- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
válasz
Patyesz #6112 üzenetére
Ezt nem értem én se, hogy elektromos robogót kapsz ennyiért, ami ráadásul EU-n belüli gyártmány vagy legalább itteni engedéllyel rendelkezik, szóval ilyen jellegű problémája nem nagyon lehet. A rollerek meg életveszélyesebbnél életveszélyesebb hibákkal kerülnek legyártásra.
Annyi jót tudok elmondani a kaaboról, hogy legalább ingyen küldték a cserealkatrészt. Illetve a forgalmazó is ingyen küldte tovább nekem....igaz, garis még.
De már előre rettegek, hogy legközelebb mi lesz vele? Eltörik az egyik villa? Szétnyilik a felni egy kátyúban? Kigyullad alattam a gagyi csatlakozok egyike? Felrobban az akksi?
Nyilván kicsi az esély mindegyikre, de mégse olyan megnyugtató, hogy előfordulnak ezek a problémák.
B-L-A-C-K: Értem én, hogy a sok szar közül ez a legkevésbé szar, de szar, vagy legalábbis erősen megbizhatatlan. Épiteni meg nem mindenkinek van ambiciója, épitettem magamnak házat, üvegházat kettőt is, nem kicsiket, de valahogy rollert épiteni nincs kedvem. Nem értem miért nem tudja pl a kaabo is jó minőségű anyagokból összerakni a gépeit, azt adni 100-200al drágábban. Lehet persze csinálni továbbra is olcsó, gyengébb gépeket, olcsó anyagokból, de egy 50 km-re képes gép ne essen már szét alattad.
Amúgy beléptem Dualtron csoportokba is, én ott töredékét nem látom a hibáknak, mint a kaabo csoportban. Persze elhiszem, h ott is spórolnak amin tudnak, ilyen ez a fogyasztói társadalom. Mondjuk annyival drágább is, amennyivel kevesebb a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Tacx NEO 2T Smart, T2875 okosgörgő
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest