Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
akyyy
senior tag
sziasztok, épp most rendeltem meg egy KUGOO S1 Pro-t, geekmaxiről. kisvárosban használnám (Kazincbarcika), remélhetőleg nem nagyon fognak kötözködni, hogy hol megyek vele (akkora forgalom nincs mint pl a fővárosban, kerékpárutakat pár éve fejlesztenek, nem nagyon van tumultus rajta).
Biztosan lesznek majd kérdéseim, igazából azért ezt választottam, mert az ára elég baráti a tudásához képest, illetve adnak hozzá táskát is.kisebb bevásárlásokat akarok vele intézni (túl messze van a teszkó
eddig néha néha bicajjal mentem, de sajnos nagyon régi 25 éves mounten bikeom van, amibe úgy veszem észre egyre kevesebb csavar van már, csoda hogy nem esik össze)
meg úgy a városban elmenni ide-oda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Bittorrent topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddig néha néha bicajjal mentem, de sajnos nagyon régi 25 éves mounten bikeom van, amibe úgy veszem észre egyre kevesebb csavar van már, csoda hogy nem esik össze)