Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13396) updog válasza KilgoreTrout (#13393) üzenetére


updog
senior tag

Immo1nél nagyobb surmókkal nem találkoztam még (pedig ők is franchiseban működnek, de ezek szerint évek óta követelmény hogy csak ilyen nyomulós ingatlanosokat alkalmazzanak :D ;] ).

Voltunk anno megtekinteni egy lakást, és konkrétan ha nem látszott volna hogy ha hozzámér megütöm, valószínűleg fizikailag is visszatartott volna, hogy írjam alá a sajtpapírját, amin az van, hogy vevőként én vagyok köteles neki fizetni egy hasonlóan félmilla körüli összeget, mert ő összeköt az eladóval.

--
Ja, itt is írtam már a #6255-ben: "de amikor az ajánlattételi mellé odacsúsztaták a vevő részéről kötendő négy oldalas megbízási szerződést az ingatlan értékesítésére, megbízási díjjal (vevőként!), és az ügyvéd a második mondat után mondta, hogy alá ne írjam, azt mondtuk hogy nothx."
--

Lényegében ugyanez a sztori.

Végül amúgy egy OC-s ingatlanossal egyeztünk meg a mostani lakásra, ő 1%-ot kért (akkoriban ~150k), de csak a konkrét ajánlattételkor, előtte ingyen egyeztetett a tulajjal, és mehettünk személyesen beszélni vele többször is). Szóval velük akkor pozitív tapasztalatom volt.

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.