Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
sziasztok, épp most rendeltem meg egy KUGOO S1 Pro-t, geekmaxiről. kisvárosban használnám (Kazincbarcika), remélhetőleg nem nagyon fognak kötözködni, hogy hol megyek vele (akkora forgalom nincs mint pl a fővárosban, kerékpárutakat pár éve fejlesztenek, nem nagyon van tumultus rajta).
Biztosan lesznek majd kérdéseim, igazából azért ezt választottam, mert az ára elég baráti a tudásához képest, illetve adnak hozzá táskát is.kisebb bevásárlásokat akarok vele intézni (túl messze van a teszkó
eddig néha néha bicajjal mentem, de sajnos nagyon régi 25 éves mounten bikeom van, amibe úgy veszem észre egyre kevesebb csavar van már, csoda hogy nem esik össze)
meg úgy a városban elmenni ide-oda
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +keményfedeles hátizsák +extrák
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddig néha néha bicajjal mentem, de sajnos nagyon régi 25 éves mounten bikeom van, amibe úgy veszem észre egyre kevesebb csavar van már, csoda hogy nem esik össze)