért fussunk majd neki mégegyszer, van egy leona lvl 6 shard-om, jó lenne mégegy belőle ... :U

(#55533) kenwood: jesus... :D

(#55534) Beni97 : én ezeket sose nézem - akkor vettem szerintem egy skin-t amikor kaptam valami ajándék RP-t... minden ami van az vagy mystery gift vagy vmi rito ajándék...

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#55537) kenwood válasza nuke7 (#55536) üzenetére


kenwood
veterán

termeszetesen aram volt,igy mindig 1v5 ment az ulti.
ugy celzott,hogy ne tudjanak kifutni belole (mogejuk),de mivel 5en voltak,nyilvan senki nem hatra futott,hanem ahogy foldet ert,ment az instagib :D

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55538) kenwood


kenwood
veterán

Omega veigar ok.a tobbi kuka.


[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55539) Beni97 válasza kenwood (#55538) üzenetére


Beni97
őstag

Persze kinek mi de számomra király skineket nyitottál :C :D
2-3 kivételével.

(#55540) kenwood válasza Beni97 (#55539) üzenetére


kenwood
veterán

ez mindenkinek szubjektiv.
szamit,hogy jatszod-e a host,van-e ra jobb skined,es hogy alapvetoen tetszik-e az adott skin.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55541) kentucky


kentucky
őstag

Van még olyan akinek bebugolt a Kaisas küldi? Már régóta 1/4-et ír holott már csomószor volt Kaisa velünk vagy ellenünk.

(#55542) stefyY válasza kentucky (#55541) üzenetére


stefyY
őstag

Nyerni kell 4x.

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#55543) nuke7 válasza kentucky (#55541) üzenetére


nuke7
veterán

a mai S support is megvolt egy lost meccs alatt :/

természetesen a report-ot elfelejtettem, és egy honor-t se kaptam mert írtam, h ne legyenek afk / és stop feed... :K

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#55544) Tamás88 válasza kentucky (#55541) üzenetére


Tamás88
őstag
LOGOUT blog

Nekem meg olyan hibám van, hogy amióta fejlesztettem a gépemet, azóta ha kamerával mozgok akkor laggol a játék (fps lag). Habár találtam egy megoldásra, de sajnos nem jött be.

(#55545) kenwood válasza nuke7 (#55543) üzenetére


kenwood
veterán

omg.azok a farmok.
40 perc utan 100 alatt.ez b5?

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55546) nuke7 válasza kenwood (#55545) üzenetére


nuke7
veterán

hát sima afk volt általában 1-1 ember tőlünk mindig, és nem akartál feladni... :(
(kivéve camille, szerintem ő wood 5 kb...)

https://youtube.com/user/nuke7

(#55547) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Valaki pedzegette itt korábban, hogy baj van a matchmakinggel. Én is az ő álláspontján vagyok, mert olyanokat tapasztalok, amik korábban nem voltak jellemzőek.

Normált játszottam és mellettem volt egy 4-es premade csapat. Ilyenkor, biztos tudjátok ti is, sokkal nehezebb nyerni, mert erősebb ellenfeleket ad be, vagy a PM troll Bronz 5-ökből áll. Most mindannyian Silverben voltunk, de az ellenségnél nem hogy Silver nem volt, 2 Bronz-vége és 3 unranked jött ellenünk. 15. percben feladták, a csapatkillek 19 vs 3-ban álltak meg. Ez milyen élmény a játékosnak? Most szerencsém volt, de nem ritka, hogy pont én vagyok az áldozat.

A Riot vagy nem tudja, vagy nem érdekli (lehet feljebb nincs gond), vagy nem publikálja, hogy hetek óta el van ba$zva valami.

[ Szerkesztve ]

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#55548) kentucky válasza Darko_addict (#55547) üzenetére


kentucky
őstag

[link]

Röviden: leszarják, hogy mi van a rendszerrel.

(#55549) nuke7 válasza kentucky (#55548) üzenetére


nuke7
veterán

én is úgy látom :K :((

https://youtube.com/user/nuke7

(#55550) Beni97 válasza Darko_addict (#55547) üzenetére


Beni97
őstag

Hát nem tudom... Én még mindig azt mondom, hogy normálom lehet lvl1-es csapat egy full challenger ellen. Normál az normál. Az ilyen kb alap ott.
Mikor még nem tudtam rankedet menni, én kb lvl20tól vártam is hogy erősebbet dobjon be ellenem mert jobban tudok belőle tanulni. Lehet egy 20-as win sorozatod ahol szarrá vered az ellent, abból tanulni nem fogsz. Egy olyan meccs ahol titeket vernek szét többet tanulsz mint egy perfect nyerő szériából. Elhiszem hogy idegesítő, de ez van.
Az más, hogy rankeden a haveroddal mész aki goldos és bedob a csapatba egy olyan embert aki unranked és teemo adc-t hoz. Alapból nem engedi a rendszer, hogy 2 div különbség legyen az invelt személyek közt, akkor mér dob be egy goldos mellé egy ilyet random. Persze én silver voltam de akkor is. A teemo adc-vel nincs is gond, de az hogy, unranked :W

Persze én megértem a te álláspontodat is, mert mindenki máshogy viszonyul dolgokhoz, csak leírtam szerintem, hogy van.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.