Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Őskoczka
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
sziasztok, épp most rendeltem meg egy KUGOO S1 Pro-t, geekmaxiről. kisvárosban használnám (Kazincbarcika), remélhetőleg nem nagyon fognak kötözködni, hogy hol megyek vele (akkora forgalom nincs mint pl a fővárosban, kerékpárutakat pár éve fejlesztenek, nem nagyon van tumultus rajta).
Biztosan lesznek majd kérdéseim, igazából azért ezt választottam, mert az ára elég baráti a tudásához képest, illetve adnak hozzá táskát is.kisebb bevásárlásokat akarok vele intézni (túl messze van a teszkó
eddig néha néha bicajjal mentem, de sajnos nagyon régi 25 éves mounten bikeom van, amibe úgy veszem észre egyre kevesebb csavar van már, csoda hogy nem esik össze)
meg úgy a városban elmenni ide-oda
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
eddig néha néha bicajjal mentem, de sajnos nagyon régi 25 éves mounten bikeom van, amibe úgy veszem észre egyre kevesebb csavar van már, csoda hogy nem esik össze)