Új hozzászólás Aktív témák

• krakki88

csendes tag

Hát ez a Kaabo eléggé kinai. Ugye volt először egy mágnes kiesés, aztán a másikat én szedtem ki körömmel, h nehogy forgalomban essen ki megint.
    Na most megtudtam, hogy el lett baszva a kormányoszlop lehajtó bizbasznak a mérete és emiatt eltörhet a kormányt a gép testhez rögzitő csavar, vagy annak a menetes betétje vagy mije, azt vagy észreveszed mielőtt a kezedben marad a kormány és nem csapódsz a betonnak 50el, vagy nem és a többi már a helyszinen múlik, forgalomban valszeg halott vagy. Igaz a gyár ingyen küldi a forgalmazóknak a csere alkatrészt, amit meg küldenek tovább a forgalmazók az usereknek.... Csak hát semmiféle értesitést nem kaptam erről, úgyhogy eddig jóhiszeműen használtam a gépet, úgy, hogy kicsit lötyögött a kormány.... Nem volt gyanús, mert nem tudtam erről a hibáról.... Na most kibontottam, mert megjött a csere alkatrész, és már el van törve 130 km után!

Szóval várhatok, hogy a forgalmazó küldje a menetes betétet vagy mit.

Az eu helyében fognám, azt kitiltanék mindent kinai fost az euból, vagy pedig az itteni sokkal szigorúbb minőségi szabályokat betartva hagynám árusitani. Nem érdekel, ha +200ba kerülne, de ezzel most komolyan ki a franc mer nyugodtan menni ilyenek után? Mert hogy nem ez lesz az utolsó életveszélyes hibája, abban biztos vagyok.... :W :(

Új hozzászólás Aktív témák