Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56601) ClydeBeka2 válasza nuke7 (#56599) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Fantasy LCS

Erről! :) Igazi LCS playereket lehet választani, és a teljesítményük alapján kapsz pontokat, minden héten más ellen játszol a ligából.

A linkre kattintva lehet csatlakozni a 8as ligához! :) Ha nem jövünk össze nyolcan majd leveszem a létszámot.

[ Szerkesztve ]

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#56602) grimm2015 válasza ClydeBeka2 (#56594) üzenetére


grimm2015
senior tag

Olyan ez mint a kitüntetés rendszer... van ismerős a 4.mérföldkő 3.nál van, ő nem flamel egyáltalán, és osztja a kitüntetést, nekem lv3 2.mérföldkő. Én nehezen tűröm, ha valaki szándékosan idióta, és nem adok minden világtalannak, viszont én mégis megkapom a havi maximum számú kulcsot, míg neki jelenleg 5ládája van a leltárban, mivel nem kap annyi töredéket mint én.

Nem azt mondom, hogy minden platina dia stb "szar", de hogy egy rakat van köztük (még ha nem is túlnyomó részben), aki nem emelkedik ki az biztos. Persze nem játszok sűrűn ilyen kaliberű játékosokkal, de ha nem nézném meg a divízióját, nem tűnne fel... Magyarán nem vagyok már meggyőződve arról, hogy ha az ellenfélbe van platina, gyémánt, vagy mester, vagy olyan játékos, aki valamelyik hőssel világszinten van, mert az a játék kimenetelét nem biztosítja.

Aki nem veszi komolyan a játékot, az meg ne játsszon, pláne úgy, hogy még a "középszerűséget" sem hozza.
Sajnálom, hogy a csapat elvileg legkiemelkedőbb tagjától elvárnék egy szintet...

Am 200game az biztos kevés, silver 5ből úgy 400-450alatt fellehet jutni platinába, de az olyan 55-60% között győzelem. Am, ha megnézed, én a trollokra panaszkodtam, akik csak azért játsszák végig azt az időt, hogy a csapatát hátráltassa. Nem pedig a saját pozíciómért... ami még tegnap messze jobb volt, ma már normál az mmrem :D

Battlenet: Grimm#22690

(#56603) Jim-Y válasza grimm2015 (#56602) üzenetére


Jim-Y
veterán

En amugy ugy nem szeretem az ilyen posztokat mint ez is. Rankeden te silvereskent vagy goldoskent NEM fogsz jatszani platinumossal vagy diamondossal mert olyan a rendszer hogy nem sorol ossze. Normalon kaphatsz olyat akinek a jelenlegi RANKED rangja diamondos de az ranked rank, nem normal rank mivel nincs lehetoseged tudni az o normal MMR-et. Nyugodj meg hogy az o normal MMR-e pont olyan mint a tied.

Az meg hogy rankeden kapsz a csapatodba egy olyat aki az elozo szezonban pl diamondos volt az megint csak azt jelenti, hogy AZ ELOZO szezonban volt diamondos most meg pont ott van ahol te.

Az embereket ugy megvezeti ez a border dolog hogy hihetetlen. Sokan azt hiszik, hogy maguk melle, vagy az ellenfelbe kapnak sokkal magasabb dives jatekosokat rankeden holott a matchmaking MMR alapjan sorsol ossze emberekkel es az aktualis teljesitmenyt az MMR mutatja amit nem tudsz! Az MMR-t csak a RIOT tudja es sem te sem semmilyen 3rd party site nem tudja meghatarozni.

Fogadjatok el, hogy az esetek 95%-ban olyanokkal jatszotok mint ti.

A kivetel az, ha pl silver/gold kornyeken vagy es valaki a besorolojat csinalja. Akkor kaphatsz sokkal gyengebbet vagy sokkal erosebbet is.

[ Szerkesztve ]

(#56604) kenwood válasza Jim-Y (#56603) üzenetére


kenwood
veterán

"nyugodj meg hogy az o normal MMR-e pont olyan mint a tied."
Ez nem igaz!
Normalon is probal hasonlo team mmrt osszehozni,es kizart,hogy egy ranked diamondnak normalon bronze mmrje legyen.
egesz egyszeruen arrol van szo,hogy rankeden probal minden lanere hasonlo tudasut rakni.
normalon meg azt csinalja,hogyha te kapsz silvereskent eg plat tarsat,akkor a masik csapatban a silveres melle rak 2-3 goldost,vagy oda is egy platost.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#56605) Jim-Y válasza kenwood (#56604) üzenetére


Jim-Y
veterán

De normalnak kulon MMR van.

"normalon meg azt csinalja,hogyha te kapsz silvereskent eg plat tarsat,akkor a masik csapatban a silveres melle rak 2-3 goldost,vagy oda is egy platost."

Nincs olyan, hogy silvereskent egy plat tarsat. Normalnak sajat MMR van es nincs hozza divizio tarsitva. Ha normalrol beszelunk akkor nincs ertelme diviziokrol beszelni.

(#56606) Ganz-[HUN] válasza Jim-Y (#56605) üzenetére


Ganz-[HUN]
addikt

Normalon lehet trollkodni, és nem veszik komolyan annyira. Bár tegnapi meccsek Bojtárral és a többiekkel nagyon jók voltak

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#56607) Jim-Y


Jim-Y
veterán

Ez a meta bakker..

A videoban arrol beszelnek, hogy a jelenlegi metaban egy epkezlab strategia a support mid + carry jungle. Ugye ennek egyik specialis formaja a Taric mid Yi jungle, vagy a Karthus + Nunu, vagy korabban a Kayle top + Yi jung. Amiben mas ez a video, hogy ezt a strategiat kiterjesztik heavy CC sup mid + carry jungl. Pl Braum mid + Lucian jung, vagy Leona mid + Kaisa jung stb. Erdekes

(#56608) hugi0 válasza Jim-Y (#56607) üzenetére


hugi0
őstag

Most is megy az LCK - Ryze es Vladimir jatszanak ADC poston.
Tegnap 6 merkozesen 1x lattam klasszikus ADC-t.
Faker ADC-t jatszot Darius-szal. :)
Ahol az egyik csapat elhuz 5-6 killel es ezzel jaro goldal, elhozza az elso tornyot az 99% ban nyer is.
Ha a jatek elejet elrontja valaki nincs lehetoseg a forditasra, nagyon sok a kaotikus merkozes.
Ezt latva minden divizioban jonnek majd a kreativ pickek,a mult metajat kovetok szerint troll pick.

[ Szerkesztve ]

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#56609) Ganz-[HUN] válasza Jim-Y (#56607) üzenetére


Ganz-[HUN]
addikt

személy szerint egy taricot topra vinnék, mert közelharcos.

[ Szerkesztve ]

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#56610) kenwood válasza Jim-Y (#56605) üzenetére


kenwood
veterán

nekem az east es a west ranked kozel ket tier elterest mutat.
ha igazad lenne,akkor aramon es normalon ugyanolyan tarsakat,ellenfeleket kapnek mindket realmen.
Viszont nem igy van. westen csak silver,bronzeot kapok, easten rendszeresek a plat tarsak,de a heten volt diamond is.
valamennyire lehet fuggetlen,de a normal es az aram mmr is rankedbol indul.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#56611) grimm2015 válasza kenwood (#56610) üzenetére


grimm2015
senior tag

Számomra érthetetlen, hogy ha rankeden annyival jobb, és sokkal jobb ott az mmrje, akkor normálon miért nem? Rankeden tud játszani, normálon meg nem vagy mi?

Battlenet: Grimm#22690

(#56612) kenwood válasza grimm2015 (#56611) üzenetére


kenwood
veterán

nincs ilyen.
egy plat diamond normalon is a foldbe dongoli az alacsonyabb tiereket. meg akkor is ha support mainkent kell adct mennie.
max. akkor lehet jelentos a difi,ha egesz szezonben 10-nel kevesebb normalt nyom.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#56613) hugi0 válasza grimm2015 (#56611) üzenetére


hugi0
őstag

Rankeden 2 top champot jatszik lehozza a mecset. Normalon meg probalkozik a jungellel vagy adc vel
- messze mas tudassal.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#56614) Jim-Y válasza grimm2015 (#56611) üzenetére


Jim-Y
veterán

Hat nezd, ezer meg egy oka lehet. Pl ugy lett elozo szezonban platina hogy kihasznalta valamelyik hos OP mivoltat az akkori metaban. Vagy eddig csak ADCzett es most probal valatni pl jugnle-re. Ez eleg nagy valtas ahhoz hogy siman lehet valaki Plat ADC de Silver jungle. Annyi minden befolyasolhatja ezt. Mondjuk az igaz, hogy egy plat szintu jatekosnak mar jobb macro-val kell rendelkeznie mint egy silvernek, de normalrol beszelunk, ide az ember nem azert jon, hogy ezerrel tryhard-oljon.

Meg most gondoljatok bele, vegyuk a ket Queue-t

1. Ranked queue
2. Normal queue

Na most Riot ezt ugy fogja lekodolni, hogy minden Q-nak kulon mmr-t oszt a szamodra. Pl rankednel ugye mondjuk indulsz 1000 MMR-rol ami mondjuk Silver 3-nak felel meg, es ha csinalod a besorolokat akkor ez a szam novekszik vagy csokken annak fuggvenyeben hogy nyertel-e egyalalan es ha igen akkor kik ellen nyertel.

A normal nem tudom honnan vagy hogyan indul de arra is van egy kulon MMR. Lehet a rankeden diamondos ADC-nek 2200 az MMR-e, de a normal, amit nem is vesz komolyan meg amugy is jugnle-t jatszik, csak 1200 az MMR-e. Te ebbol annyit latsz, hogy a toltokepernyon a Graves junglereteknek diamondos bordere van amugy meg tok rosszul jatszik. Ismetlem, csak a ranked MMR nyilvanos, illetve nem is az MMR hanem az az alapjan meghatarozott divizio. A normal baromira nem nyilvanos.

[ Szerkesztve ]

(#56615) hugi0


hugi0
őstag

Vajon most is megjatszak ezt a strategiat ?

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#56616) nuke7 válasza Jim-Y (#56603) üzenetére


nuke7
veterán

hát igen, nekem olyan érzésem van, mintha folyamatosan besorolókat játszanék... az elején túl nagy volt az mmr-em és olyan feedereket kaptam, hiába mentünk ketten-hárman, hogy lehetetlen volt lehozni :C

(#56607) Jim-Y: ez igazából double mid / jungle - és nyilván a legjobb player lesz a carry mid / jungle...
működhet, de a bot lane 1v2 azért eléggé kérdéses... (sőt, ott simán lehet 1v3 és elveszted a lane-t / game-t)

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#56617) nuke7 válasza nuke7 (#56616) üzenetére


nuke7
veterán

2v3-at akartam írni... :U

https://youtube.com/user/nuke7

(#56618) Jim-Y válasza nuke7 (#56616) üzenetére


Jim-Y
veterán

Hogy erted hogy bot lane 1v2? Boton ugyanugy ott van egy support az ADC-nek, inkabb az, hogy a bot lane igy nem kap semmi ganket ahogy a videoban is mondjak. Bar ha az en meccseimet veszem alapul akkor semmi sem valtozna ugy sem xD

(#56619) nuke7 válasza Jim-Y (#56618) üzenetére


nuke7
veterán

1v2-t top-ra akartam írni, bot 2v3 - a jungler segítségével nagyon gyorsan be lehet tolni ott a tornyot, de ha nem, akkor is simán useless lehet egy top pl - így jó, hogy nyernek goldot, de mivel nincs igazából gank egy lane-t meg biztos vesztenek, ha az ellenfél nem ilyen komp-ot tol. szerintem. (és nem teljesen hülyék és egy hyper carry potenciálos top laner van...)

https://youtube.com/user/nuke7

(#56620) Ganz-[HUN] válasza nuke7 (#56619) üzenetére


Ganz-[HUN]
addikt

Egy vayne is lehet hyper carry,agogy a yasuo is. De egy ornn nem fog lehozni egy mecset úgy mint mondjuk egy szarrástackelt nasus.

[ Szerkesztve ]

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#56621) ClydeBeka2 válasza ClydeBeka2 (#56601) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Fantasy LCS

Mivel holnap 18:00kor kezdődik az európai LCS, így; vagy addig megtartjuk a fantasy draftot, ahol a játékosokat kiválasztjuk, vagy csak a 2. héten kezdődik számunkra a szezon. Kinek melyik időpont lenne jó holnap 18:00ig aki jelentkezett? :)

[ Szerkesztve ]

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#56622) ClydeBeka2 válasza Jim-Y (#56614) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Nagyon jó magyarázat, pont ezt próbáltam én is elmondani. Köszönöm!

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#56623) nuke7 válasza ClydeBeka2 (#56621) üzenetére


nuke7
veterán

nekem jó holnap kb bármikor...

ja, megvan a silver, 5en csak összehoztuk :DDD

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#56624) braker


braker
tag

Üdv van most valami op hős a season-ben akivel lehet hozni a rankedeket?

(#56625) Imilenni válasza braker (#56624) üzenetére


Imilenni
addikt

Hős? Inkább játékos kell.

Press "F" to pay respects.

(#56626) Ganz-[HUN] válasza braker (#56624) üzenetére


Ganz-[HUN]
addikt

ha a hypercarrykre gondolsz.. van egy pár.
Vayne, és Master yi.

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#56627) braker válasza Imilenni (#56625) üzenetére


braker
tag

Ezek champions-ok azaz hősök a játékos az te vagy én vagyok aki játszik velük.

(#56628) braker válasza Ganz-[HUN] (#56626) üzenetére


braker
tag

Olyan hősre gondoltam aki most op és elég egyszerűek mint annó volt seju még a nerf előtt 1-2 seasonel ezelőtt. Úgy is fogalmazhatnék hogy nincs-e most olyan hős aki erős és várható hogy nerfelik 1-2 patch múlva mert sokan használják és elég op.

[ Szerkesztve ]

(#56629) Imilenni válasza braker (#56627) üzenetére


Imilenni
addikt

Hát, de tudás nélkül semmit nem érsz a champel. :U

Más: Ez a Pyke ez autofill supportoknak lett kitalálva? Mindenki full ad-t épít, és teljesen használhatatlanul játszik vele. Tiszta gáz :F

Press "F" to pay respects.

(#56630) feri1014 válasza Imilenni (#56629) üzenetére


feri1014
senior tag

Mert nem a klasszikus értelemben vett support. A passzívja miatt felesleges bármi defenzív itemet venni neki, a kevés hp miatt úgy is össze fogják csukni és még dmg-e sem lesz. Nem az a dolga, hogy megvédjen, ha nem figyelnek rá, hanem akkor ő fog megölni és még goldot is ad a carry-nek vele.

Azért használhatatlanok, mert a skill setje nem egyszerű, a hook és stun is elég körülményes, ha meg rosszkor megy be egy fightba, megölik mire csinálhatna valamit.
Jungle-ben pedig borzalmas a 0 clear miatt.

(#56631) Imilenni válasza feri1014 (#56630) üzenetére


Imilenni
addikt

3000 HP-ra kap 220~ AD-t.
Az az alappal már lassan 300 körül van.
Elég körülményes, szóval mondjuk hogy az esetek jó ha 1/3-ában hasznos.
Találkoztam már párral, jól játszottak jg-ben. Jól is álltak, aztán eljötte a late game. Semmit sem értek. Még egy lee is többet ért mint pyke. (Pedig lee is erősen early karakter)

Press "F" to pay respects.

(#56632) Gentlelelele válasza Imilenni (#56631) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

Assasin support. Nem fog bemenni, nem lesz belőle frontline. Late gameben catchernek jó, de late gameben is jó, viszont csak akkor ha ven frontline előtte. Illetve szerintem nagyon erős early és akár MIDje is van. Ha nem látod Pyke-t bízom, akkor már lehet mögötted van. Hatalmas nyomást képvisel High elon, és nagyon tudja snowballoztatni a lanet. Persze ehhez ismerni kell a hőst.

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#56633) Kanczy válasza feri1014 (#56630) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Így-így! Jelenleg 7-1 vagyok vele ranked-en (az az 1 lose szó szerint first time pick volt), mert fogalma nincs róla senkinek, hogy mit csinál a karakter. Ha normálisan játszol vele, szerintem rohadt erős :B

Nem lanen kell vele ácsorogni 2v2-ben, hanem roamolni kell, meg kisétálni a folyóba, és visszamenni láthatatlanul gankelni. Nem nehéz, csak némi ész kell hozzá.

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#56634) Jim-Y válasza braker (#56628) üzenetére


Jim-Y
veterán

Szerintem a valasz attol fugg, hogy milyen diviioban vagy. Low ELO-n most

Jung: Yi OP, Xin sem rossz
Mid: Talon esetleg, Taric :D
Top: Irelia
ADC: Lucian, MF, Draven
Sup: fene se tudja, szerintem low ELO-n metatol fuggetlenul barmelyik APC (zyra, brand, velkoz)

(#56635) FoLey-v válasza Jim-Y (#56634) üzenetére


FoLey-v
addikt

Hát suppon inkább vinnék Morganat vagy Sonát esetleg Namit mint hogy egy brandet.

• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •

(#56636) Jim-Y válasza FoLey-v (#56635) üzenetére


Jim-Y
veterán

Igen, de o azt kerdezte, hogy kivel lehet hozni rankedet legnagyobb szazalekban. Ez low ELO-ban az APC supportok. Kesobb nem, es akkor sem ha koordinalt a csapat. De soloQ-ban nem szamithatsz arra, hogy majd ertelmes ADC-t kapsz ezert egy Namival, Morganaval nem fogsz 1v2-t nyerni mig egy Zyra-val vagy Branddel akkor is tudsz nyerni (persze ha jo vagy es tudsz veluk jatszani) ha az ADC-d egy tok ertelmi szintjen van vagy eppen afk.

(#56637) hugi0 válasza Jim-Y (#56636) üzenetére


hugi0
őstag

Az ADC-d ugyan olyan szinten van mint te. - ha nem igy lenne nem lennel mellete a jatekban.
Ezert jobban figyelj arra, hogy milyen jelzovel illeted, mert azt magadra is elmondhatod.

Szerk:
Inkabb ird azt, hogy eppen rossz napja van, neked meg jo.

[ Szerkesztve ]

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#56638) nuke7 válasza hugi0 (#56637) üzenetére


nuke7
veterán

:DD ez jó, ezt te sem gondolod komolyan

https://youtube.com/user/nuke7

(#56639) Jim-Y válasza hugi0 (#56637) üzenetére


Jim-Y
veterán

Ezzel nem feltetlen ertek egyet. Szerintem egy ADC-t nehezebb jatszani mint supportot, gondolok itt arra, hogy mint ADC lasthitelned kell, CS-re figyelni ugy zusammen, tradelni is kene, de ugy hogy ne legyen minion aggro, tudnod kell, hogy mikor mehetsz all-in mikor nem, figyelni kene kozben a gankekre is, orb-walking stb.. Ezek kozul sok igaz a supportra is de megis szerintem mar egy silver/gold support is jol jatssza a laning phase-t, jol tudja a matchupokat es ritkan hal meg lanen. Ellenben egy silver/gold ADC-bol meg nagyon sok dolog hianyzik ami a laning tulelesehez megnyeresehez kene.

Lehet ezt azert erzem igy, mert egy supporthoz kevesebb micro es tobb macro tudas kell. Igy azt a szukseges micro-t egy silveres vagy goldos kepes felvenni es utana jon a macro ami kell magasabb diviziokhoz. Mig egy ADC-nek tobb micro-kell amit nem kepes felvenni meg egy silver/gold jatekos.

Meg nezd, azert sokszor talalkozik az ember silverben olyan ADC-vel aki 4CS/min-t kepes csak stabilan hozni, de keves az olyan support aki abszolut fogalmatlan.

(#56640) hugi0 válasza nuke7 (#56638) üzenetére


hugi0
őstag

Nagysagrendileg egy szinten (mmr) van egy ranked jatekban az adc es a support.
Teljesen mindegy en, hogy godolom. Ez teny.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#56641) nuke7 válasza hugi0 (#56640) üzenetére


nuke7
veterán

de ez nem azt jelenti, hogy ugyanúgy tud játszani - és ott elég markáns különbségek lehetnek, pontosan egyező mmr esetén is.... :U

https://youtube.com/user/nuke7

(#56642) hugi0 válasza nuke7 (#56641) üzenetére


hugi0
őstag

Azt hogy ugyan ugy tud jatszani azt nem allitottam, csak azt, hogy egy szinten vannak.

Egyebkent en az adc postot jatszom a legkevesbe jol.
A support az en adc jatekombol azt latja, hogy ovatosan farmolok a torony alatt.
Lehetoleg Sivir-el es a W-t huzom. - ha mar adc-t kell jatszanom.
Es miert ? - mert a jatekok legnagyobb reszeben tul agressziv a support.
Nem kell agresszivoskodni, majd jon a jungler es emberelonyben kell valamit osszehozni.
Ha agresszivoskodom nincs akkora lehetosegem a lasthit-ekre.

Az elhalalozasi aranyom alacsony.
Mert azt vallom ha nem olok es nem is halok meg, akkor nem kerulok hatranyba.
Ha megolok valakit de en is belehalok, akkor az ellenfel masik 4 jatekosahoz kepest lemaradok.
Ezen oknal fogva van az is, hogy leginkabb top-ot jatszom tankkal. - es mindig odafigyelek, hogy az en movespeedem nagyobb legyen, mert ha van wardolva, nem lesz ki elkapjon.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#56643) Ganz-[HUN] válasza nuke7 (#56641) üzenetére


Ganz-[HUN]
addikt

Tökéletes bizonyíték erre az, hogy engem S5-be, téged pedig B1-be pakolt vagy valami ilyesmi. Pedig te fényévekkel jobb vagy.

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#56644) olloczky


olloczky
senior tag

Na most volt egy olyan játékom, hogy total 0 voltam... semmi spellt nem sikerült jól elsütnöm, amit lehetett mindent elbasztam.. lux supp voltam. Nem rémlik, hogy lett volna már ennyire szar meccsem :D

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#56645) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Hmm, Rumble elég fincsi lett a legutóbbi Patch óta!

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#56646) GAbre


GAbre
veterán

A rajzon kívül állítólag van like-olos,vagy vmi ilyesmi dolog,amivel lehet kapni esetleg RP-t.Ehhez valakinek infó?
Sajna google barátom,hackeket dobálgatott fel.
Illetve próbáltam o2 telefonszámon keresztül venni esetleg.
De uk-nál nem engedi.Németnél visszadob.
Ez a pay by phone-t valaki próbálta?

Avatar

(#56647) Ganz-[HUN] válasza GAbre (#56646) üzenetére


Ganz-[HUN]
addikt

ha RP-t akarsz venni, NE!!! SMS-be. Nagyon drága.

Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

(#56648) nuke7


nuke7
veterán

nem is tudtam, hogy vizicsacsi már nem UOL-os... most van a meccsük! :)
érdekes az új meta, UOL aatrox-ot hoz...

ja, és van új highlights, talán egy kicsit viccessebb mostmár :DDD

(#56643) Ganz-[HUN]: igen, mondjuk az EUW... EUNE berakott silver 2-be.. (flex-ben mondjuk b1-be, de onnan is kimásztunk már :DDD )

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#56649) nuke7 válasza nuke7 (#56648) üzenetére


nuke7
veterán

bocs, az még régi aatrox... :Y

https://youtube.com/user/nuke7

(#56650) Gentlelelele válasza nuke7 (#56648) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

Ennyi mistaket még csak rankeden láttam tőled ;]

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.