Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55301) pengegyerek


pengegyerek
aktív tag

Én most egy Shen dzsungelt találtam ki a rossz csapat megsegítésére 😁 ivl 6 után bárhol tudok segíteni vele és a végén csapatharcoknál is nagy szerepet tudok vállalni és tapasztalat, hogy egész jól bejött. Na meg ha solo lámé akkor shen top vagy ugyan ezen -okból vagy illaoi mert 1v3 sima a legtöbbször vele és a gankek meg sem ártanak így általában elfeedelodok az enemy jg és toposon aztán szépen megyek a többi ösvényre segédkezni xD

[ Szerkesztve ]

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#55302) jkrisztian válasza Gentlelelele (#55300) üzenetére


jkrisztian
aktív tag

Mit akar jelenteni a "rohammal"?

(#55303) Gentlelelele válasza jkrisztian (#55302) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

Elnézést a telefon átka. Roamolni akart lenni :)

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#55304) Enigma1945 válasza stefyY (#55298) üzenetére


Enigma1945
őstag

Nem szolt vagy nem ertetted? En sem erte a halandzsa beszedet. Vagy volt translate?

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55305) Plafoon válasza Gentlelelele (#55300) üzenetére


Plafoon
tag

Duo bot az a legrosszabb. 10-ből 10-szer elvesztik a lanet, majd együttesen elkezdik flamelni a junglert meg a midest. Ezenkívül jó dolog a duozás.

(#55306) stefyY válasza Enigma1945 (#55304) üzenetére


stefyY
őstag

Egy szót nem szólt. :DDD

(#55305) Plafoon: Ne általánosíts, tudok ellenpéldát... :U

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#55307) csipszikutya


csipszikutya
senior tag

El sem hiszem. G3 promobol 14-4röl 34-32-vel végre sikerült G4be feljutni.
A mélyrelülést nem ecsetelném. Tilt hegyek, sok közöm volt hozzá, sajnos. De ma, ty infuleanza (még a sok házi sem segitett) volt idöm játszani. Ma voltam már reggel promoban, de most sikerült ujra feljutni. Ezt is le carryztem. Jhin hálás lehet.

(#55308) Darko_addict


Darko_addict
őstag

Megkaptam a következő szintet. Van, aki úgy sejti, hogy mivel szinte mindenki 1-2-3 nap különbséggel lép szintet, a honorok lehet semmit se számítanak, de én arra gondolok, hogy periódikusan számolja a rendszer, és ha az X. dátumig elérted a szükséged honorok számát, akkor ugrik a rendszerben is. Amúgy csak 2 kulcstöredék és 150 kék volt benne...

Írjatok, ha ti is kaptatok, kíváncsi vagyok.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#55309) Beni97 válasza Darko_addict (#55308) üzenetére


Beni97
őstag

Én már rég megkaptam a 3. szintet. 1 hónapja biztos. Azon belül nem tudom hogy léptem e valamit.
Nekem akkor írja ki hogy javult valami mikor mindenki oszt ki honort a csapatba.

(#55310) nuke7 válasza csipszikutya (#55307) üzenetére


nuke7
veterán

gold 5-ből mentél mentél gold 4-be, úgy érted..?

(mert gold 3-ból leesni azért nem olyan jó dolog...) :F

https://youtube.com/user/nuke7

(#55311) nuke7


nuke7
veterán

( mai két meccs / 5 report is megvolt :D )

https://youtube.com/user/nuke7

(#55312) kenwood


kenwood
veterán

Kitalaltam egy tok jo funkciot aramra. lehet, hogy fel is dobom a riotnak.
Amikor ranyomsz a rerollra, akkor mind a 4 tarsad kap egy ablakot, hogy rerollolni fogsz,akar-e cserelni veled?
Ha valaki igent nyom,akkor te megkapod,hogy o azt odaadna erte,es ha kered ,a tied,ha nem ,akkor azt rerollolod.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55313) kenwood


kenwood
veterán

Egyebkent duoban ami most nagyon eros a Camile top, Galio mid.
Camile tolja az ultit,jon Galio ultival,es kb. halott is a celpont,ha nincsenek tobben nalatok.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55314) Gentlelelele válasza kenwood (#55313) üzenetére


Gentlelelele
aktív tag

Vagy camille jg és Galio mid. :B Szerintem ez jobb setup és fixen ember előnyben lennétek minimum 5-6 sec-ig. Vagy végig ha az ellenfél midesének nincs tp-je vagy épp nem elérhető.

twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”

(#55315) olloczky


olloczky
senior tag

Egyébként +1 erre a jungle + solo lane duora. Haverommal mi is így nyomjuk, én általában rammus jungle ő annie mid. Szép kombókat és rajtaütéseket lehet végrehajtani :D

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#55316) nuke7 válasza kenwood (#55312) üzenetére


nuke7
veterán

ez egyébként jó ötlet! :K (támogatnám)

meg amikor vesztésre állunk és azt írja valaki amikor próbálod összehozni a team-et, hogy "it's only aram" akkor auto-leave / rage quit :DDD

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#55317) Darko_addict válasza nuke7 (#55316) üzenetére


Darko_addict
őstag

Ugye! Nem sok mindenen ba$zom fel magam, de ez a "just normal", "just aram" irdatlanul fel tud húzni. Ha ez normal, azt nem kell megnyerni? Az feljogosít, hogy elpocsékolj az én életemből 15-25-35 percet?
Kicsit jobban kellene mérlegelniük, hogy miért is játszanak. Aki normálon akarja tesztelni Cassiopeia JG-t, azoknak külön meccskeresés kellene, minden hülye legyen együtt, mert nekik úgyis mindegy, hogy nyernek-e, mert ez csak normál, nem? UH. :D Én utálok veszteni, mindenkinek a győzelemért kellene játszania.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#55318) olloczky válasza Darko_addict (#55317) üzenetére


olloczky
senior tag

Amúgy van ez a gyakorló mód az ilyenekre de gondolom pont azok nem használják, akiknek kéne :D. Szerintem k.rva jól meg van csinálva, hogy bármikor szintet léphetsz meg örök életerő meg stb, hogy a hős mechanikáját megtapasztalhasd.

[ Szerkesztve ]

Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!

(#55319) Lokids


Lokids
addikt

Vannak meccsek, mikor nem értem, hogy miért bukjuk el.
Lane fázist hoztuk. Minden lane megnyerve, egyedül Miden volt egál.
Én 5-1-5 sejuaniként farmolok, mikor feltűnik, hogy bot torony leesett. Leonával pont előtte öltük meg az enemy mid-et. furcsálltam, de sebaj. Majd megoldjuk. Toppot nézem, galio nem bír el heimerrel, pedig heimer 1-4.
Majd összetalálkozam topra menet az enemy junglerrel Gravessel. Namost 1v1-ben simán kinyírt. Úgy, hogy elfeedelt böszme tankként azzal kezdtem, hogy leütöttem fél hp-ját az E-vel. És innentől valahogy minden elromlott. 5-1-ről 5-6-ban fejeztem be a játékot. Az összes objectet elbuktuk. 1db enemy tower tudtunk csak leszedni. teamfighket mind elbuktuk. És ezt úgy, hogy a mi Vayneünk is 8-4-ben volt. ráadásul leona + seju ult is rendlekezésünkre állt, mint mass cc.
Fogalmam sincs mi történt. Papíron 15perc alatt meg kellett volna nyerünk, akkora kezdeti előnyünk volt.

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#55320) Enigma1945


Enigma1945
őstag

Ti hogyan kezelitek a rossz meccseket idegileg?
Én sajnos hajlandó vagyok beírogatni, de eskü próbálom tartani magam. Nem trágár szavak, csak mikor már hihetetlen feed van, akkor már beírom, hogy reported for feed vagy ilyenek.
nem a vereségért vagyok toxic, azt elviselem, de mikor egy játékos 0, és semmit sem akar tenni győzelemért, azért az már nagyon ideg próbáló..

[ Szerkesztve ]

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55321) kentucky válasza Enigma1945 (#55320) üzenetére


kentucky
őstag

Tegnap egy throwolt győzelem után három utolsó pillanati dodge és két remake. Full tilt módon feküdtem le :D

(#55322) Jim-Y válasza Lokids (#55319) üzenetére


Jim-Y
veterán

Azt mondod nagy kezdeti elonyotok volt. Utana pedig, hogy minden objektivet elbuktatok. En is sokszor talalkozom ezzel a fenomenonnal a meccseimben. Sokszor van, hogy jon a jungler bot-ra, tok jol gankel csinalunk egy double-killt, majd latom hogy megy szepen vissz a jungle-be farmolni. En ilyenkor mindig szoktam pingelni ezerrel a sarkanyt, mert sosem erzem azt, hogy azon a szinten ahol epp jatszom 1-2 kill akkora elonybe juttatna minket mint 1-2 sarkany meg torony. Sokszor volt mar, hogy mikor pingeltem a sarkanyt a jungle csak siman ignoralt, pedig az ellenfel junglerese halott, bot hallott, mid-et latjuk, topot latjuk, dragon pit sweepelve, es megis, megy es farmolja a sima mobokat. Foleg Khazix, Rengar es hasonszoru tarsaik szoktak ezt csinalni. Long story short, sokszor azon megy el a meccs, hogy az emberek a killeket favorizaljak az ingyen objectivekkel szemben. Ez szerintem arra is vissza vezetheto, hogy a jatekban a kill egy-az-egyben azt vetiti le az embernek, hogy igen, most jot cselekedtem, eddig volt egy ellenfel velem szemben most nincs es szabad a palya. Mig peldaul egy sarkany elonye mar nem ennyire egyertelmuen "leovashato". Szerintem nehez eszrevenni hogy mitol vagy most eppen erosebb mint az ellenfel. Amiatt meg 5x megolted es gold-elonyben vagy? Vagy amiatt mert egyebkent egalban alltok de nektek van 3 sarkanyotok, stb.. Gondolom pont ez, es hasonlo aprosagok amik megkulonboztetik a low elo-t a high elo-tol. Low eloban az emberek csak az egyertelmu elonyoket hajszoljak (kill, esetleg farm elony, meg baron). Holott kis cselekedetek tudjak a kzdeti elonyt egy nyeresegbe forditani.

Peldaul te 5-1-5 voltal. Lehet amiatt mert az ellenfelnek rosszul jott ki a lepes (rotacio) valahova te ertel oda elobb az ellenfel junglerese elott, stb. Valahogy osszejott egy ilyen elony de egyaltalan nem biztos, hogy amiatt mert annyival jobbak lettetek volna az ellenfelnel. Utana ok elkezdtek dolgozni a kis elonyokon. Sarkany, RH, 1-2 torony es beindult a snowball.

Neked szerintem a kezdeti elonyt arra kellett volna forditanod, hogy mig az ellenfel probal megfelelo farmolassal visszajonni a meccsbe neked a kis elonyoket kellett volna favorizalnod

- mivel elonyben vagy valoszinuleg be tudsz menni az ellenfel jungelebe deep wardolni. Ennek szerintem egy kezdeti elony eseten baromi sok elonye van. Ugye ha nalad az elony akkor eppen erosebb vagy mint az ellen. Neki nincs meg az a luxusa hogy elmenjen a te jungeledbe wardolni, foleg low ELO-n ugy fogja ellensulyozni a hatranyat hogy megy a sajat jungelebe farmolni. A lane-ek is ugyanezt teszik. Ilyenkor kene egy deep wardnak koszonhetoen fulon csipni a junglert. Ehhez persze kell egy olyan mid, de foleg support aki meg erti a dolgat.
- masik, hogy mivel elonyben vagy menj le bot-ra. Meg ha nem is olitek meg az ellenfelet nagy esely van ra, hogy haza kell menniuk. -> drake. Hidd el 3-4 drake elony nagyon sokat szamit. En peldaul nem erzem meg a jatekban, hogy pontosan mennyit szamit, nehez nekem felismerni hogy ahhoz kepest ha nem lenne 3-4 sarkanyom akkor milyen eros lennek ahhoz kepest mint amikor van 3-4 drake lonyom. De azt igenis nagyon erzem ha az ellenfel elkezdi szedni a sarkanyokat akkor mennyire nehez megolni oket szoval valoszinuleg ez forditva is igy van.
- ha van egy kezdeti folenyed akkor erd be kis dolgokkal is. Peldaul elmesz mid-re ha sikerul kihuzni az ellenfelbol egy flash-t es meg haza is kell mennie az mar SIMAN JO. Megintcsak, ha ez megvan tudsz rotali RH-ra vagy drake-re. Szerintem amit meg sokszor elrontunk low elo-n hogy sok helyzetben nem elegszunk meg azzal ha summoner elonybe kerulunk, mindenkepp meg akarjuk olni az ellenfelet. Ami rossz mentalitas. Sokkal jobb ha egy sikeres trade utan zonazni tudjuk az ellenfelet es folyamatos kontroll alatt tartani a lane-t. Ezt azert gondolom igy, mert szemely szerint az ELO-ban ahol vagyok meg igenis surun fordulnak elo mechanikai hibak. Tehat 1-1 harc nem feltetlen aze lesz ako 2-0 -ban van a 0-2-hoz kepest hanem inkabb az donti el, hogy eppen ki jatsoztta a harcot mechanikailag jobban. Ez magasabb szinten mar szerintem nincs igy, ott egy 2-0 adc elmeletileg fonyben kene, hogy legyen a 0-2-es enemyhez kepest.

A masik amin elmehetett a meccs, hogy az ellenfel jobban "scalelt" a vegjatekra. Hanyszor lattunk mar olyat, hogy egy Yasuo 15 percnel 1-7-1-ben all utana 30 percnel pedig osszeszed egy quadra-t. Szerintem az ilyet a legnehezebb orvosolni soloQ-ban mert az ilyen meccseket addig kene megnyerni amig nem erik el az ellenfel carryjei a sweet spotot. Ehhez pedig nagyon jo macro tudas kene ami ugye low ELO-ban nincs.

Bocs a hosszu posztert.

p.s: megdobbentoen nehez volt leirni a gondolataimat es tudom, hogy egy katyvasz (szerkezetileg, fonetikailag) amit irtam. Sokat olvasok redditet de irni annal kevesebbet szoktam igy sok gondolat van a fejemben amit gyorsan le akartam irni es egy katyvasz lett belole. Bocsi

[ Szerkesztve ]

(#55323) csipszikutya válasza nuke7 (#55310) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Ja igen. Most olvasom, dolgozott mar akkor a korte bennem :D
G5be kerultem 10 meccses.promobol es onnan G3ig felmentdm kb 1 loseval.
Utana lose hegyek es vissza estem G5be. Onnan sikerult vegre G4be verekedni magamat tegnap este

(#55324) PuMbA válasza Enigma1945 (#55320) üzenetére


PuMbA
titán

Én mérges leszek, de chaten alig mutatom ki. Próbálom magyarázni a dolgokat a béna játékosnak, de ugye kevés sikerrel. Ha nem tud játszani, akkor nem tud. A játék hibája miatt került a csapatba és ő nem tehet róla. Az ilyen játékosokat (2/14), azaz bizonyos KDA alatt vissza kellene dobni Silverből a Bronze 5 aljára és mindjárt jobb lenne a helyzet.

Kellene egy olyan ranked verzió, ahol Garen, Yasuo, Master Yi, Teemo stb.-t nem lehet pickelni vagy szintenként (Bronze, Silver) egyes hősöket nem lehetne választani, amikkel a legtöbben veszítenek vagy játszanak :) Szerintem sokkal jobb meccsek lennének, mert olyan játékosok mennének oda, akik tudnak is játszani.

[ Szerkesztve ]

(#55325) Lokids válasza Jim-Y (#55322) üzenetére


Lokids
addikt

Annyit hozzá tennék, hogy az első "pokoli" draket mi hoztuk el egy sikeres bot gank után.
topra, mikro írtam, hogy megölt graves azért mentem, hogy elvegyük heimer kedvét és mehessen a herald. de ott, mikor megölt graves minden összetört. egyszerűen, mintha azzal az egy killel engem ki is vettek volna a játékból. És itt arra célzok, hogy elkezdtem misselni ultikat, feleslegesen vesztegetni az időt lanen állva és várva a sült galambot.

(#55324) PuMbA

Én tegnap miden 0-8-ban végeztem syndrával fizz ellen. akkor szerinted töröljem is a fenébe a játékot, mert nem tudok fizz ellen játszani? (zed ellen sem, de csak 1 champet tudok bannolni)

[ Szerkesztve ]

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#55326) Enigma1945


Enigma1945
őstag

kicsit vicces a sebzésem :) :))

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55327) PuMbA válasza Lokids (#55325) üzenetére


PuMbA
titán

Legyen 10 feletti halál :) 0/8-nál már érdemes beállni a startkörre, mert vége a játéknak, hacsak nem valaki a csapatban nagyon jó és / vagy érződik, hogy a csapat tud együtt játszani és nem kezdenek el single playerezni, azaz mindenki amerre lát.

(#55326) Enigma1945: Tryndamere-t választottak a csapatomba, már előre féltem :)

[ Szerkesztve ]

(#55328) Lokids válasza PuMbA (#55327) üzenetére


Lokids
addikt

Nem érződött. Botunk még rosszabbul állt.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#55329) nuke7 válasza kentucky (#55321) üzenetére


nuke7
veterán

Ismerős :DDD

https://youtube.com/user/nuke7

(#55330) nuke7 válasza PuMbA (#55324) üzenetére


nuke7
veterán

Nem a játék hibája, de akkor miert játszik ranked-et..?!

(#55325) Lokids azért ha tudsz játszani látod az erőviszonyokat és nem leszel 0/8 - hanem mondjuk 1/5 v valami... a 0/8 az eléggé feed / tilt gyanús...

[ Szerkesztve ]

https://youtube.com/user/nuke7

(#55331) Lokids válasza nuke7 (#55330) üzenetére


Lokids
addikt

Egész azzal kezdődött, hogy fizz előbb érte el a lvl6-ot. Onnantól 1hitelt bármikor. :P Ugyanezen okból szoktam bannolni zedet is. Ha megvan az ultija és a dhraktar, lehetek 20-0-ban is, akkor is 1 hitel.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#55332) kenwood válasza Jim-Y (#55322) üzenetére


kenwood
veterán

az is lehet,h powerspike,vagy scaling volt,es nem is az objectiveken ment el.
Sok hosnel ilyen a trinity force, vagy mondjuk egy bizonyos level,amikor ket kepesseg mar rendesen kombozhato,mert eleg alacsony a CD. Trsitananak a 3. item szokott a powerspike lenni.
A mage support is hatranyt jelent mid gametol,ha nem sikerult earlyben elonybe kerulni egy tank suppal szemben.
Ezek is mind okozhatjak azt,hogy egy megnyert meccsben 1 tf elmegy,es onnantol mar nincs monetumotok sem.
Profi meccseken szoktak is mondani a jobb casterek az ilyen rusholo teamcompokra,hogy " mar eltelt 15 perc ,es meg csak 2k gold,3 kill az elony. vagy gyorsan befejezik,vagy vesziteni fognak"

Ezert imadom Deficiot. Van egy idegesito fejhangja,es eleg csipos a nyelve, de oriasi koponya az ember. 80-90% pontossaggal megtippeli,hogy mi lesz a kovetkezo pick,es locknal mar mondja is,hogy miert azt vittek,mire counter,vagy mi lesz a combo.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55333) GabN73 válasza Lokids (#55325) üzenetére


GabN73
addikt

Ne töröld, csak ne kezdj felesleges intbe ha nem tudsz ellene játszani. Be tower alá, junglerrel lekommunikálni hogy kéne babysit... Bár b*szhatod ha a jungleres sotét, vagy szimplán ignorál. :(

(#55334) pengegyerek


pengegyerek
aktív tag

Mai napi gyöngyszem... így kerüljön ki az ember bronzból xD
ja és 10-0-ba voltam sokáig ;) Mielőtt valaki elkezdené, hogy te se voltál jó vagy valami xD

[ Szerkesztve ]

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#55335) Lokids válasza GabN73 (#55333) üzenetére


Lokids
addikt

Fizz azért került előnybe velem szembe, mert Zac-et meg kellett mentenem Evelynntől, és emiatt elestem egy kevés xp-től. Ráadásul Eve 3-4x earlyban volt miden zac 0x egész game alatt. :P
De ez nem a jungleren ment el. Fizzt nem tudom megverni 1 champal sem. Ha eltalál az ultija, lehetek turett mögött is, meghalok. Nem tudom mások, hogy védik le. tudom zhonya, de az sem a fűből nő, arra idő kell.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#55336) pengegyerek


pengegyerek
aktív tag

Szerintetek Malzahar vagy Zyra lenne jobb mides champ lux, brand meg effélék ellen?

"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."

(#55337) hugi0 válasza kenwood (#55313) üzenetére


hugi0
őstag

Vizicsacsitol kerdezd meg, mit szol ehez a kombohoz. ;-)

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#55338) Darko_addict válasza pengegyerek (#55336) üzenetére


Darko_addict
őstag

Nekem Malzahar volt a kedvencem miden, de jelen állapotában lekerült a listámról, miután vagy 4 különálló patchben nerfelték. De Brand és egyéb mágusok ellen sosem volt jó. Brand ellen Lux kellhet, Lux ellen Brand. :D Nekem a kedvencem Vel'Koz ilyen téren.
Azir pl. early-ben tud szurkálni, de a full kombód ultival a végén (mikor aktiválódik a true damage) visz mindent és mindenkit. :D Ha nem ismered, próbáld ki.

Don't give up your dreams. Keep sleeping.

(#55339) csipszikutya


csipszikutya
senior tag

Draven 3-0ba kezdett 2 percnél... Irelia 2-0 :))

(#55340) Enigma1945 válasza csipszikutya (#55339) üzenetére


Enigma1945
őstag

Mi ez a build? :C :C :C

Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

(#55341) Sordoran válasza kenwood (#55312) üzenetére


Sordoran
addikt

Sokan megkérdezik előtte, hogy kell-e valakinek adott hős. Bár tény, hogy nem várnak sokáig, de nem is lehet, mert megy az idő, rúnákat össze kell rakni. Ha funkcióként kerülne ez bele, akkor is az idő lenne a korlátozó tényező, szóval mondjuk max. első 10 másodpercben lehetne élni ezzel, és 10 sec van elfogadnia valakinek.
Amit én sürgetőbbnek érzek amúgy, az a totál rng-be nyúlás. Frusztráló, hogy rengetegszer azon megy el a meccs (vagy éppen azért nyerünk) mert egyik csapatban jobbak a hősök. Kis melóval megoldható lenne, hogy osztályozzák a hősöket, és az alapján osztja ki a csapatokban. Legutóbbi meccs is ennyi volt: enemyben 4 tank, mind rendelkezett hard cc-vel, nálunk meg főleg ap hősök. Vettek mr-t, és onnantól semmit nem értünk. Persze akad mikor fordítva van, és nálunk jobb az összeállítás, de az se lesz olyan jó meccs. Mostanság 10ből 1x kiegyenlített a meccs, amúgy már elejétől látszik melyik csapat fog nyerni (többnyire töltőképernyőn).

Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

(#55342) stefyY


stefyY
őstag

Ez a matchmaking hihetetlen. 12 soloq win egymás után, aztán most 3 vereség, és nem azért mondom, mert büszke lennék emiatt magamra, a 4. meccsemből kiléptem...sikerült a mennyből pár óra alatt a pokolba jutnom. :) Jó éjszakát mindenkinek.

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#55343) csipszikutya válasza Enigma1945 (#55340) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Tilt alert :D

(#55344) kenwood válasza hugi0 (#55337) üzenetére


kenwood
veterán

Nekik a Ryze mid volt a valasz ra.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55345) kenwood válasza Sordoran (#55341) üzenetére


kenwood
veterán

Nekem teljesen jo.
Minden midessel,adcvel jo vagyok aramon,es sok tankkal is. az ilyen melee assasinok nem fekszenek,de az nem is oda valo.
141-129 a W/L a tobb champes accon.

[ Szerkesztve ]

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#55346) PuMbA válasza stefyY (#55342) üzenetére


PuMbA
titán

"12 soloq win egymás után"

Ez felháborító, ilyen nekem sosem volt :DDD

(#55347) stefyY válasza PuMbA (#55346) üzenetére


stefyY
őstag

Nekem se lesz többet, vissza is estem s2-be...feeder top, feeder mid, és 10+ percen keresztül afk support. Hát persze. Lehet visszamegyek topozni 2 év után.

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

(#55348) nuke7 válasza stefyY (#55347) üzenetére


nuke7
veterán

kell egy jungler..? :U :D

https://youtube.com/user/nuke7

(#55349) Hamuuuu válasza stefyY (#55347) üzenetére


Hamuuuu
tag

Ugyanigy jártam/járok mit te....lehet újra junglert kell játszanom s5 után. De lehet adc-t, mert hihetetlen mit művelnek.
76% winratem volt topon. Jött 4 lose majd 2 win és 8 lose egymás után (1 hét alatt jött ez össze).
Lehet csak kiegyenlítés miatt kapok ilyet, de nem mondanám fairplaynek.
Pedig top champ-k elég erős boost-t kaptak most. LEGALÁBBIS amikkel én játszok.

[ Szerkesztve ]

"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."

(#55350) hugi0 válasza PuMbA (#55346) üzenetére


hugi0
őstag

Volt egy "troll" korszakom akkor 28 volt a legtobb. ;-)

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.