Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RVR400

    veterán

    válasz hevizms #46451 üzenetére

    Mármint csak anyagi kár nem ért, gondolom visszakaptad a lóvét... ;) Az meg, hogy kétszer is hagyod Magad 2 hónapra bepalizni, nyilván csak az ő hibájuk. Ha 10 napon belül nincs TN-em, vagy a feladás után 1 héttel nem látszik belőle semmi, akkor kérdés nélkül dispute és claim, ha félrebeszélés a válasz, aztán kérem vissza a lóvét. Ha nem így teszek, és hagyom, hogy hülyének nézzenek, az nyilván nem szép dolog a részükről, de az élet már csak ilyen.
    Nem hiszem, hogy ezek mellett az tiszta húzás lenne, hogy nem veszem át, meg nem fizetem ki, csak mert úri kedvem úgy tartja. e végülis így is lehet, aztán tényleg nem kell csodálkozni, ha nem szállítanak ide, vagy akkora felárral, hogy 1 ilyen hülye húzás miatt többszázan isszuk meg a levét, csak mert neki éppen felugrott a fika az orrába...

    (#46452) beg: Pedig Te rutinosabbnak nézel ki, minthogy Te is állni hagyd a pénzed hónpokig valakinél. Mondjuk én olyan cégnél dolgozok, ahol az ígéretekkel tele a padlás, így tiszta sor, hogy amikor az én pénzem áll ott, akkor egynél több holnapra szóló ígéretet nem fogadok el, és felejtsük el a dolgot, talán majd legközelebb vásárlóközpontúbbak lesznek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák