Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
Hát ez a Kaabo eléggé kinai. Ugye volt először egy mágnes kiesés, aztán a másikat én szedtem ki körömmel, h nehogy forgalomban essen ki megint.
Na most megtudtam, hogy el lett baszva a kormányoszlop lehajtó bizbasznak a mérete és emiatt eltörhet a kormányt a gép testhez rögzitő csavar, vagy annak a menetes betétje vagy mije, azt vagy észreveszed mielőtt a kezedben marad a kormány és nem csapódsz a betonnak 50el, vagy nem és a többi már a helyszinen múlik, forgalomban valszeg halott vagy. Igaz a gyár ingyen küldi a forgalmazóknak a csere alkatrészt, amit meg küldenek tovább a forgalmazók az usereknek.... Csak hát semmiféle értesitést nem kaptam erről, úgyhogy eddig jóhiszeműen használtam a gépet, úgy, hogy kicsit lötyögött a kormány.... Nem volt gyanús, mert nem tudtam erről a hibáról.... Na most kibontottam, mert megjött a csere alkatrész, és már el van törve 130 km után!Szóval várhatok, hogy a forgalmazó küldje a menetes betétet vagy mit.
Az eu helyében fognám, azt kitiltanék mindent kinai fost az euból, vagy pedig az itteni sokkal szigorúbb minőségi szabályokat betartva hagynám árusitani. Nem érdekel, ha +200ba kerülne, de ezzel most komolyan ki a franc mer nyugodtan menni ilyenek után? Mert hogy nem ez lesz az utolsó életveszélyes hibája, abban biztos vagyok....

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Update 01.07. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest