Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55351) stefyY


stefyY
őstag


... :U

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#55352) Kanczy


Kanczy
Topikgazda

Egy kis minőségi League of Legends... :U

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#55353) nuke7 válasza Kanczy (#55352) üzenetére


nuke7
veterán

:DDD assassin noc - mennyire pubstomp... gondolom enemy jngl meg top picit se tiltelt... jó a matchmaking, kiegyensúlyozott meccsnek tűnik innen... :N :))

https://youtube.com/user/nuke7

(#55354) Beni97 válasza Beni97 (#55309) üzenetére


Beni97
őstag

Most már tudom.
Azt hittem nem, de ha szinten belül is javulsz azt is jelzi. Most kaptam meg.
Szóval ilyen 3.1-es honor szinten vagyok.
Kiírta azt is hogy a közelmúltban a kitüntetések közül 11 járt a GG-vel. És ez csak a GG. Nem tudom miért de jól esett most ez kiírás.
Viszont mikor írtam, hogy azért kaptam kb 3-4 óra alatt(ez 2 belépés) 2 kulcstöredéket akkor azt írtam hogy azért mert olyat honoráltam aki szar volt a csapatba. Nos ez lehet nem igaz, mivel igazából soha nem olvasok el teljesen ilyen kiírást így félre is érhettem. Ma viszont elolvastam, és ha minden igaz azért kaptam akkor mert "sok" honort kaptam random csapattársaktól.

Amúgy ebbe a 3. honorszintről a 3.1-be lépésért is 3. szintű kitüntetéskapszulát lehet kapni.
Kaptam 2 kulcstöredéket meg 150 kékcuclit.
Aztán mivel tudtam nyitni egy ládát is így kaptam egy "Te következel" (darius hülyén néz) hangulatjelet ami nyilván már megvan, így gazdagítottam magam 225 sárgával.
Nem mondom hogy fos mert legalább kaptam sárgát, de azért másnak több szerencsét.

(#55355) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Egy kis Trollkodás :D

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55356) Yodamest


Yodamest
addikt

Feeder mode ON! Kippiii kollégával mentünk egyet tegnap, itt már nem tudom milyen néven fut. Elmesélem rövid szenvedésünk történetét + konklúzió a végén.

Pickeltem egy Renektont, mostanában vele próbálkozok, eléggé tetszik normál esetben a hős... normál esetben. Sajnos enemy rám pickelt egy Illaoit, így ez most nem normál eset volt mint később kiderült. A lényeg, hogy lanen annyit tudtam tenni, hogy próbáltam nem meghalni, ami sikerült is, de a farmom nem volt túl jó. Illaoi ugyanis még a torony alól is könnyedén elér a lélekhúzásával, szóval még ott sem tudtam nyugodtan lefarmolni a wavet, mint egyébként más hősök esetében szokás. Szóval mire Illának volt valami 180 farmja, (szinte lefarmolta az órát) nekem meg volt valami 70 körül....

Egyszerűen szó szerint semmit nem tudtam vele kezdeni, Amumu gankelt egyet még lvl 6-nál, de a csápos úrnő majdnem mindkettőnket megölt, így utána már nem erőltette a dolgot a jungler sem. Szóval ott voltunk face to face a lanen, gankre, segítségre nem számíthattam és semmit nem tudtam tenni ellene. Ezt hívják talán sakk mattnak? Persze Kippii kiakadt kissé, amit meg is értek, engem is dühített a dolog, de tenni ellene az egész csapat sem tudott. Buktuk a meccset, miden kívül ahol ő játszott lényegében minden lane vesztett.

Meccs után viszont kíváncsi voltam, hogy mi ez az egész, eddig ilyen counter pick dolgokkal annyira sosem foglalkoztam, mert úgy voltam vele, hogy ha jó vagy akkor úgy is a skill számít. Megnéztem hát op.gg-n, hogy mi Renekton legnagyobb countere és jön a poén, hát persze hogy Illaoi valaki 56% vs 44%-os win aránnyal, ami egy ilyen játéknál nagyon sok. Gondoljatok csak bele ha egy hősnek 53% winrate-ja van az már nagyon erősnek számít az adott metában, és itt 6% különbségről van szó! Azt kell mondanom nem lepődtem meg, mert tényleg nem lehet ellene semmit csinálni Renektonnal, szóval valamilyen szinten elégtételt éreztem, hogy legalább nem én voltam annyira rossz a lehetőségekhez képest.

Persze próbáltam volna tanulni a dologból, így rákerestem YT-on, hogy mégis valami Renekton profi hogyan játszik Illaoi elleni matchupban, mert érdekelt volna hogy ők még is mit csinálnak ilyenkor.... sajnos nem is találtam ilyen videót, renekton vs illaoira SEMMI értelmes videót nem ad ki a YT, ez is vicc egyébként.... úgy tűnik ez ilyen instant quit matchup, mert nincs róla bejegyzés sehol, hogyan kéne megjátszani.... annyit tudok tenni, hogy bannolom Illaoit ezentúl. Sajnos csak ennyit... :)

(#55357) stefyY válasza Yodamest (#55356) üzenetére


stefyY
őstag

Na most járass le... :U :DDD

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#55358) Yodamest válasza stefyY (#55357) üzenetére


Yodamest
addikt

Mivel járatlak le amúgy? Pont azt írtam, hogy te hoztad a lanet.

(#55359) Bowser válasza Yodamest (#55356) üzenetére


Bowser
aktív tag

Kemény sztori :D
De rég jártam erre.... :)

A counter pick engem se érdekelt de beláttam, hogy nagyon is jó erre odafigyelni...Ezért jó ha nem OTP vagy és tudsz sok champpel játszani.

Emlékszem markedone94 kollega szavaira mikor nekem segített régen Silver eloban... Azt mondta miután a Garenjára rápickeltek egy Teemot, hogy "lehet besz*pom" :D

Na mindegy 3 hónap LOL szünet után egesz kellemesen vagyok, nyugodtak mondhatni az éjszakáim. Megnéztem most egy LOL meccset és baromi durvának tűnt. És szerintem sokat is felejtettem az OTP Zyrámmal. Most kb jó ha Bronzból ki tudnék jutni :D
Ezért nem is kezdem el újra csak láttam mennyi hozzászólás összegyűlt. Jöttek sírós irományok is azokst imádtam. Mind ugyan arról szól de még a megfogalmazás is :D

Imádlak titeket :R

Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

(#55360) Yodamest válasza Bowser (#55359) üzenetére


Yodamest
addikt

Igen a sírós kommenteket valami érdekes perverzió révén én is szeretem olvasgatni. :) Én azért ha vesztek is minden meccsből megpróbálok tanulni, nem csak annyi, hogy na szer volt a csapat és kész. Itt is próbáltam volna, de nincs ilyen videó a neten.... egyedül egy OTP only Renekton playert találtam és ő EGÁLRA kitudta hozni Illaoi ellen a lanet... bíztató. :DDD

(#55361) stefyY válasza Yodamest (#55358) üzenetére


stefyY
őstag

Irónia. :)) De én sem voltam túl türelmes, a lanet pedig csak addig hoztam ( 2/0 ), amíg az enemy jungler neki nem állt babysittelni midet...a mi junglerünk se hozzád nem ment, se hozzám, az egy más kérdés. Még ígyis nyerhető lett volna kis szerencsével... :)

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#55362) Ryder1 válasza Bowser (#55359) üzenetére


Ryder1
senior tag

Szerintem mi nagyjából egyszerre álltunk le, én kerek egy hónapja nem játszottam. :DDD Valahogy nem is hiányzik, elvagyok most PS4-gyel.

(#55363) Yodamest válasza Ryder1 (#55362) üzenetére


Yodamest
addikt

1 hónap az semmi :) nekem volt nemrég egy kb 3 hónapos kihagyásom, azalatt végigvittem párszor a ds3-at, witcher3-at stb, de most megint berántott a lol... ez ilyen sajna. :DDD

(#55364) AsakuraDave válasza Bowser (#55359) üzenetére


AsakuraDave
őstag

"Jöttek sírós irományok is azokst imádtam""Most kb jó ha Bronzból ki tudnék jutni :D" Csak mert magamra vettem ;] ;] : legroszabb elo amit elértem az plat5 volt és sose voltam bronze vagy silver-be mindig gold3+os mmr-em volt de igen én csak sírok és amúgy egy nagy nulla vagyok játék terén :D Biztos azért nem volt szerencsém még ahoz a két rankhoz :U De megint mit ártatom magam,mikor a fórum többsége ezekbe a ligákba van és onnan próbál engem kioktatni :D A kedvencem hogy megemlítem a dotát és egyből le fanboyoznak mikor kb 2x próbálkoztam a dota2-vel és sokkal nehezebb összetettebb volt ,nem is ment :D de sokkal jobb az ottani rendszer de amibe tudom hogy x@r vagyok azt nem eröltetem :K Meg valahogy a hsz.-em felét mintha skippelnék mert beszólnak hogy "jah igen persze!",miközbe a kövi sorba leírtam,hogy mellé milyen szabályozások kellenének/vagy maradhatnának...

ui.: "A counter pick engem se érdekelt de beláttam, hogy nagyon is jó erre odafigyelni" egy lépés a bronze/silverből kilépéshez,hajrá! :R

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

(#55365) nuke7 válasza Yodamest (#55356) üzenetére


nuke7
veterán

renektonnal ilaoi ban :K
Garen egyébként néha használható ellene, ha gyorsabban ölöd meg őt early-mid-ben mint ő téged... :D

https://youtube.com/user/nuke7

(#55366) DonTuros


DonTuros
tag

Sziasztok!

Van valaki, aki nagyon jártas az LCS-ben? Gondoltam el kéne kezdeni rá fogadni, elég szép odds-okat láttam Unibeten :DDD

https://www.akosturos.com

(#55367) nuke7 válasza Yodamest (#55363) üzenetére


nuke7
veterán

3 hónap az semmi, nekem volt 7-8 hónap kb. (másik barátnő, költözés, meló, etc. :D )

https://youtube.com/user/nuke7

(#55368) nuke7 válasza AsakuraDave (#55364) üzenetére


nuke7
veterán

ha jó vagy shot caller-nak mert megy a meta game és megvan a map awareness akkor veled jó lehet játszani :K

https://youtube.com/user/nuke7

(#55369) hugi0 válasza DonTuros (#55366) üzenetére


hugi0
őstag

En figyelemmel kovetem EU NA - es neha keletet is.
Mostanaban kelet helyett Spanyol liga: Bluerzor.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#55370) kenwood válasza DonTuros (#55366) üzenetére


kenwood
veterán

azert magasak a szorzok,mert nagy a bizonytalansag
Teljesen kiszamithatatlan, hogy ki mikor nyer.
koreaban 3. az AFS, hatodik az SKT.
Eu-ban is 3-4 vereseg az elen, 2 gyozelemmel az utolso helyrol a negyedikre jossz fel.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55371) Thunderace


Thunderace
tag

Sziasztok!

Ismerősnek most raktam egy sima gtx750 1GB -os kártyát a régi lenovo m57-es gépébe, proci q9300. 1680x1050- ben magas beállítások mellett 80-140 között mozog. Nem kevés ez? Amit észrevettem még, hogy a proci max 50%-on a vga meg 30%-on megy, magyarul mindkettő lógatja a lábát. Ilyen ez a játék?

[ Szerkesztve ]

(#55372) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Jó ez a Janna, kezdem megszeretni, bár én a tankos támogatókat szeretem inkább! Hasznos support.
Ez balul sült el Yasuónak

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55373) Yodamest válasza Thunderace (#55371) üzenetére


Yodamest
addikt

Igen ilyen ez a játék, nem pörgeti maxon a gépet. Nekem is elég jó gépem van gtx 1070-el és kb 160fps-em szokott lenni. A ventilátor még csak fel sem pörög, olyan mintha böngésző futna csak.

(#55374) nuke7


nuke7
veterán

jó ez a fiddle, ha van rendes tank a csapatban :DDD

ezen az account-on van 12 ládám, és nulla kulcsom... westen-en meg 7 kulcs, nulla láda... :DDD

https://youtube.com/user/nuke7

(#55375) kenwood válasza nuke7 (#55374) üzenetére


kenwood
veterán

nem kell oda rendes tank se.
amint megvan a ludens,mar csunyan roncsol az E, ha a zhonya is megvan,akkor pedig tomegpusztito fegyverre valsz.
sztem top 5 aram champ fiddle.

egyebkent az a malphite build pedig kataszrofa.
full armor, thornamil egy ap team ellen.
Azert a biztonsag kedveert egy frozen heart,ami az ad ellen pont szar,mert sem Corki,sem MF nem igazan profital az ASbol

magic pen cipo 0 apval.
inkabb nem is sorolom, megvette az ajanlott buildet 0 gondolkodassal.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55376) AsakuraDave


AsakuraDave
őstag

Ennyi a játék : MF 70% crit rate én Trist 80% crit rate MF 2lövése crit=2k dmg meghaltam 0,7sec alatt az én 2lövésem meg normál volt egyik se critelt :) És akkor itt skillekről beszélünk? xD Do the math pl hogy ennek mekkor az esélye :D Imádom hogy egy programozo még egy valószínűség számítást se tud megírni normálisan és full random semmin nem alapul ez az egész rendszer,5% crittel többet critelek/shot :C :C :C

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

(#55377) kenwood válasza AsakuraDave (#55376) üzenetére


kenwood
veterán

ugy irod ezt,mintha ketfeju gyrek szuletett volna,vagy nemtom.
Egy ilyen szitura matematikailag nagyobb az esely,mint arra,hogy dobunk ketto-kettot,es neked ket 1es ,nekem pedig ket hatos lesz.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55378) Lokids


Lokids
addikt

Vissza lehet nézni valahogy a chat logot? Valaki rám írt game közben és fogalmam sincs ki, mert nem figyeltem. de játékból kilépve nincs ott a chat ablak.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#55379) AsakuraDave válasza kenwood (#55377) üzenetére


AsakuraDave
őstag

Írd már le azt a képletet amivel kijön az az eredmény hogy 2lövés 70%-os eséllyel lesz critical és mind a kettő az lesz egymás után illetve ugyan ez csak 80% eséllyel lesz crit de az jön ki hogy mindkét lövés normál lesz egymás után? Azt kéne mutatnia ha kiszámolod,hogy a 2normál egymás után 80%-os crittel nagyobb esély van erre mint arra hogy 70%-al egymás után kétszer critelsz :) Mert akkor valami újat fedezett fel a lol és nobel díjat érdemelne!

There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.

(#55380) nuke7 válasza AsakuraDave (#55376) üzenetére


nuke7
veterán

no skill - just crit all day ;)

https://youtube.com/user/nuke7

(#55381) kenwood válasza AsakuraDave (#55379) üzenetére


kenwood
veterán

huha,nagy a baj.
Milyen kepletet?
a lottootosnek 1:44 milliohoz az eselye,megis bejon. eleg gyakran.
Amit te leirtal sztem kevesebb,mint az 1:1000

Lenyegeben azt irod,hogyha 1 dolognak 70% az eselye,a masiknak 80, akkor mindig a masik tortenik meg :Y

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55382) Sordoran válasza AsakuraDave (#55379) üzenetére


Sordoran
addikt

70%-nál 2 egymást követő lövés critel: 49%
80%-nál 2 egymást követő lövés NEM critel: 4%
(minden más lehetséges befolyásoló tényezőt figyelmen kívül hagyva)
De ez nem jelenti azt, hogy utóbbi azzal a 4%-al soha nem történik meg, 1:25-höz az esély.

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#55383) kenwood válasza Sordoran (#55382) üzenetére


kenwood
veterán

a kettot meg kombinalni kell,de meg ugyis egy viszonylag nagy,boven 1:1000-nel valoszinubb esely lesz.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55384) Whynot?


Whynot?
aktív tag

végre értem a VIP értelmét. Ignore rulez...

(#55385) Sordoran válasza kenwood (#55383) üzenetére


Sordoran
addikt

Jah, hogy összesítve? 1,96%. Tehát bőven a bármikor előfordulhat, 1:50-hez az esélye.
Persze van troll matek is, ami szerint ennek az esélye 50%: megtörténik, vagy nem. ;]

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#55386) Gentlelelele válasza Sordoran (#55385) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

1% ez biztosan jobban esett volna :))

[ Szerkesztve ]

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#55387) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Ma nyitottam két ládát, és kaptam egy csillagőrző janna, és egy tűzijáték jinx skint! Egyre jobb :DD

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55388) Yodamest


Yodamest
addikt

amikor a játék közli veled, hogy ideje az uninstallnak:

Én mindent megpróbáltam, mármint nem erről a meccsről van szó, hanem úgy ált. de nem szeret engem ez a játék... ez van, 10/8X gyengébb csapatom van mint az ellenfélnek és nekem kellene lehozni, néha sikerül de amikor nekem nem megy senki nem nyeri meg helyettem a meccset, mert soha nincs egy húzó ember a csapatban. Én hoznám a lanet, tényleg Tahm-al kb 10/9X hozom a lanet, de egyszerűen addigra a midesünk 0-8-ba van vagy az ADC, de valaki biztosan és nem tudom lekompenzálni... most ezt a meccset ragadtam ki, de utóbbi 30 meccsemről mindről linkelhetnék videót vagy screenshotot, mindig nekem kellene hozni, sokszor feljönnek topra 2-en és megölöm mindkettőt, de közben az egy szem enemy Lux vagy Zed megöli az ÖSSZES többi csapattársamat egyedül... nem tudom 2-nél több ellenféllel foglalkozni így is a többiek 4v3-ban játszanak, de úgy is veszítenek...

Sehol nem igaz az, hogy 50%-ban nálam van a jobb csapat, sehol. Az arány inkább ha reális akarok lenni
30-70% szóval kb 30% az ahol tényleg 4v4-et nézve jobb a csapatom a maradék 70%-ban 4v4-ben sokkal rosszabbak, szóval nekem 2-3 játékos helyett kellene játszanom... mondom van, hogy sikerül ezért nem is estem még vissza silverbe... de általában 4 vereségre jut 1-2 win és ez nekem elég gyatra, soha nem vagy 50%-on, soha. Szép is lenne ha 50-50 lenne, akkor Tahm toppal már gold 3-ban lennék. Mind1 ez nem az én játékom, nekem inkább fifázni kell ott csak magam vagyok és nem hiába vagyok top1 divízióban, mert senki nem fog vissza... :U

(#55389) nuke7 válasza Yodamest (#55388) üzenetére


nuke7
veterán

úgy látom, hogy 50% win-rate attól még megvan :U :)

https://youtube.com/user/nuke7

(#55390) Yodamest válasza nuke7 (#55389) üzenetére


Yodamest
addikt

hát az a durva hogy nem tudom hogyan :) azt írja megvan, de közben ha a match historyt nézem soha nem volt olyan, hogy 3 lose után pl. 3 win jöljön vagy 6 lose streak után 6 win streak, mindig több a lose, ezért én sem értem. Na mind1 fel azért nem adom, csak kiakasztó de ezt tudjátok ti is. :))

(#55391) stefyY


stefyY
őstag


:)) :)) :))

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#55392) nuke7 válasza stefyY (#55391) üzenetére


nuke7
veterán

Meglett a penta..?!? :D

https://youtube.com/user/nuke7

(#55393) stefyY válasza nuke7 (#55392) üzenetére


stefyY
őstag

...s rá 5 percre kikaptunk. :DDD :DDD :DDD

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#55394) hugi0


hugi0
őstag

Ki nezte a FNC vs VIT merkozest ?

Tele izgalommal es fordulattal, 1HP-s menekulesekkel.
Fantasztikus volt.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#55395) nuke7 válasza stefyY (#55391) üzenetére


nuke7
veterán

Brand dragon steal + kill 5-1-8 voltam épp, nyilván elvesztettük...

Egymás után két game-ben hozzuk az early-t nagyon, mid-game egyenlő - late-ben is jók vagyunk és egyszer csak egy teamfight után kikapunk... WTF.

:(

https://youtube.com/user/nuke7

(#55396) Gentlelelele


Gentlelelele
aktív tag

Mit gondoltok az új 8.4 LCS metáról ? Viszlát carry top karakterek és jönnek a Banner of command 2nd item tankok ? Viszont esetleg vissza jöhetnek az AD champek midre (Talon) ?

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#55397) Yodamest


Yodamest
addikt


Hogy ma pozitívval kezdjem, na az ilyenek miatt érdemes felállni és folytatni. :) Nem is a stat a lényeg, hanem a komment szekció, srácok elvoltak ájulva ettől a békától. ;] (meccs közben is írogálták, hogy honor Tahm stb. kurvajó volt)

[ Szerkesztve ]

(#55398) Enigma1945 válasza Yodamest (#55397) üzenetére


Enigma1945
őstag

Ahogy elnézem az ellenfél nem volt éppen erejében :D

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55399) Yodamest válasza Enigma1945 (#55398) üzenetére


Yodamest
addikt

hát ez annak a példája amikor nem retardokkal kerülök össze igen, de kevés ilyen van az a baj.... rögtön utána kaptam egy botlanen elfeedelt Vaynet, aki valami 25 killel végzett, kb 4 lövés voltam neki full tank Tahm-al.... pedig feedbe is voltam, mert toplanet magasan hoztam, de ezzel a szörnnyel nem tudtam mit kezdeni.

Elég hülye egy matchmaking van... kapsz egy könnyű meccset aztán hoppá 51% winen vagy gyorsan kapsz egy abszolút nyerhetetlent, értelmes.

[ Szerkesztve ]

(#55400) hugi0 válasza Gentlelelele (#55396) üzenetére


hugi0
őstag

Dia alatt biztos nem vesz senki.
Ha megveszi akkor azt feleslegesen, mert azt a BoC-s miniont meg kell tamogatni, amihez igen jo csapatmunka kell.
Eloszor platot irtam (gold1 eskent) de rajottem meg messze van az igazi team play.
Legutobb: toppon cserelgetunk ahogy az meg van irva (cirka 60-60% eletero), lepingeli toppot a jungler.
Irtam neki hazamegyek tobb mint 800 gold a zsebemben - bedobok a tavolabbi bokorba egy vardot legyen mivel enemy moge TP-z ni.
Az idiota ramegy szoloban, majd torony alatt ugy hal meg, hogy az enem toposnak meg legalabb 2 AA kell.
Mivel pink-em volt a folyonal levo bokorban, valoszinuleg ha ott marad meg 9-10 masodpercig akkor 2v1 ben siman hozzuk. Igy az enemyt snowbolozta.

[ Szerkesztve ]

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.