Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
válasz bilimbalam #20550 üzenetére
Ez az egész foglalózás úgy lenne korrekt ha a vevő is lerakná letétbe a foglalót és az eladó is lerakná letétbe ugyanezt az összeget. Akinek ez nem megy az ne várjon el egyoldalú kockázatvállalást a vevőjétől.
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz JackFeryll #20551 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogyha ezt felvázolná az említett eladónak, az kb vérig lenne sértődve rajta.
Ez tényleg az a sztori, amiből menekülni kell.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz JackFeryll #20551 üzenetére
Foglalóként akkor sem mehet 50%. Szerintem az ügyvéd dobná vissza elsőnek. (Max előlegként mehet ennyi).
-
headhunter
addikt
-
bilimbalam
tag
válasz headhunter #20555 üzenetére
Vótmá, nem?
Ezt a csávót szerintem amúgy nem lehet komolyan venni.
Józan paraszti ésszel próbál gondolkodni (ami nyilván szimpatikus sokaknak), de a piac egyszerűen nem így működik. -
challo
csendes tag
válasz bilimbalam #20556 üzenetére
a 3 kalmaros bohochoz kepest eg es fold, de nyilvan neki sincs varazsgombje
-
bilimbalam
tag
válasz challo #20557 üzenetére
Hát a Danika az tényleg egy iq nuku, igazbol azt sem tudja hol van, nem is értem ő hogy él meg ebből a szakmából.
De ha valaki netto befurdott a korabbi joslataival akkor azt nem tudom komolyan venni. Kb Balla szint.
Egy Balog Tibi vagy millás reggeli sokkal értelmesebb színvonalat üt meg, ők nem is tesznek csoda kinyilatkoztatásokat… -
Csabroncka
addikt
válasz bilimbalam #20558 üzenetére
Főleg az, hogy nem magyarázza meg miért és miben tévedett - ezzel sokkal jobban hiteltelenné válik.
Nekem "ehhez képest földi halandónak" van egy elképzelésem, hogy mi az ami el tudja indítani lefelé az árakat (rezsi drasztikus emelkedése), de hogy bejön-e én most több egyéb lefelé mutató jelet is látok, de fogadni nem mernék.
Millás reggeliben egyet értünk, valójában elég ha elmagyarázzák mi miért történik/het - úgy a piacon és rövidtávon mivel lehet számolni.
"in medias res"
-
concret_hp
addikt
ezt valaki magyarázza már el: 10 éve épült, de újként aladható társasházi lakás (értem, hogy még az építtető tulajdona és akko rjogilag új, de 10 év alatt hogy nem lett vevője)? https://ingatlan.com/31849791
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Livius
őstag
válasz concret_hp #20560 üzenetére
Azért nem volt vevője mert tömegközlekedésileg és sajnos autóval is nem túl jó helyen van. Laktam arra felé, a környék semmit sem fejlődött 2008 óta, a tömegközlekedés jelenleg sajnos rosszabb mint volt 10 éve. Majdnem több mint 1 óra onnan bebuszozni pl a Móricz Zsigmond körtérre. Aki ott dolgozik közel, és amíg a gyerekek általános iskolába járnak pár utcával arrébb, addig jó, de utána nagyon gázos lesz a fejletlen tömegközlekedés miatt arrafelé.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Ursache
senior tag
válasz concret_hp #20560 üzenetére
miert? kotelezo meghirdeti? befektetes volt, nem adta el. most kerul ertekesitesre.
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
mamboo
tag
sziasztok,
több verziot is olvasni, hogy mekkora szjat kell befizetnem a lakas eladasa utan.
2018ban vettem, most adom el, ez 5 even belul van. tehat a veteli es az eladasi arnak kulonbozetenek a 3%-at kell?
az erteknovelo beruhazasoknal pl. klima, laminalt padlo, uj konyharol kiallitott nevre szolo szamla kell vagy eleg ha "sima" szamla?koszi.
E[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
válasz bilimbalam #20437 üzenetére
Hejjhó! Eltelt azóta 15 nap, visszajöttek?
I am having fun staying poor.
-
JoinR
őstag
válasz bilimbalam #20566 üzenetére
Így van, ha másnak megér annyit, nehogy már neked ne érje meg! Én is mindig úgy árulom, hogyha elvinnék, akkor annyiért pont nem adom el. Így garantált a max profit
-
Qtya123
őstag
válasz bilimbalam #20569 üzenetére
"de azóta többért árulom, mert annyiért sokan vinnék"
Nemrég még arról számoltál be, hogy mindenki alkudni akart nagyokat és az érdekes arcok szálingóznak.
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz bilimbalam #20571 üzenetére
Igen, ezt értem. Csak azt nem, ha alkuval nem tudja elvinni és utána pár hétre alku nélkül elviszi, akkor miből gondolod, hogy túl olcsón adod.
Persze lehet, hogy így van, de nem egy ember van a környezetemben, akik hirdették az ingatlant, mikor meg pár hét múlva beérkezett 1-2 komoly ajánlat, akkor bepánikolt, hogy "elkótyavetyéli" és nem adta el, cserébe emelt az áron és azóta is hirdeti. Ebből nálam dobogós a munkatársam testvére, aki 85 milliós ingatlant úgy döntött nem adja oda a tuti biztos vevőnek, mert ő "ki akar még húzni belőle 1.5 milliót", így feltolta 86.5-re és 1 éve nem tudja eladni.
Ha én meg akarnék venni egy ingatlant és mondjuk azt mondom, hogy figyelj, nem sikerült alkudnom, de egye fene megveszem a hirdetési áron és erre a tulaj azt tenné, hogy nem adja oda annyiért, hanem ráemel mondjuk 2 milliót, akkor kiröhögném és otthagynám.
Kivétel ez alól, ha nagyon tetszik az ingatlan ÉS még a feltolt árral is reális árban van. De ha így lenne, akkor a meghirdetett áron is özönlöttek volna az első héten az alku nélküli vevőjelöltek, hiszen atom olcsón volt nem?
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz JackFeryll #20573 üzenetére
Még mindig mindenki a szomszédhoz áraz, kevés kivétellel. Hogy lenne már csökkenés.
-
félisten
És még azt mondják, hogy a szűkös alapanyagok, meg a munkaerő miatt emelkednek az ingatlanárak... hát tessék!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
axioma
Topikgazda
válasz AxBattler #20575 üzenetére
De ez most pont az. Az emelkedik, ami mar fel van ujitva. Ez pont azert van (meg az ide nekem az oroszlant is mentalitassal hogy tiszta/biztonsagos(sa teheto) de osdi kinezetbe a labat se teszi be, biztos minden ilyet aranykanallal kergettek az asztal korul kiskoraban ha nem ette meg a kaviart...)
-
Sztenly
tag
válasz bilimbalam #20571 üzenetére
Direkt akartál a legjobb deal lenni azaz relatíve alul-áraztál és ez most bebizonyosodott. Vagy ez ilyen gyermeki felismerés és hangos narrálás akart lenni a fórumtársak előtt?
Bár sok esetben a reális áron hirdetett kéglikért sem jönnek mert nagy pénzt kell hozzá előhúzni.
A lepusztult panel-t meg viszik mint a cukrot ha nem csepel külsőn van.. -
attiati
veterán
-
Qtya123
őstag
válasz attiati #20578 üzenetére
Bármi lehet a vége.
Nekem a feleségem a mostani lakásvásárlás óta felpörgött, hogy vegyünk egy lakást a 7. kerület Déli pályaudvar környékén befektetésnek. Ő úgy gondolja, hogy jól kiadható, mert ott van mindenféle tömegközlekedés és szerinte akik albérletben laknak, azok nagy része a belvárosban szeretne lakni. Én ezt nem tudom, csak magamból indulok ki, hogy ha fizetnének sem laknék a belvárosban.Parkolópályára tettem ezt a tervet, egyszerűen nem tudom mi a jó döntés, úgy érezném, hogy feldobunk egy érmét és 50-50%, hogy bejön a dolog, vagy vergődés lesz. És ezt mind a bérleti piacra, mind az ingatlanpiacra, mind a gazdaságra értem. Olyan érzésem van, hogy most egyszerűen minden és mindennek az ellenkezője is benne van a levegőben, ha mondjuk az elkövetkezendő 5 évre gondolok előre.
[ Szerkesztve ]
-
Csabroncka
addikt
válasz attiati #20578 üzenetére
Kíváncsian várom az augusztusi tranzakciószámot. Persze - ettől még nem csökken az ár (állítólag), szerintem most platózunk, mert a Minsky pillanat spekulatív szakaszában vagyunk! Honnan gondolom ezt?: hát kirándulás közben pár magán nyaralón/házon uniós táblával találkozol, még a német nyugdíjasok is besegítenek egyeseknek felújítani és vásárolni - itt tartunk
"in medias res"
-
Drizzt
nagyúr
válasz Qtya123 #20579 üzenetére
Déli pályaudva és hetedik kerület? Őőőőő...
Saját preferenciám:
- Olyan 30 éves koromig egyértelműen szívesebben laktam volna a belvárosban.
- Onnantól kezdve meg csak olyan helyen laktam volna szívesen, ami zöld környezet, de gyors belvárosi megközelíthetőséggel.Aztán pandémia hatására meg meg: szinte mindegy, csak ne Budapesten.
I am having fun staying poor.
-
őstag
Érdekes hogy egy nő ismerősöm is pont ezek alapján a szempontok alapján keres lakást .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Drizzt
nagyúr
Persze, ezekben is szokott lenni ciklikussag amugy is. Arra, hogy peakel-e mar, vagy nem, nem mernek fogadni.
Meg attol meg, hogy Bp. nem, magyar leptekkel azert lathato meretu varosban lakom(megyeszekhely). Egyelore nagyon tetszik. Joval nyugisabb, tisztabb, jobb levegoju, kozelben hegyek. Amire meg szuksegem van, az megvan minden itt is. De tisztaban vagyok, hogy az igenyek hajlamosak valtozni. Bp. agglomeracio az, amit a legkevesbe tudok elepzelni magamrol.I am having fun staying poor.
-
Livius
őstag
válasz Qtya123 #20585 üzenetére
Ha fordítva lenne, hogy 12. kerület és a Déli pályaudvar, akkor ott azonnal vegyél lakást ha tudsz. A Keleti környéke meg háát, eléggé legalja, nem érnek ott annyit az albérletek mint budán, ebben már lehetne rizikó.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
A Zéé
addikt
VII. Kerület a Keleti környékén ha ránézel a térképre, akkor valóban jónak tűnik, de igazából meg cinkes. A Verseny utca környéke régen rosszabb hírű volt, mint a Rákóczi tér. Vagy pl. Damjanich utca környéke is olyan, hogy ott csak a troli van -ami folyton beszopódik az egyirányú utakon a dugóba-, vagy a gyaloglás. VII kerületnek a körúton belüli és a körűt közvetlen környezete az igazán jó, persze ha igazán nyomott áron találtok valamit, akkor lehet még jó befektetés.
Síp utcában laktam 6 évig, imádtam. Haverom a Kertész utcában, majd a Damjanich utcában lakott, sokat jártam mindkét helyen, meg dolgoztam egy ideig olyan cégnél, ahol VII. kerületi önkormányzati bérleményeket karbantartottunk, újítottunk, jártam pár csuda helyen...Just a simple Lineman...
-
attiati
veterán
válasz Csabroncka #20580 üzenetére
Azt nem tudom, hogy merre mennek az árak.
Csak azért linkeltem be, hogy nem Mo. az egyetlen, ahol szétnyílt a lakásár és a jövedelem.Ha hozzávesszük a csok összegét, vagyis nettó jövedelemtranszfert nézünk (nettó jöv. helyett), akkor EU átlag közeli lehet a gap.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Drizzt #20584 üzenetére
Érdekes amit emvy ír, én személy szerint nagyon belekényelmesedtem a HO-ba, viszont mikor hosszú idő után bemerészekdtem a közeli plázába kisebbfajta sokként ért, hogy 1 óra alatt elintéztem 5 különböző üzletben a vásárlásomat .
Mindenesetre a városi közlekedés a hátam közepére sem hiányzik (igaz mostanában próbálok minél kevesebbet autózni és minél több dolgot gyalogosan elintézni a közelben, vagy ha néha bemegyek az irodába, akkor tömegközlekedni), szóval azon továbbra is gondolkozom, hogy hosszú távon mi lenne a megfelelő választás, egyelőre arrafelé hajlok, hogy hosszú távon megtartani egy budapesti ingatlant (így ha bármikor vissza lehetne költözni, ha igény lenne rá), és leköltözni szülővárosomba addig, amíg a gyerek középiskolás vagy egyetemista nem lesz.
Ez az adott megye 3. legnagyobb városa, itt is előny a már általad említett jobb levegő, rengeteg könnyen elérhető sportolási lehetőség (uszoda, teniszpálya, futókörök, a lakosság nagy része biciklizik, stb), negyed óra alatt minden megközelíthető városon belül biciklivel, stb.
Igazából ami probléma, az párom munkája, ha ő is találna valami remote lehetőséget, akkor viszonylag könnyen meg is valósíthatnánk.
Az agglomeráció egyelőre számunkra is no go zona, leginkább a közlekedés (és már lassan az árak) miatt (is).
Nyilván elég mély zsebbel Budapesten belül is tudnék olyan ingatlant venni, ahol szívesen eléldegélnék, de nagyon úgy néz ki, hogy lassan ahhoz már a lottón kellene nyerni. -
félisten
VII. Kerület a Keleti környékén ha ránézel a térképre, akkor valóban jónak tűnik, de igazából meg cinkes.
Bizony, elég csak végigmérni a közeli mellékutcákat péntek-szombat este.
Utóbbi 1 évben fordult elő velem, hogy a Rákóczi út belső szakaszán az éjszakai buszmegálló felé csatangolva 15 percen belül kétszer is direktbe leszólítottak a hivatásos hölgyek, pedig már pár évtizede arrafelé járok, és eddig még egyszer sem... és nem azért, mert nem tűntem volna fizetőképesnek."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Gython
csendes tag
Sziasztok, Budapesten szeretnek lakast venni, nincs sok helyismeretem es a koltsegvetes se vegtelen (30-35m, egy 40 millios panel arat mar nem tudok feldolgozni), szoval nagyjabol a masfel/ket szobas felujitott panel johet szoba.
Olyan kornyeket szeretnek, ami biztonsagos, normalis eletter, jo infrastruktura es a kozlekedes is megfelelo autoval, BKVval es kerekparral is.
Nagyjabol az alabbi keruleteket nezegettem. Tudtok olyan kornyeket mondani, amit erdemes ezeken kivul szamitasba venni? Illetve szivesen fogadom, ha van pozitiv vagy negativ tapasztalatotok az emlitettekkel, akar PUben.III.:
-Arpad hid kornyeke, normalis kornyeknek tunik, talan ez a legjobb kompromisszum a tobbi kozul
IV.:
-itt neha vannak hirdetve tegla lakasok is amik belefernek a keretbe es ha metro kozeli akkor a kozlekedes is jo talan, de nemtudom hogy a kozbiztonsag-e az ar oka?
IX.:
-Jozsef Attila ltp: egesz elfogadhato helynek tunik, kozlekedes is megfelelo, de a mediaban elegge rossz fenyben tunt fel mostanaban, illetve keves a szigetelt epulet.
XI.:
-Gazdagret,Bikas park, itt van sok szimpatikus hely, viszont legalabb 5 millioval dragabban es sokszor a felujitottat ramondjak egy osszeganyolt lakasra
XIII.:
-Arpad hid fele, altalaban rossz allapotu lakasokat hirdetnek, autoval nem tudom mennyire elheto kornyek. Eleg draga, cserebe kevesbe zold mint buda.
XIV.:
-az Orsrol jo a kozlekedes, viszont eleg rossz a hire mostanaban, a metrohoz kozeli lakasok elosztasa nem jon be
-M3 bevezeto melletti csuszozsalus park, egesz szep es jo elrendezesu lakasok vannak neha, de nincs helyismeretem.
XIX.:
-szepen felujitott, tagasabb, jo elosztasu lakasok szoktak felkerulni, bar kicsit rossznak tunik a tomegkozlekedes es a bringas lehetosegek.
XX;XXI.:
-abszolut nem ismerem a kornyeket, viszont sok rosszat hallottam. Ami pozitiv, hogy a belvaros kozel van, bar a XX az nem tul kerekparos barat. -
félisten
válasz Gython #20592 üzenetére
XI.:
Albertfalva: fonódó villamos, normálisabb közlekedés, igénynek megfelelő, sokféle lakhatási lehetőség.
Őrmező: a 4-es metró, és egyéb BKK járatok/megálló újraszervezése, közterületrendezés, panelprogram után miatt már elég élhető környék lett.Árpád híd környékénél sokkal jobbak szvsz.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
alakesh
tag
A 13-ról tudok nyilatkozni, mostanában sajnos eléggé lefelé indult el a környék állapota, köszönhetően a hős utca környéki kitelepítéseknek, nagyon nagy arányban vándoroltak át ide az ottani "élővilágból", gyakorlatilag az összes környékbeli parkban, aluljáróban találni belőlük..
-
Hintalow
senior tag
A 4-ik kerületről tudok nyilatkozni, itt éltem egész életemben, nem mondanám zűrös helynek.
Újpest központhoz közel azért nem laknék, de ott is inkább a zaj és a zöld hiánya miatt.
Ha társasházban gondolkozol akkor talán Káposztásmegyer és az izzó lakótelep és környéke a legjobb rész, de ugye azok meg már távol is vannak (tkp Budapest széle)
De kerületen belül is nagy szórás tud lenni, vannak Újpestnek is nono részei.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Brave_86
aktív tag
IV.
7 évet laktam itt. Nyár utca - Károlyi Sándor Kórház közelében (most fogunk költözni családi házba)
Én szeretek/szerettem itt lakni, nem a zsúfolt belváros, ahol a parkoló kocsikat vagy a kutyaszart kell kerülgetni felváltva. Sok parkosítás felújítás - játszótér, sportpályák, kutyafuttatók- történt az elmúlt években Viszonylag könnyen megközelíthetők a dolgok. (Még) Ingyenes parkolási lehetőség. M0 -M3, a Metró közelsége. Vasút akár a nyugati felé. Bevásárlás városkapunál, Lidl, Tesco, kicsit messzebb Pólus, Dunakeszi felé Auchan és a többi boltok.
Közbiztonsággal nem volt problémánk. Régebben az éjszakai járatokat is használtam kb 15 percenként közlekednek azok is. Központ ilyen szempontból jól megközelíthető és onnan is sok felé el lehet jutni tömegközlekedéssel is.XIII - Újlipótváros
Erről is tudok részben nyilatkozni, nem volt vele problémánk akkoriban. Feleségem lakott itt, (Visegrádi utcában -körúthoz közelebbi részén) volt lakása) majd kiköltözött hozzám Újpestre.
Ő szeretett ott lakni, sokat sétálgattunk a környéken akkoriban főleg a duna felé. A kerületnek talán az egyik legjobb része. Parkolás az kb lehetetlen volt.
Mostanában azt mondta, már kevésbé vágyik oda vissza. Ez ugye korfüggő és családi állapottól is függ, van e gyerek stb..[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
válasz AxBattler #20591 üzenetére
Én is láttam a 7. kerben széthullott embereket és romos utcákat. De mint mondtam alapban nem tetszik az egész, mert belváros. Bár én eléggé burokban élek itt a fővárosban, mert befelé elég ritkán megyek és akkor is autóval. Én ezeket a dolgokat 90%-ban a szélvédő mögül látom, szóval nem tudom milyen lehet ott az élet, nekem ránézésre nem szimpatikus.
De nem élni akarok ott, hanem azon agyalok, hogy vannak-e elegen, akik a közlekedés, belváros, bulika, meg mittudomén mi miatt szívesen bérelnének-e ott lakást.
[ Szerkesztve ]
-
updog
őstag
XIV.:
-az Orsrol jo a kozlekedes, viszont eleg rossz a hire mostanaban, a metrohoz kozeli lakasok elosztasa nem jon be
-M3 bevezeto melletti csuszozsalus park, egesz szep es jo elrendezesu lakasok vannak neha, de nincs helyismeretem.Örsről tényleg nagyon jó a közlekedés, és sok a lehetőség (Árkád, Sugár, IKEA) nem tudom milyen rossz hírre gondolsz, ne politizáljunk de maradjunk annyiban hogy az ott kéregető punk/drogos banda nem újdonság csak mostanában kapta fel a média (khmm egy része khmm), és elvileg szétcsaptak köztük,
tehát most már a szomszéd kerület problémái pár hétig..A metróhoz közeli lakások alatt mit értesz, Örs és Füredi lakótelep paneljei? Vagy befelé a téglaépítésű lakótelepi részt? Az itteni paneleknek szerintem Budapesten az egyik legjobb az elosztása mind a kisebb, mind a nagyobb típusúaknak... Az épületek persze olyanok hogy áthallatszik minden, és kicsit sűrűn vannak, de hol nem? Kicsit konszolidálódtak az árak is erre és jó a közösség, jó a lakótelep környéke (Füredi-Vezér-Fogarasi-Szentmihályi által határolt részen, a Kerepesi felé haladva csökken a "minőség" )
Az M3 mellett éltem a kisebb, négyemeletes csúszózsalusban, felső szinten, nagyon hatékonyak a zajvédő falak (ilyen magasságban legalábbis) mert tényleg alig hallatszott be a bevezető zaja (pedig arra nézett a háló), de iszonyat kosz van, hetente törölgettük a koromfekete port mindenhonnan, gondolj bele mennyire lehet egészséges... a tömegközlekedés az autópályával párhuzamosan kifelé haladva egyre rosszabb, a 10 emeleteseknél van ugyan a 74-es troli végállomása de onnan kb. az az egyetlen lehetőség befelé, éjszakai járat nem is igazán van, se kötöttpálya (bár nem nagy séta az Erzsébet királyné útja, de szintén nem a legjobb környék se).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Gython
csendes tag
A Furedi uton levo 46-os panelekre gondoltam, ami nagy hatrany hogy nincs erkely rajtuk. A Vezer ut fele vannak erkelyesek, viszont az kozelekedesileg nem tunik annyira jonak.
Igen, valoszinu nem szerencses az a lokacio a kozeli autopalya miatt. Te laktal sima es csuszozsalus panelban is? A csuszozsalusak jobb ho es hangszigetelesuek, mint mondjuk egy panelprogramos 10emeletes?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest