Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz Gython #20600 üzenetére
Nyilván nem látok a fejedbe, biztos mindenkinek megvan a maga preferenciája, nekem is megvolt a "csak erkélyest veszek" gondolat, ennek lassan 6 éve, talán egyszer kiültem sörözve nézni a naplementét, +egyik reggel, csak azért mert tesómék itt aludtak és rácsodálkoztak a kilátásra, megittam ott egy kávét, amúgy erkélyajtó csukva, redőny lehúzva, és nagyon örülnék ha azzal a másfél m2-rel inkább nagyobb lenne a háló
A Vezér utcáról ~700 méter az Örs, amikor a gyerekkel sétálunk és nagyon lustán berreg a lábasmotorral, akkor 15 perc. 4 különböző buszjárat megy mindkét irányba, 2 perc sétára ott a Fogarasi út még 2 járattal a belváros felé, elsőre lehet hogy csak maps alapján hatalmas területnek tűnhet de abszolút élhető távolságok vannak, és jó a közlekedés. Nem akarlak semmiről meggyőzni, csak 2015 vége óta itt élek, nyilván elfogult vagyok de a menetrend az menetrend
A szomszéd áthallatszott a csúszózsalusban és a panelban is, annyi a különbség hogy előbbinél zárószinten laktunk, úgyhogy nem tudom a fenti zajok mennyire jelentősek (gyanítom, nagyon). Fűtés leosztva m2-re szintén egálban lehet, nincs ezeknél túl nagy különbség szvsz (szigetelt épület mindkettő, de a környékre jellemző hogy szinte mindegyik épületet szigetelték már).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Drizzt
nagyúr
válasz Gython #20592 üzenetére
Csepelen laktam elég sokáig régebben, tégla lakásban. Egyébként ha most ne lehetne venni 30 millió alatt még mindig kétszobásat, akkor nagyon meg lennék lepve(, nem a hirdetési árakra gondolok, hanem a valódira). Bár a felújítottsága azért ezen az árszinten kérdéses lehet.
Előnyök azon a részen ahol laktam(, Csepel van olyan nagy, hogy jelentősen különbözhet az élmény, bár ez az összes többi környékre is igaz):
- Csendes.
- Unalmas.Hátrányok:
- Közlekedés autóval olyan 5-6 éve nagyon rossz, előtte teljesen fasza volt. Valószínűnek tartom a déli agglomerációba kiköltöző emberek száma miatt nőhetett az égig a forgalom javarészt.
- Közlekedés bkv-val elég jó lenne, de azért minden nagyon lepattant volt még szintén olyan 4-5 éve. Utazóközönség nem túl kellemes, főleg este.
- Ennek ellenére az utolsó csepeli időmben visszaszoktam a BKV-ra, mert a munkahelyemen nem lehetett parkolni, csak jóval nagyobb kitérővel, nagyobb szívás volt a kocsi, mint a bkv.
- És igazából szerintem iszonyat messze van a belváros innen. Ha mondjuk valamelyik hév megállótól 10 percre laksz, akkor már kapásból fél óra a Boráros, azt meg azért messze nem nevezném még belvárosnak. Ha meg gyakran van északon dolgod, akkor semmiképp ne költözz oda.I am having fun staying poor.
-
őstag
válasz Drizzt #20604 üzenetére
Én pont a Borárost számolom a belváros határának.
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
őstag
válasz bilimbalam #20607 üzenetére
Kinek mi onnan befelé nekem már belváros .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz Gython #20592 üzenetére
III:
A hídról délre szerintem egészen kulturált, lehet sétálni a kis utcákban, a Hármashatár-hegy (kirándulás), Szentlélek tér (kulturális programok) egy köpésre. A fonódó villamos elég kényelmes, bár nem túl gyors. (Az 1-es villamos elég durva viszont.) Bringával kitűnő, külön bicikli út a hév mellett.XI:
Közlekedés miatt szerintem csak a Bikás park jöhet szóba (Gazdagrétre csak busz van, ráadásul emelkedő, bringával nem túl jó), itt viszont egészen kitűnő a 4-es metró miatt. A biciklisáv az úttesten. A park szép, mellette a piac elég lepukkant. Összességében jobb környék, mint a III, jóval "európaibb", érthető a felár.Mindkét helyen jól el lehet lenni kisgyerekkel is, gyorsan elérhető a belváros, 15 percen belül ott vagy valamelyik budai központban (Széll Kálmán tér / Móricz).
-
bilimbalam
tag
válasz KilgoreTrout #20609 üzenetére
Amúgy kirándulni általában kocsival megy az ember, mindig másik lokációba, nem?
Nem értem ez miért szempont.
Gondolom amikor fél éven belül már hatodszor vagytok a hármashatár hegyen az rohadt unalmas tud lenni. Nekem eszembe sem jutna, hogy a fővárosba járjak rendszeresen "kirándulni". -
Qtya123
őstag
Heh, ma olvastam ezt a kommentet egy másik oldalon és mennyire igaz:
"Azért fura látni hogy 30 évvel a cocializmus után, visszatért a cocializmus (és nem csak Magyarországon).
* Hiánygazdaság
* nem akkor veszel valamit amikor akarsz, hanem amikor van azt is a kamionról még le se pakolva mert holnapra már drágább
* a régi sz@rt tákolod mert az újabb még annyit sem bír mint a régi tákolva
* ha valami elromlik jobban jársz ha magad csinálod meg mert kihívott szerelő is csak egy napnyi youtube videó előnyben lesz hozzád képest
* felújításhoz jobban jársz ha kalákában csinálod a rokonokkal mint régen
* a használt autó ismét drágább mint újonnan
Nem tudom kihagytam-e valamit, a baj csak az, hogy ez nem egy paródia, hanem a valóság 2021-ben…"[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz hurenzon #20605 üzenetére
Nehéz piac Fonyód, ahogy látom, legalábbis az ingatlan.com alapján. Kis város az, és tulajdonképp nincs a Balatonon kívül sokminden más. Ezen kívül még egy olyan hirdetés van, ami nem "nyaraló", hanem valóban lakás.
Miért vennéd amúgy? Ez kiadásra nem túl előnyös lokáció, simán lakhatásra venni meg szerintem is kicsit drága, pl. Zalaegerszegen mennek hasonló m2 áron a felújítandók. De lehet, hogy ez a standard ár ott is.Just a simple Lineman...
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz bilimbalam #20610 üzenetére
Akkor nem kirándulás, hanem erdei séta .
Nyilván élethelyzettől függ, de azért vannak előnyei, hogy 10-30 perc alatt gyalog kint vagy a természetben. Kutya, gyerek, sport. 1-2 órára is el tudsz menni kirándulni, nem kell, hogy egy egész napos program legyen váltásruhával, túlélőfeleszereléssel és 2 napnyi hideg élelemmel. Nem teljesítménytúráról van szó, sokan vágynak a zöldbe a hétköznapokon is. Normafán kb. mozdulni nem lehet, de még a Millenáris parkja is tele van jó időben, szóval igény van rá.
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz KilgoreTrout #20613 üzenetére
Bringásoknak, terepfutóknak is jó. (hegy, erdő) Főleg munka előtt/után amikor nincs annyira idő/kedv átkínlódni a dugóban magad a városon. Ezen kívül hasonló környezet a várostól hasonló közelségben csak a II. és XII. kerület van, ami más árkategória.
[ Szerkesztve ]
-
updog
őstag
válasz Qtya123 #20611 üzenetére
kiszámoló++
Én azért szeretem olvasni a kommentszekcióját (mondjuk nem kell odáig mennem, minden ismerős példája is ezt mutatja), mert megerősítést kapok arra, hogy igazából én jártam jól hogy nem ugrok fejest házvásárlásba/építésbe, megvagyok én a most már minden nyűgjével együtt megszokott, tehermentes panellakásomban. Évente pár hetet puffogok hogy milyen jó lenne kiülni az udvarra grillezni egy sörrel. De ~320 napot meg nem idegeskedek a kivitelezői hibák, az elszálló anyagárak, az állandó karbantartásigény stb. miatt.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Drizzt
nagyúr
válasz KilgoreTrout #20613 üzenetére
Igy van. Nagyon sokat szamit, ha van a kozelben valami normalis levegoju termeszeti kozeg. Es erosen ajanlott is napi 30-60 percet setalni. Azt meg nem mindegy, hogy milyen kornyezetben teszi meg az ember.
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
-
félisten
válasz bilimbalam #20610 üzenetére
Tokre nem. Gyerekekkel peldaul rendszeresen elofordul, hogy nem akarsz egesz nap kirandulni, de van 2-3 orad valamelyik delelott. Ha peldaul a XII-ben, II-ben, XI-nek bizonyos reszein laksz, akkor a Normafa 5 perc kocsival, 25 perc tomegkozlekedessel. Telen lehet szankozni, vannak oriasi mezok, jatszoterek, a gyerekek rohangalhatnak, satobbi.
Ha futni vagy bringazni akarsz, akkor szinten jo. Ha rendszeresen edzel, akkor egyebkent is jobb, ha van egy bevett korod. Peldaul en rendszeresen fel szoktam futni az Erzsebet-kilatohoz, stb., lehet allitgatni, hogy 10, 20 vagy 30 kilit akarok menni, es minden megoldhato a termeszetben ugy, hogy nem kell autoznom.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
Qtya123
őstag
Én is szeretem a komment szekciót olvasni. Gyakran még hasznosabb dolgokat lehet ott olvasni, mint magában a cikkben (bár mostanában megjelent ott néhány önfényező, értelmes tartalmat nélkülöző hozzászóló is).
Én meg annak örülök, hogy olyan lakást sikerült venni, ami egy építészmérnök házaspáré volt és 3.5 éve újították fel A-Z-ig, a felújítás minden mozzanatáról és az anyagokról több száz képpel dokumentálva. Jó, hogy nem vettünk olyat, amihez bármilyen téren hozzá kell nyúlni, pedig volt egy, amit nehezen engedtem el.
Egy sz@ros redőnynél az van, hogy egyik haverom csináltatott 1 éve 2 nagyobb ablakra és akkor volt 103e Ft. Most elköltözött, csináltat kb ugyanakkora 2 ablakra és 200e, valamint 10 hét! az elkészülési idő... (állítólag a gyárban el vannak úszva, annyi a megrendelés és nem tudnak elég gyorsan gyártani) Ez csak egy redőny, akkor a többi dolog, akár egy részleges felújításnál is?[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Qtya123 #20619 üzenetére
Akkor ezek után már nem mérgelődök mennyibe kerültek a redőnyeim .
-
Hintalow
senior tag
-
updog
őstag
Én inkább röhögök amikor az ilyen tipikus "minden miatt perel amit szó szerint lehet értelmezni"-típusú hisztiken amik USA-ban mennek, de azért valaki elővehetné már az ingatlanosokat az ilyen "garantált megtérülés", "ha kiadja, biztos x% hozam", "örökké/mindig/biztosan <tetszőleges kamu>" stb. szövegekért.
Nagyon sok ilyen jön szembe, bár 5 éve mikor előzőleg aktívan nézelődtem, akkor is találkoztam ilyenekkel, de brutálisan szintet lépett a pofátlan hazudozás.
Persze tudom hogy bilibe lóg a kezem... amikor mi felvetettük az ingatlanosnak anno, hogy a panelprogramosnak hirdetett házban annyi történt hogy a lakók összedobtak ablakcserére a lépcsőházban, az még nem panelprogram, legalább kicsit elpirult ahogy illik, de nyilván ha nem mi vesszük meg akkor jött volna más, aki nem kérdez hülyeségeket... de most így konkrétan odaírnak 0 bitesnél értelmesebb embernek (khmm, meg is van a célközönség, sajnos elég népes) azonnal nyilvánvaló hülyeséget/hazugságot, én már fel se hívom őket, mert minek álljak le vitatkozni, vagy ő is hülye vagy simán rosszindulatú...
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
új lakásokból egyébként szokás alkudni? egyre több olyan hirdetést látok, hogy az építtető akciózza és azonnal költözhető
vagy fullba vagy sehogy :D
-
axod
tag
válasz concret_hp #20624 üzenetére
Nekünk sikerült, nem sokat de engedtek lakásból, beállóból, tárolóból (de külön csak a lakásból is engedtek volna). Legrosszabb esetben azt mondják, hogy nem
-
echterion
nagyúr
Nekünk esélyünk se volt. Olyan gyorsan elkelnek itt Fehérváron a lakások, hogy örültünk, hogy egyet megcsíptünk.
-
őstag
Én egy forintot nem tudtam napok alatt vitték el a kislakásokat . Annyi volt jó még az elején voltam ezért a beálló csak 1 M volt .
-
Stanlee
őstag
Az elet minden teruletere mar jellemzo ez a hozzaallas, stilus. En nem szoktam szolni, a munkahelyemen is napi kuzdes van, az ilyen olyan szintu trukkozesekbol mar elegem van, rahagyom, inkabb tovabballok.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
őstag
válasz concret_hp #20628 üzenetére
Ja ez csak a felszíni beálló...
A mélygarázs 2,5 M indult a vége nem tudom mennyi lett.[ Szerkesztve ]
-
Livius
őstag
válasz AxBattler #20631 üzenetére
"luxus családi házzá alakítható át az ingatlan..."
"A közelben nívós, nemrégiben felújított családi házak találhatók"Ha ez már megtörtént volna, akkor lehet ennyit érne az ára. Ha jól látom meg gondolom se fűtés se szigetelés se a nyílászárók teljes felújítása és cseréje nem volt meg. Felkéne újítani, tehát ezt a felújítási árat szépen le is kéne vonni a jelenlegi álomárból.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
félisten
válasz Livius #20632 üzenetére
Igen, úgy tűnik, csak a ház frontján lettek cserélve a nyílászárók, minden más a 90-es évek műszaki színvonala.
Szerintem egyébként elég jó az elhelyezkedése, a telek kihasználtsága, és az alaprajz - külön tetszik a boltívekkel a fedett tornác, az asztalokkal a boltíves terasz. A csárdából szép amerikai konyhás nappalit, közösségi teret lehet kialakítani."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Livius
őstag
válasz AxBattler #20633 üzenetére
Amúgy ez annyira nagy, hogy max olyannak jó megvenni, aki ebből egy kis méretű szállodát csinálna. Egy normális magyar család ilyet nem keres, mert kb 3 normális magyar családnak kellene együtt megvennie, az ára és a mérete miatt.
Viszont ha tényleg csak a szállodás befektetőket vonza ez a ház, akkor meg minden ami a kertben van kuka, nem lényeg, és a sok-sok felújítandó infrastruktúra és energiahatékonyság miatt ez a jelenlegi ár közel a felére kéne essen, hogy valaki meg is vegye egyszer.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
félisten
válasz Livius #20634 üzenetére
... a jelenlegi ár közel a felére kéne essen, hogy valaki meg is vegye egyszer.
Azt kicsit túlzásnak érzem, de ja, a felújítási költséget valóban belekalkulálnám az árba... az meg lenne egy 35m HUF, mindennel együtt."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Livius
őstag
válasz AxBattler #20635 üzenetére
Szerintem meg kb 60-80 millió HUF lehet az igazi luxus állapotra való felújítás, és akkor ebben benne van az is, hogy egy fullos szállodára van részben átépítve kerttel és mindennel együtt. Szóval szerintem -80 millió HUF az árából legrosszabb esetben.
-
Stanlee
őstag
válasz AxBattler #20631 üzenetére
Nem tudtam, hogy Tom Hanks ujraforgatja a "Penznyelo"-t, de ez a "komplexum" instant anyagi csodot jelent.
Volt itt egy forumtars, aki fotokkal dokumentaltan blogolt a haz felujitasarol (az csak egy Kadarkocka volt), az egyiket olvastam csak el, amikor labazatot szigetelt es a vegen napi tobb m3 foldet termelt ki a hazbol, hogy legalabb az alap es a szobak alatti fold / hoszigeteles ok legyen. Amikor azt elolvastam egy orok eletre elment a kedvem a hazvasarlastol, ugy hogy nem is terveztem.
Valami side-projectnek nem rossz, mert legalabb el leszel vele foglalva evekig.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Gython
csendes tag
figyeltetek mostanaban a bpi negyzetmeter arakat? a felujitott lakasok ara mar alig marad el egy ujepitesutol (750-800 / 900-1m). Mondjuk az ujepitesunel meg joval tobb plusz koltseg van a berendezessel, mint konyhabutor, klima es tarsai.
-
Qtya123
őstag
válasz Gython #20640 üzenetére
Várható volt. Egyre reménytelenebbek az alapanyag árak, a munkadíjak, a munkát elvégezni tudó szaki megtalálása, a belátható idő.
Szerintem egyre jobban fog nyílni az olló a felújítandó és a felújított használt lakások között. Ami meg engem lep meg, hogy úgy látom egy kicsit megpörgött a piac egy része. Hosszú ideje napi szinten nézem a kínálatot a 18,19,10 kerületekben. Mióta megvettük a lakást azóta is, puszta kíváncsiságból.
Eddig az volt, hogy a túltolt árakon hirdetett felújított lakások nem mentek el. Most ezek a lakások nagyrészt az elmúlt 2 hétben eltűntek az ingatlan.com-ról és az a néhány új hirdetés, ami mostanában jelent meg és felújított lakás volt (vagy csak látszat módjára felújított, pl csempék igen, de elektromos rendszer egyáltalán nem), azok 1-1.5 héten belül el is tűntek a felkerülés óta.Pécsre is rá-rá szoktam nézni, ott is eltűnt több olyan lakás a hetekben, amelyek ezer éve fent voltak.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Belegondolva a 35m valóban kicsit illuzórikus elképzelés... nem irigylem azt, aki belevágna.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Drizzt
nagyúr
válasz Qtya123 #20641 üzenetére
Szerintem most azert kel el gyorsan ami elkel, mert van jopar vevo, aki eszlelte, hogy hamarosan akkorak lesznek a kamatok, amit nem fog elbirni. Most meg lehet vegig fix kamattal jo szazalekokat osszehozni, de ez a jelen allas szerint honaprol honapra erosen dragul. Vegig valtozo kamatnal mas a helyzet, de az is szimplan dragabb lesz. Szoval en emiatt egy hirtelen de rovid csucsra szamitok most. Aztan meg majd meglatjuk. Nekunk van egy eladas meg folyamatban, ott is az volt, hogy az eredetileg megbeszelt kamattol mar csak magasabbal adott a vevonek hitelt a bank, mint amit az adasveteli idejen kinalt a vevoknek. Azota kb. ket honap telt el. Fogalmam nincs meddig szokas amugy "tartani" bankoknal a tovabbi ajanlatot, de el tudom kepzelni, hogz kb. semeddig.
I am having fun staying poor.
-
Ursache
senior tag
válasz Drizzt #20643 üzenetére
Melyik magyar ért hozzá "ennyire"? Melyik magyar tudatos? Az, amelyik a moratóriummal sincs tisztába, pont az számolja végig tudatosan hogy 35 év alatt a végén mennyi az extra kiadás?
De teljesen logikus a levezetésed, és hogy rövid ideig fog ez tartani, már ha tényleg ez a tendencia (az előzőek alapján igen).
Meg ugye ez nem kamat-driven: ha kell, akkor kell! Ha nincs rá pénz, akkor nincs rá pénz. Nagyon marginális ez az eset most, ez tényleg nagyon kis peak-ecske lehet.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
bilimbalam
tag
Látom vannak, akik még azt hiszik, hogy érdemben csökkenni fog az érdeklődés az ingatlanok irant
-
goccer
aktív tag
válasz bilimbalam #20645 üzenetére
Mindenki pozícióból beszél szokás szerint, beleértve téged is
-
Qtya123
őstag
válasz goccer #20646 üzenetére
Én már nem pozícióból beszélek, de úgy gondolom, hogy amennyiben ilyen heroin árban lesz a későbbiekben is az építőanyag ára, továbbá a szaki is heroin árban lesz, ha éppen van, akkor nem látom, hogy mi adna okot komolyabb korrekcióra, hacsak nem lesz valami erős gazdasági bezuhanás.
Ráadásul az építőanyag ára, ha csökkenne is egyáltalán (infla miatt tud-e egyáltalán érdemben), attól még a szaki probléma továbbra is fenn fog állni, erre egyszerűen nem látok megoldást rövid távon.Persze, ha szétborul a gazdaság és valami erősebb krach lesz az más. De amennyiben nem lesz ilyen, akkor csökkenésre nem nagyon számítok, főleg az új és felújítottak esetén, főleg ilyen infláció mellett.
Ja miután megírtam a korábbi hozzászólásom, kb 1 óra múlva pont hívott egyik volt munkatársam és szóba jött, hogy sikerült eladnia a Debrecen-Fészek lakóparkban található garzonját a héten. Mondtam neki, hogy pont ilyenekről írtam épp...
Még télen kezdte el hirdetni, de a kutya nem tett neki ajánlatot. 1 hónapja beszéltem vele, még mindig ajánlat nélkül volt. Most meg jöttek és alku nélkül elvitték.
Persze nem azt mondom, hogy ezek a példák azt mutatnák, hogy az árak mennek tovább az égig, de csökkenést egyáltalán nem érzek a normális lakások piacán.[ Szerkesztve ]
-
bilimbalam
tag
válasz goccer #20646 üzenetére
Semmi jel nem mutat arra hogy lassulás lenne.
Egyelőre öntik a (választási) pénzt a piacra, hitelkamatok meg 2018-ban konkrétan magasabbak voltak, hát még előtte…
Naiv aki csökkenést vizionál. Tavaly is vártak, idén első félévben is ezt olvastam itt. Egyelőre minden drágább napról napra. -
Csabroncka
addikt
válasz bilimbalam #20648 üzenetére
A kérdés, természeten mindenki fejében az, hogy mindez hova vezet és meddig? (mert ugye a messze a végtelenbe...hát...)
"in medias res"
-
bilimbalam
tag
válasz Csabroncka #20649 üzenetére
Oda vezet hogy minél később szállsz be, annál többet fizetsz / annál messzebb / kisebb ingatlanba.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest